Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kokyt

senior tag

válasz Langsam #81 üzenetére

Azért ha jobban belegondolsz mégsem adhatják neked oda a telefont úgy, hogy előtte telepítették a teljes android marketet :U Mindenki döntse el mi kell neki, aztán telepítse fel. Erről szól egy okostelefon.
    A videó képességekről meg elég annyi (megint :B ), hogy hiába a 24 (ami mellesleg tökéletesen elég kell legyen) vagy 30 fps, ha az optika gyk. nem létezik, a szenzor meg kisebb mint egy bolha hímtagja (már ha van neki :U ). Ezzel azt akarom mondani, hogy nem épp ez az a paraméter, ami eldönti, hogy jobb-e videóra mint egy másik modell, vagy sem.

Szerk.: Mire fel ez a nagy amoled láz? Oké újabb technológia, oké színesebb, oké sötétben kevesebbet fogyaszt, de attól még nem feltétlenül jobb, mint egy jobb fajta tft.

• kokyt

senior tag

válasz Ulkesh #57 üzenetére

"Két lehetőség van, ha esernyő alatt álok, vagy van közelben esőtől védett hely, akkor felveszem, ha nincs, akkor nem és később visszahívom."

Ritka, ha esernyő van nálam, viszont gyakran telefonálok. Ha viszont van nálam, akkor biztos nincs szabad kezem felvenni :(

"Elsősorban nem a készülék védelme miatt, hanem azért mert utálok ázni és inkább sietek védett helyre, mint hogy közben trécseljek"

Az én lábaim függetlenek a beszédközpontomtól :B Az tényleg vicc lenne, ha a készülék védelme miatt nem lehetne telefonálni.

#56-ra: Na ez is eljött: egyet értek veled :C

>-48-<: Én is csak vicceltem :B Mindenki úgy használja ahogy jónak látja. Én is használnám a headset-et, ha nem útálnám annyira. Persze kocsiban más tészta, ott csak azzal, vagy kihangosítóval.

• kokyt

senior tag

válasz cr4sh- #47 üzenetére

Hát nem tudom, de én mindig "fejjel lefelé" teszem zsebre a telefont, mert úgy nem kell forgatni mikor kiveszem. Ebben az esetben tényleg hátrány a fenti elhelyezés. Másrészt oltári hülyén néz ki szerintem a tetején kilógó izé, főleg ha valahol elő kell venni, mert mondjuk albumot akarok váltani. Kényelmetlen a kábel tekergetése is ilyenkor.
    Semmivel nem bonyolultabb a tok és minden más dolog, ha alul van a jack csatlakozó, max praktikusabb. Persze ez az én egyéni véleményem :)

Valaki említette, hogy esőben meg nem vesz elő egy 170k-s gépet. És mi van ha esőben hívnak? Kézre állsz? ;]

Új hozzászólás Aktív témák