- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Hali!
Elso negativ észrevételem a telefonnal kapcsolatban:
Bekapcsolom a telefont egy mostani lámpa nélküli sötét szobában, képernyö rendesen halvanyabb lett, nem vakított. De a 4 érintögomb nem kapott vilagítast, ezert bementem menube, automata fenyero ki/be, es akkor kapott vilagitast. Aztan kinyitom a telefont, billentyuzettel ugyanez… sot, ha becsukom, akkor ha benezek a ket reteg koze, latni, hogy a bill meg mindig vilagit. Hogyvan ez??
-
Shrike7973
senior tag
Hello!
Tegnap óta én is milestone felhasználó lettem
Lenne pár kérdésem:
Lehet állítani a négy alapgomb keltette rezgèsek intenzitását?
Hasonló: kamera hangjait szeretném lejjebb venni, mert fülsikító a fókusz, stb. Effekthang…
Magyar userként tudok vásárolni motonav license-t (60 day trial…)?
Másik lehetöség a sygic lenne, de arról azt olvastam, hogy pontatlanok a térképei.
Mennyibe fáj egy ilyen license?Szerk.: Lehet valahogy blokkolni a 3G internetet? Szeretnék majd elöfizetni egy 100 MB-os havi csomagra, és nagyon nem akarom, hogy véletlen átlépjem a hatart. Valami powerwidget-es wifi lekapcsologombhoz hasonlo kellene nekem.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
szőröscica #5114 üzenetére
Pár sorral alább írtam, hogy a kínai verzió megjelenéséből következtethetünk-e arra, hogy hamarosan megjelenik a hivatalos angol nyelvű. Innen indult ki az egész.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
szőröscica #5109 üzenetére
(#5101) tesopapa
-
Shrike7973
senior tag
Egy Froyo-ra való frissítés egy Androidos, ez esetben a Milestone készüléknél hogy néz ki?
Fel kell menni a motorola oldalára és a software updatert futtatni? Ott láttam, hogy van valami MR2.5 hibajavítás is. -
Shrike7973
senior tag
Wave illetve Ace-nél is jobb vétel lehet? Az ár mindháromnál azonos - 73 -75 körül mozognak újan függetlenül.
-
Shrike7973
senior tag
MOD: Reply GodHeart
-
Shrike7973
senior tag
Helló!
Szeretném lecserélni a Nokia 5230-asom valami komolyabbra.
75.000-et tudnék szánni az új telefonra.
Samsung Wave-t kezdtem nagyon nézni, 1 Ghz Hummingbird meg a gyors GPU, wáow, de hát bada; még angry birds sincs rá, neten folyton azt olvastam, hogy alig van rá normális alkalmazás (ami meg van az fizetős).
Aztán néztem a Samsung Galaxy Ace-t, azzal meg az a bajom, hogy relatíve több sebből vérzik.
Itt van viszont ez a Milestone, hardware okés, külső nagyon tetszik, folyton olvasgatom ezt a mikor jön már az android frissítés, hát engem nem zavar, ha éppen nem lesz meg most Q1-ben. Szerintetek jó vétel lenne, vagy mit ajánlotok ilyen árkategóriában?MOD: Természetesen tudom, hogy Galaxy S lenne a tökéletes megoldás, de 130.000-et nem vagyok hajlandó kiadni egy telefonra (ez a 75 rugó is nagyon plafon számomra).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest