- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica #6033 üzenetére
Más feltenni, és legálisan használni. Ha meg megveszi, gondolom legálisan akarja. De ha más készüléken a licensz nem teszi lehetővé, akkor minek veszi meg?
-
-
válasz
F_Gergely #6000 üzenetére
ES-ben: Settings / (alulra görget) Root options / Root explorer be, Mount File system be, Settingsbe vissza: Home Directory-t írd át /-re
Amúgy sose mondtam, hogy a memkártyán van, nálam a system a telefont jelenti alapban
A memkártya a /mnt/sdcard.Bár az ES megkérdi a Root explorer módba, melyik MOD-od van, aszm CM-moddal jó a gyári is.
Viszont továbbra sem lehet legális iGO-t telepíteni, mivel hogy nincs androidra. Az okosításokat meg itt nem szoktuk megtárgyalni
Javaslom tegyél egy próbát a sygic-cel, egész korrekt. Bár én maradok a PNA-nál, túrázni jó a droid, de kocsiba vérszegény a felhozatal. -
válasz
F_Gergely #5995 üzenetére
Nem gyalúltad le véletlen az apk-t? 2.1-ben tuti a system alatt volt, 2.2-ben sem hiszem, hogy eltértek ettől.
Sajna nekem CM7 van fent, ohne motonavval, így nem tudok apk-t adni, valaki esetleg feltolhatná neked, vagy megnézhetné, hogy gyári 2.2-ben a /system/app-ban van-e motonav. -
válasz
Shrike7973 #5989 üzenetére
GTA-k egész jók, persze végigjátszásra nem vállalkoznék, de ha elég távoli gombokra állítod be a fizikai billen az irányítást, baromkodni jó. Carmageddon is elment, bár nekem nem tetszik, mert nem a PC-s Carmageddon 1, hanem a Carmageddon 2 lebutítva, így töröltem.
-
válasz
F_Gergely #5990 üzenetére
Rakd fel Marketból az uninstaller for root-ot/root uninstallert, nézd meg azzal.
Elindítod, Cat/Filter gombbal kiválasztod a system kategóriát, azt had szóljon. CM7 alatt mindig ezzel herélem le ADW Launchert, meg a felesleges system appokat. -
Használtam PSX emut, GTA1-2, Carmageddon-t néztem, mind jól ment.
F_Gergely: anno 2.1-n így csináltam:
1. motonav demo a manage applications-ből clear data (filter legyen All-on)
2. kell egy file manager, ami tudja írni a /system-t (ES file explorer, settingsbe rootot be kell kapcsolni)
Át kell helyezni a /system/app/Motonav.apk-t egy ideiglenes helyre3. Ki kell törölni a /data/data/com.navngo.igo.javaclient könyvtárat (ha parázol akkor ne töröld, hanem helyezd át az SD-re pl)
4. Az előzőleg áthelyezett Motonav.apk-t (igen a demot) fell kell telepíteni.
5. Ha felment, akkor a manage applications-ből már a donwloaded filterbe is látszani fog, így onnan lehet uninstallálni véglegesen.
-
válasz
F_Gergely #5962 üzenetére
Rootal lehet csak leszedni, mint írták, de mivel legális IGO nincs androidra, ezért teljesen mindegy, hogy fent van-e, vagy sem. Az nng nem tekinti megtérülősnek androidra fejleszteni, ezért eléggé megrekedtek az igo-k.
A samsung adott egy időben igo-t a spicához, de azt sem lehetett külön megvenni.A motorola meg csak demót ad az átskinezett igo-jából, ez van. Többek közt ezért nem dobtam még ki kocsiből a PNA-t, bár én kiperkáltam motonavot, de közelébe nincs egy igo8/primo-nak.
-
Az androincet nyomja innen valaki rajtam kívül?
(Lényege in engliss: AndrOINC is a boinc project trying to break a 1024 bit RSA key used by Motorola to sign the boot and recovery partitions on the Motorola Milestone. If this key could be broken, we would be able to sign our own boot/recovery images, which would enable us to run custom kernels and recovery images on the Milestone.)
Csodát nem kell tőle várni, bár az algoritmust nem ismerem, de talán egy bruteforce megoldással akarják az RSA kulcsot törni, ehhez kell a számítási teljesítmény a BOINC -on át (kliens gépeken dolgoznak fel adatokat, ala Seti@home).
-
válasz
Rickazoid #5873 üzenetére
SMS-es dolog érdekes, feltettem a Rio-t, játszottam, küldtem magamnak SMS-t, és simán megkaptam. Megnéztem Need for speed alatt, sima angry birdssel, szintén, más memzabálóbb meg nincs fent. CM7 még mindig, 5 sms-t küldtem, mind megjött, bár a LED nem jelzett rá, de hangja volt, plusz status baron is látszott egyből. Az SMS app nincs a memóriában tartatva CM beállításaiban.
A DSI bugos workaroundot meg kikapcsoltam, mert furán akadozott minden animáció vele, ráadásul nekem CM7 ezelőtt is csak 2x fagyott meg, annyit elviselek.
Mondjuk CM-mel azt vettem észre, a szabad memória egy-egy új verzió és cache írtás után 60-70mb, aztán szépen lemegy 50 körülre pár nap használat alatt.
Zeam-t lecseréltem, megvettem ADW EX-t, egy csöppet folyamatosabbnak tűnik, Zeam akadozott nagyon. -
válasz
F_Gergely #5701 üzenetére
A motonav a hivatalos iGO alapú navigáció Milestone-ra, nem tudsz sima iGO-t venni rá. Lényegében ez is egy iGO más skinnel. A térképet kellett anno megvenni hozzá, de más ütemben frissítik, mint az iGO-s térképeket, plusz az idióta szoftverük véletlenszerűen ismeri fel a telefont.
-
válasz
F_Gergely #5656 üzenetére
Itt fel van sorolva egy tonna ilyen program, van free is pár. Ha lenne outlookom megnézném én is, de ennek hiányában a próbálgatás rád marad.
Ha a névjegyeket átszenveded, a calendarhoz van google sync program, itt.
Azt meg azért kétlem, hogy a Microsoft örülne, ha az erős Google kötődésű android natívan activesyncelgetne
-
válasz
Rickazoid #5640 üzenetére
Kösz a JIT tippet, olvastam már CM kommentek között, de nem kerítettem rá sort.
Megnéztem, kikapcsolva indulás után 85 mega RAM volt, a 60at stabilan tartja, pedig most megvettem ADW Ex-t, ami szerintem többet kajál, mint Zeam.
Teljesítményre sok hatását nem vettem észre, Angry Birds, Flash videók ugyan úgy mennek, mint előtte. -
válasz
Rickazoid #5614 üzenetére
Ennek fényében akkor a GSM boltok hogy árulnak gyártói garanciával telefont? Átverés, vagy tudnak valamit? F_Gergely, szerintem kérdezz rá a garira, minket is érdekelne
Erős off: anno valaki említette itt, hogy mire jó a mobilnet+android+xxx videók. Most már le is mérheti a teljesítményét
-
válasz
Kiki7809 #5600 üzenetére
Én is átraktam a task killert low-ra, pár alap google processt ignore-ra tettem, ébresztett reggel. Szabad RAM 50-80 MB között (CM7).
Más: Fizetős launcherek közül melyik eszik kevesebbet az erőforrásokból? ADW Ex, Launcherpro Plus, Go Launcher? Zeam-mel nincs bajom, de nem fejlesztik, ezért előbb utóbb csere lesz.
#5602: anno 2 év volt rá, meg pl. most is úgy árulják.
-
válasz
F_Gergely #5532 üzenetére
Ha neked megér 65ezret, akkor vágj bele, leírásokból nem mész sokra. De időt kell rá szánnod, hogy megszokd és átlásd.
Mondjuk én végigpróbálgattam a hivatalos ROMokat régen, aztán egy ideje a Cyanogen MOD jött be, jelenleg 2.3-as androidon alapul. De minden régi rendszerről van nandroid mentésem, pár gombnyomás, és visszaállnak (persze ehhez kell recovery telepítés). -
-
válasz
F_Gergely #5519 üzenetére
Mp3-at lehet, kicsit körülményes, ringdroid és rings extended program ajánlott. Lehet egyedi csengőhangot is beállítani bárhova, bárkinek.
Egyszerre rezeg csörög ha kell.
Hirtelen gőzöm sincs, hogy rezeg, sose figyeltem
Flip masszívnak tűnik, gombok átlagosak, méretűk kicsit kicsi szerintem, én pl. SE P1i-n gyorsabban írtam, de ez is megteszi. -
válasz
#18379748 #5513 üzenetére
Nekem win7 volt fent, arra meg van olyan program, ami AP-t csinál a wifi kártyájából a gépnek, ez az.
Proxyra van több program is, mondjuk azt írják CM-ben alapban van, eddig nem találtam, de biztosA gmail appal nyilván nem lehet mappákat létrehozni, mert a google mail nem mappákat kezel, hanem címkéket, más logika, mint a mikroszoft, nekem jobban bejön.
-
válasz
F_Gergely #5509 üzenetére
Pop3 meg IMAP is jó.
Outlook alatt én is Exchange-re gondoltam, még sose jutott eszembe kábelen át szinkronizálni,abból bőven elég volt a SE-s időkben. Amúgy motonak is van valami szoftvere, ha valaki felrakta nyilatkozzon
A sz@r az túlzás, hibák vannak mindegyik rendszernél.
Alapban jó pár dolog nincs meg benne, pl. a proxy támogatás sem. De ha van ingyen, akkor az nem olyan érvágás.Az Ad-hoc a google hülyesége miatt maradt ki, szerintük nem biztonságos, meg keveset használt. Amúgy meg amikor wifin megosztod a mobilnetet, az is egy ad-hoc, szóval ezért baromság.
-
válasz
F_Gergely #5502 üzenetére
Custom romokban van, legalább is CM7ben már vannak profilok, mint anno a Nokiákon. Meg magyar nyelv is (2.3-as androidban elvileg alap). Csak sok készüléken még nem az igazi, ezért csak akkor ajánlom, ha van időd próbálgatni. Amúgy meg szerintem Marketen tuti van valami rá.
-
válasz
szőröscica #5492 üzenetére
Iphone gondolom ár miatt nem játszik be. Amilyen csomagokkal adják, szerintem nem éri meg. Plusz ott is szükség lehet a jailbreakre pár hasznos funkcióhoz, onnantól kezdve meg már sérülékenyebb az egész.
A 2.2-t meg ennyire elbénázták? 2.1 alatt stabilitás gondom soha sem volt, pár bug bejött néha (főleg wifi), de fagyit nem produkált. 2.2-es romok alatt is kb ha 5 reboot volt, akkor sokat mondok.
Kollégával céges telefon helyett is a saját androidos kütyünket használjuk (Milestone+Defy), nem tudom miben nem felelne meg ennek, eddig nem vettük észre
-
válasz
Shrike7973 #5487 üzenetére
Kell, fórumkeresőbe ha beírod, lesz pár fajta megoldás. Hivatalos 2.2 alatt nem tudom mi megy, visszatettem már CM7-t.
Itt egy megoldás pl.
-
válasz
gretzky77 #5473 üzenetére
Azért, mert valakinek nem jön be a zöld robot, nem lesz hülye, szerintem.
Pár nap használat után írd le a tapasztalatokat Milestonehoz viszonyítva, engem pl. érdekelne (akkuidő, wifi, 3g, sebesség, kezelhetőség, hangminőség, alkalmazások). A családban már csak egy SE Sation van symbian, így nem vagyok képben.
-
Igen, ez a DSI bug az, ami már lassan a féléves beta kernelben is benne volt. Biztos nem volt idejük javítani....
Ami meg érdekes, hogy az arabok olyan kernelt kaptak, amiben kevesebb hiba van, nem is lép ki vele a Maps.Kíváncsiságból feltettem a hivatalos 2.2-t. Kamera zajosabb, motonav eddig 2x halt be (origi), a toolbox cucc 20adszorra ismerte fel a telefont, szabad RAM 65 mega volt a max eddig ugyanazokkal a widgetekkel, apokkal, mint CM7 alatt. A wifi meg 5 perc után talál jelet, mint a régi ROM-okban, 2.3 alatt 10 másodperc. Ha nem lenne DSI bug, még azt mondanám, tisztességes munka, így inkább vicces
Mivel van pár ROM, ez nem izgat, meg én nem cserélem félévente a telefont, úgyhogy úgy is ez marad még egy ideig.
-
Szerintem 2.3-as androiddal egyelőre sokkal több RAM nem lesz, bár ez függ a futó szervizektől is. Nekem Zeam launcherrel, 3 oldalas felülettel, 6-7 widgettel 40 mega alá ritkán megy, 60 mega fölé meg egyre többet. De úgy tűnik készülékfüggő is, sokaknak szívás a CM7.
Ha több RAM-ot akarsz, és nem feltétel a magyar nyelv, akkor CM6 vagy arra épülő ROM-ok a nyerőek inkább. -
válasz
GodHeart #5423 üzenetére
Nekem még nem jött össze, force close-ig jutok
Navik:
Motonav licenszet anno én is megvettem, a program egy IGO8/Primo után fapados, de használható. Bár a térkép fronton nem a legfrissebb.Viszont ha gyalogos navigálásra kell, és főleg városokba, esetleg túrázáshoz is félig meddig használható cucc a cél, akkor Osmand, plusz az openmaps-os térképek. Már írtam róla, tessék szörcsölni
Ráadásul motonav gyalogos navigálásra nem a legjobb szerintem, plusz akksit úgy szívja, mint semmi más.Ha van pár felesleges ezres akkor meg Navitel, jobb, mint az ingyenes Osmand, de nekem 2.3.3-on nem megy.
-
válasz
Rickazoid #5325 üzenetére
Nálam most szakít az új CM7. A lockscreennel sose volt bajom, a kamera app az egyetlen, ami néha beakad. Bár legalább már meg nem fagy
Anno CM6-tal pl. azt tapasztaltam, hogy wifi bugos. Újraraktam 2.2.1 GOT, CM6, ugyan az a verzió, és jó a wifi. A tököm sem értette.
Openrecovery-ben sosem alkalmaztam semmi kernellel kapcsolatos cuccot, anno még megpróbáltam, aztán random reboot volt a jutalma -
válasz
Shrike7973 #5276 üzenetére
Emiatt a kernel miatt instabil leginkàbb a legtöbb custom rom, leginkàbb ez a baj vele. Ami èrdekes, hogy az amcsi droidot meg birtàk csinàlni froyora jól ilyen kamu duma nèlkül.
-
válasz
Rickazoid #5273 üzenetére
Az original Droid is leragadt ilyen állapotban, vagy az amcsik szemébe nem merték ezt beleokádani? Csak mert ott kicsit erősebbek a fogyasztói jogvédők
Amúgy a 2nd bootról tudsz valamit? Amit olvastam abból elsőre csak az jött le, hogy egyelőre custom kernellel az sem megy, pedig valami olyasmi lenne a cél. De linuxhoz nem értek túlzottan időhiány miatt.
-
Vicces idézet a mototól:
"Motorola is committed to continually meet and exceed our consumers expectations. Due to the extremely high number of requests for the Android 2.2. (FROYO) software upgrade, we are making the upgrade package available to consumers who wish to voluntarily upgrade their own devices via MSU.
Exhaustive testing process has concluded that users may experience some adverse effects associated with the upgrade which could include slower operation of some phone functions and applications. Performance may be improved by limiting open applications." -
Állítólag ugyan az a bugos kernel van a végleges 2.2-ben, mint amit jóideje kiadtak
-
válasz
gretzky77 #5226 üzenetére
Semmi sem tökéletes, a kérdés, hogy kinek hol van az ingerküszöbe. Tavaly májusig tök jól elvoltam az akkor már 2.5 éves SE P1i-mmel, nem akartam lecserélni, csak autóbalesetben szétment a kijelzője.
Annak is voltak hibái, amiket az SE sosem javított, de nem érdekelt túlzottan.
Az android nekem szabadabb rendszer, jobban olyanra alakítom, amilyenre akarom. Egy symbian ezt nem tudja szerintem.
Az, hogy a custom romok a Milestone-on bugosak nagyrészt a motorola érdeme a lockolt bootloaderrel. Bugos kernellel nem lesz stabil rendszer, erről nem feltétlen a rom készitői tehetnek. Amúgy gyári 2.1 update1-gyel nekem sz@r volt a wifi, a kamera néha fekete képet tolt. 2.3-mal jelenleg csak a kamera fagy meg néha, de mivel amúgy is ritka ocsmány képet csinál, sokat nem használom -
válasz
Rickazoid #5214 üzenetére
CM7-et használok egy ideje. A kamera app fagy meg 5mpixelen, más baj még nem volt. Az utolsó RC-kkel 50-60mb a szabad ram, 1-2 nap után megy le 40 körülre. ADW-t kukáztam mert akadt, Zeam megy szépen, bár szerintem nem tudja lockolni a memóriában rendesen, néha eltűnik a desktop zúzósabb program után, de nem gáz. Hívásnál egyből van kép, angry birds nem akad egyáltalán, összes effekttel is simán van olyan gyors, mint a CM6. RC2-nél még voltak gondjaim, de azóta csak a kamera. 1 reboot volt, valami cache cleaner alatt.
Hozzáteszem nekem CM6-tal sem volt 60-70 megánál több ramom üresben. -
válasz
Shrike7973 #5206 üzenetére
Semmivel, rockplayer az átlag sorozatot elviszi felirattal együtt. De van aki másra esküszik, keress a fórumban.
-
válasz
Shrike7973 #5189 üzenetére
Switchpro widgetet használom net kapcsolgatásra, mondjuk pénzes, de valami 1 euro volt.
Motonavot nem venném meg, anno megtettem kedvezményes áron 30 valamennyi euroért, azóta volt 0 frissítés a programhoz, a térképeket véletlenszerűen nem ismeri fel a PC-s program.
-
Feltettem a mai CM7 riliízt, egész jó eddig, szabad memória 45-50mb, ami a 15-25 után vállalható, így csak néha reloadol a Zeam.
Mivel 2.3 alatt nem ment a navitel, ezért elkezdtem keresgélni van-e már újdonság openmaps fronton (openstreetmapsra sok app van, de nem jó túrázásra), találtam ingyenes programot, az OsmAnd-t, van hozzá openmaps térkép, egész vállalható. Bár a túraútvonalakat nem különíti annyira el, mint a navitel, de legalább elindul...
-
válasz
Cyberpunk #5173 üzenetére
Jól hangzik, ha járok valami telefonos helyen megnézem élőben, bár idénre nem terveztem váltást, a kocsi szívja a a vérem meg a pénzem
A qwerty nekem nem a kijelző méret miatt téma, ezen is simán írok ha kell, hanem begyepesedett agyú régi vágású informatikus féle vagyok, és a kijelző által visszaadott minimális rezgés nekem nem egyenértékű egy fizikai gomb lenyomásával. Röviden összefoglalva idióta vagyok, de ez nem hangzik túl jól
-
válasz
Cyberpunk #5169 üzenetére
Van az tuti, csak én makacsul ragaszkodom a megszokott dolgokhoz, minden ezelőtti okostelefonomon volt qwerty, nem szeretnék lemondani róla egy cég hülyesége miatt sem.
Nyomkodtam Galaxy S-t, annyira nem jött át a nagyobb kijelző élmény, kicsit már PDA kategória, azokat meg nem szeretem. Samu mondjuk eleve tiltólistás márka nekem, HTC-t még nem próbáltam, lehet legközelebb az lesz.Anyaghasználata milyen a DHD-dnak? Mert pl. Samsung azért esett ki eddig mindig, mert akárhogy néztem mindig a kínai fröccsöntött játéktelefonok ugrottak be a ház minőségéről
-
válasz
Rickazoid #5166 üzenetére
Érdekesen áll hozzá a bootloaderhez a motorola. XOOM-nál ha jól vettem ki unlockolható garivesztéssel. Nekem ezekkel a feltételekkel megfelelne Milestone-nál is. Az a gond jelenleg nem látok a kínálatban olyan telefont, amire cserélnék. Milestone 2 kizárva, annyival nem tud többet.
-
válasz
GodHeart #5163 üzenetére
CM alapban 900on megy
Nem mindenkinek gáz a camera app, de régebbi CM6 verziókkal ugyan így szívtam, aztán egyszer csak jó lett. Mondjuk mivel szökő évente 2x használom túlélem.A wifi érdekes, gyári 2.1-től kezdve mind azt csinálta, hogy csak akkor lépett fel egyből a hálóra, ha bementem a wifi settingsbe, akkor egyből megtalálta amit kell, különben meg 1-5 perc alatt. CM7-tel úgy megy, ahogy kell neki.
Force close nekem nem volt kamerán kívül még, nyomi Navitel nem megy egyedül, az cseszi a csőröm, mert lassan jó idő, és kiránduláshoz hasznos, meg ha már nagy nehezen vettem tőlük licenszet...
Videóra rock playert használom, azzal megy, bár eddig csak egy rémrendes epizódot néztem, szóval nem garancia, hogy minden ok.
-
válasz
GodHeart #5160 üzenetére
CM7-t? Memória kezelése elég bugos, most pl 15 mega szabad, előtte 60 volt, semmi sem megy a háttérben ami előtte ne ment volna
Kamera nálam szétfagy, de ha leveszem 5mpixelről akkor ok, fejlesztő írta CPU húzás nélkül nézzem, úgy is
Amúgy meg kellemes, a magyar nyelv fura, a hanghívás app vicces, le van magyarítva, de attól még angolul várja a parancsokat. Én már megtartom, mert pl. eddig ezzel ment a legtöbbet egy töltéssel, és a wifi-t is 5 másodpercen belül megtalálja, míg CM6-tal 5 percbe is került ugyan ez. -
válasz
GodHeart #5157 üzenetére
Én így csináltam utoljára:
GOT-os 2.2.1 sbf-t feltoltam RDSlite-tal. (Vulnerable nem kell, mert GOT-os ROM-ban alapban tartalmazza.)
Felmásoltam (persze kicsomagolva) az androidiani openrecoveryt az memóriakártya gyökerébe.
A memkártyán az openrecovery/updates mappába kell belemásolni a frissítéseket, tehát oda megy a CM mod zip-je, meg a google appsé is.
Restart telefon recovery módban (X+bekapcs gomb, majd kamera meg hangerő fel ha megjelenik a sárga háromszög)
Ott apply update.zip, betölti az androidiani recoveryt, ott megkeresed apply update menüt, kiválasztod melyiket tegye fel (elsőre CM, aztán google apps), és ennyi.
Friss GOT telepítésre nem árt egy full wipe CM telepítés előtt.
Ha CM verziót frissíted, akkor elég a wipe dalvik cache meg a wipe cache partition. -
válasz
tesopapa #5090 üzenetére
CM7 Zeam-mel is csinálja néha, hiába van a memóriában tartva. Kicsit fura még a memóriahasználata, néha van 50-60mb szabad RAM, máskor 15 mega.
A kamera app meg az első kép készítése után szénnéfagy, de ez CM6 korai verziókkal is így volt.
Rohadt Navitel Navigator viszont nem megy 2.3 alatt, így ha kirándulás lesz mehet vissza nandroidból a 2.2 -
No nem bírtam tovább kíváncsisággal, feltettem a CM7-t.
RC3 gyors veszettül, eddig nem rebootolgat, kamera app hulladék-kifagy, akksi idő kb. mint eddig, magyar nyelv plusz pont. Szabad memória necces, elsőre 25mega, ADW Zeam-re csere és pár reboot után 40-50re beállt, ami nem sokkal marad el CM6-tól.
Eddigiek alapján szerintem fentmarad. -
válasz
Cyberpunk #4982 üzenetére
Soha, de az átlag android userek nem sok részét érdekli ez, ezért a motorola sajna nem fog szívni. Az SE is eljátszotta ugyanezt, amíg megtehetik, megteszik
A HTC-től dicséretes dolog, ha 1-1.5 év múlva cserélem ezt, elgondolkodok rajtuk, de addig sok minden történhet.
A Milestone-t meg úgyis kimagyarázzák, hogy 256RAM, 550-es CPU-ra nem lenne megfelelő a GingerAzt remélném, hogy 2 év múlva már elérik azt a szintet a "zokostelefonok", hogy teljesen kiváltják a notebookomat. Egy atrix féle megoldás pl. tetszene, csak kiforrva rendesen, meg nem 500 dolláros dokkokkal. Meg talán addig lesz CS is androidra, és akkor meglenne az egyetlen hiányzó játékom is PCről
-
válasz
fpatrik17 #4952 üzenetére
A manage applications-be menj be, adott programnál move to sd card gomb.
Ha elsőre error, próbáld 2-3x, nálam mindent átrakott eddig, de aminek widgetje van és használod, azt ne rakd át.
Ettől függetlenül a teljes programot nem fogja átrakni, maradni fog a data-ban is egy része. -
válasz
fpatrik17 #4940 üzenetére
Zeam-t letöltöd a marketből, nyomsz egy home gombot, megkérdi melyik löncserrel csinálja, klikk a Zeam-re. Ha nem akarod véglegesre, első körben ne jegyeztesd meg vele, és akkor simán betesztelheted (utána is vissza lehet állítani a defaultot a manage applications-ből).
Remélem a Zeam nem jár úgy, mint a többi, hogy kettéválik fizetős-nemfizetősre.
ADW EX-t majdnem megvettem, de mivel a Zeam jóval kevesebb RAM-ot eszik, ezért egyelőre marad ez. -
válasz
Washwillah #4919 üzenetére
Dlink Di-524-gyel nem volt gondom (2.1 GOT és CM6-tal sem).
Ha n-es a router, akkor próbáljátok meg kikapcsolni az n kompatibilitását, ha nem használjátok más eszközzel. -
válasz
szőröscica #4901 üzenetére
2.1-gyel nekem is ez volt, pedig újra is húztam anno. Sötétben a LED villanás mindig elkésett, 100%-os akkunál is. CM6-tal ilyen gondom nincs.
-
Emlékeim szerint rögtön a doboz nyitása után kiugrott egy Motorolás fecni, hogy a termék nem vízálló, blabla. Ezzel nekem nincs bajom pl, mert telefon nem evezőlapát.
Csak megtévesztő maga a csomagolás, a szolgáltató honlapjáról meg már nem is beszélve.Ez olyan embereknél, akik fogékonyak a mobiltechnika iránt nyilván nem gond, mert legalább utánaolvas, de azért a legtöbb vásárló kb a: "Vízálló, okostelefon, szomszédnak nincs? Nekem kell" szinten mozog, és úgy is használja
Pl. anno mielőtt Milestone-t megvettem olvastam külföldi fórumokat, fel volt háborodva egy lengyel srác, hogy a gorilla glass kijelzőt pengével karcolta és megsértette, holott az karcálló, mert úgy hirdették.
-
Nem tudom, majd kollégáét kidobom a 3. emeletről, aztán megnézheti (meg én is magam)
Hangtárcsázó appot használ valaki? Vezetés közbenre főleg.
Feltettem már vagy ezret, de a magyart egyik sem szereti, és akinek kellene, az meg az angolt nem. Olyan is megfelelne, mint ami régen volt, hogy adott névhez fel kellett mondani a hangmintát, de olyat nem találtam, csak hangfelismerős izéket -
Megkapta, de ha mégis beázik a Motorola mossa kezeit a mellékelt pappír alapján.
Nekem mondjuk mindegy, mert ha veszek is, nem tervezem direkt úsztatni, csak sok képet látok róla, hogy mindenkinek első dolga pohárba rakni. Pl. ha ilyenkor beázik, nem mernék rá fogadni, hogy élne a garancia, hiába IP67-t kapott.
-
Nyilván a hülyék miatt van, ez nem kérdés, nekem is volt olyan távoli ismerősöm, aki a 0 perces Defy-t vödör vízbe dobta, akinek ennyi agya van annak kell a felirat
Amúgy a legtöbb szolgáltató úgy hirdeti, hogy víz ütés és porálló (voda.hu: Az amerikai gyártó legfrissebb újdonsága azon kevés mobilok egyike, amely IP67 minősítéssel büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy víz-, ütés- és porálló.), közben meg ott a cetli a dobozban, hogy annyira mégsem kellene ezeket kipróbálni. Ráadásul a vodás Defy dobozán is vannak waterproof és hasonló szavak, ami szintén megtévesztő
Egyik ismerősöm pl. most dobta vissza az X8-asát, mert a voda úgy hirdeti, hogy hangtárcsázás, csak épp k*rvára nem megy magyar nyelven, szóval szerinte átverés, a voda már elismerte, hogy ja, mégse tudja.
-
válasz
tome0001 #4868 üzenetére
Defy, ha kapsz még.
Nyáron 2.2 (beta erre is van már), 1.2 giga hely telepíteni appokat, gyakorlatilag nem kell apps2sd, 800-as CPU, 512 RAM szerintem sokat számít. Kamera, kijelző ugyanaz, de sokkal könnyebb súlyra.
Nekem Milestone van, kollégának Defy, nekem qwerty kell, emiatt nem váltok, de ha nem kéne tuti Defy-m lenne már. Asszonynak májusra van tervezve egy beszerzésreMilestone procija is vígan elmegy 800-on (CM6-ban alapban 900-on megy), nekem ettől jobban nem merül, picit melegszik. Defy CPU-ja is TI Omap 3-as széria, ugyanazt tudja, de kisebb csíkszélességen készült, picit kevésbé melegszik talán.
Ha esetleg kirándulsz, túrázol akkor is inkább Defy, ugyan a Motorola visszavonta azt, hogy 1 méterig vízálló, meg ütésálló bizonyos szintig, de azért inkább a Defyt ejteném be egy patakba, mint a Milestone-t
A vodánál legutoljára Gyöngyösön volt 3db, Keszthelyen 1, ezt vette meg kolléga.
Amúgy meg kártyafüggetlen (teszteltük). -
válasz
Washwillah #4697 üzenetére
Add-old az alábbit: Custom shortcut - Pick your activity - Launcher actions - Open/close App Drawer (okézd le), majd azt az ikont húzd be oda középre, voilá
Amúgy 1.3.6-os ADW ezért is jobb, ott normálisan van megoldva. Csak állítólag nincs belőle system verzió, ezért nem frissítették a CM alattit.
-
válasz
Cyberpunk #4692 üzenetére
Sztem ADW bug, dockbar a neve amúgy, ha adw settingsbe kiszeded a dockbart meg visszaengedélyezed megjelenik, illetve akkor is, ha a helyén elkezdesz fel le huzigálni. Az a gond ez 1.3.3-as ADW, van 1.3.6-os, abban ez csöppet jobban van megoldva.
Amit tudsz még, hogy az ADW beállításainál a General Behavior menüben a Swipe Down actions-t berakod Open/Close Dockbar-ra, aztán akkor ha a képernyőn lefele húzol egyet elrejti/megjeleníti. -
válasz
Cyberpunk #4681 üzenetére
Akkor irány a recovery mód, androidani openrecovery-t indítod, nyomsz elsőnek egy full nandroid backupot, aztán wipe cache, wipe dalvik cache, majd apply update, ott felrakod a CM-es updatet először, aztán a google apps-ost.
Nálam ennyi volt, én is a héten húztam újra, alapnak GOT 2.2.1-t használtam. -
válasz
szőröscica #4580 üzenetére
Íme.
A hírrel ellentétben Marketenabler, és meg is lehet venni -
válasz
Napster #4575 üzenetére
Pár játékot néztem csak meg, mert nagyrészt nem ismerem a PS-re megjelent gameket.
Eddig GTA1-2, Carmageddon ment, nekem a hang olyankor hülyül meg, ha betöltöm a mentést, GTA1-ben ilyenkor recseg, ha kikapcsolom akkor is.
Főleg olyan játékokat keresek, amik anno PC-re is megvoltak, felidézve ezzel fiatal korom kedvenc PC-s játékélményeit.Droidra azt írták, hogy 30 FPS-t bír csak, bár gondolom tuning nélkül. A legtöbb fórumon 1.2-re húzva ajánlják, de nekem a 900 is elég, amit a CM ad
Transporter Tycoon (openttd) jönne még be, de ahhoz kéne már egy érintőceruza, 1 játékért meg nem veszek.
-
Alapban nem sok félét, ajánlom a rockplayer nevű lejátszót, nekem eddig az jött be leginkább, de van pár másik féle alternatíva is ha marketen rákeresel.
720-as mkv-k nagy részét 2.2-es android alatt nekem 900MHzen akadás mentesen lejátssza (CM6 mod). Bár nagyrészt sorozatokat nézek, azokhoz meg nem ragaszkodom HD-ben, főleg egy olyan kijelzőn, ami kisebb felbontású, mint a 720p.A psxdroidos kérdésedre, GTA-t én a fizikai billre állított gombokkal játszom, és egész kényelmes
Mondjuk én PC-s voltam mióta az agyamat tudom, úgyhogy egy dosboxra jobban vágynék, de abból csak egy nyamvadt alpha van, ami még a 286-oson vígan elrobogó test drive 1-től is akad -
na újra:
-
válasz
szőröscica #4492 üzenetére
Mivel a kernel meg az egész úgy néz ki ugyanaz mint a január végi leak, én fel nem rakom, CM 2.2.2-nél tart, abban nincs SMS bug, páran hülyének néztek miatta, nekem az fontosabb
CM aboutja:
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest