- Íme az új Android Auto!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
válasz
rum-cajsz #6810 üzenetére
na ezt próbálgattam én reggel...
meg nem mondom, hogy a letölthető 3 vagy 4 téma mellett mivel más, mint a sima...abban biztos, hogy mondjuk 5 home screen-nél az alapnak beállítottat üres oldalnak tölti be a home gomb megnyomására (bug)...
meg ha letöltöttem rá go-s témát, és azok közt válogatva, az eredeti go témára visszatérve az nem töltődik be, hanem még az összes törlése után is marad amit utoljára beállítottam...windowson rugózás - tessék elfelejteni a 30 évvel ezelőtt kitalált, és azóta elavult hozzáállást és gondolatmenetet, amit egy pc még ma is képvisel...
állj hozzá üres aggyal, tiszta fejjel - ma vmi ilyen lenne a történet, ha most kezdenék fejleszteni-értékesíteni-elterjeszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged