- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
pető bá' #12911 üzenetére
A videó alapján szar (felvételt készíteni vele), már ujjal pöcögtetve is úgy hajlítgatja a srác, ahogy akarja.
(#12914) Kroni1
Ilyet rendeltem én is kínából, csak nem a csipeszes verziót, hanem a másikat.
Szar ez is, úgy hajlítgatom a talpnak a vékony nyakát, ahogy akarom. Úgy vibrál, mint egy hangvilla.
A vibráció meg tönkreteszi a felvételt. És már a benzines kocsim alapjárata is megremegteti álló helyzetben, kátyú se kell hozzá.
Persze ha csak közönséges tartónak kell, akkor egész jó, stabilan fogja meg minden.Rendeltem egy ilyet, meg egy ilyet. Ezeknek masszívabb felépítésük van így ránézésre, remélem merevek lesznek.
Fém tartót ismer esetleg vki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest