Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Valóban, az akku kivétel nélkül is megy, de már nem is tudom, hogy honnan néztem a leírást, ott ez írták, ez a biztos. RSD Lite nekem még nem okozott gondot, elképzelhetőnek tartom, hogy ahol hibázott, ott más probléma is lehetett. A "továbblépek a kettes pontra" elírás, de hát evvan, mindenki hibázik.
A gyári Browser-t nem használom, helyette Opera Mini van. Ez egy olyan dolog, hogy a listában benne van pl. a gyári zenelejátszó is, a SIM kártya kezelő, a Quickoffice, szóval ezeket is meg lehetne kérdőjelezni, hogy maradjon-e, vagy sem. De ezt bele is írtam, hogy mindenki saját felelősségére, saját igényeinek megfelelően gyomláljon. Sőt, a topik első hozzászólásában az is benne van, hogy ha valakinek nem tiszta valami, akkor vagy ne álljon neki, vagy legalább kérdezzen cselekvés előtt. Szóval érted, hülyebiztos leírást nem lehet csinálni, azzal nem tudok mit kezdeni, ha valaki ész nélkül elkezd törölni.
Az pedig már tényleg totálisan egyéni ízlés kérdése, hogy valakinek megéri-e szórakozni a telefonnal némi sebességnövekedésért. Nekem érdekes volt ezt kikísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest