- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordyka
aktív tag
válasz
pete_21 #7294 üzenetére
én azt vettem észre h a 3g ezen a telefonon nem fogyaszt számottevően többet. tegnap éjjel 3kor vettem le töltőről, kikapcsoltam a vwifit és hagytam h egész éjszaka 3g-n legyen netkapcsolattal. 7 óra alatt 2%ot esett.
persze ez paranoid rom,meg a telefon is alig egy hetes, szal még lehet nem állt be a fogyasztás,
viszont így 21 óra elteltével amiből 11et tölthetett kb wifin még mindig van 71 % töltöttség. és ebben benne van egy óra kijelzőhasználat és vagy 3 óra zene.
egy szó mint száz, én nem vettem észre h többet fogyasztana. -
heidricha
őstag
válasz
pete_21 #7294 üzenetére
SMS: mysms. mindent ment folyamatosan: kapcsolatok (ez nem kellene, de nem lehet kikapcsolni), SMS, híváslisták, nem kell a ROM cserénél menteni/visszaállítani. Amúgy a Hangouts-ot próbáltam, de nagyon körülményesnek találtam SMS-re - amiből egy hónapban 1-2 db-ot küldök, hasonló mennyiségben kapok - talán azt egy kicsit azért többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest