Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát elsőre én is elpusztítottam 1-2 fóliát, de utána már lazán ment. Visszahajtod a hordozó papírt, hogy kilógjon a fólia, aztán mm pontosan és derékszögben a kijelző elejére kell illeszteni. Utána műa. kártyával kivasalni. Macerás, de GSM boltban szvsz kiröhögnének, ha ezzel állítanál be. De mindez az előző telómon volt, erre nem raktam semmit. Ha a fólia takarja a fényérzékelőt, az ugyanis okozhat problémákat.
-
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Beléptem a csapatbasikerült egy tipp top példányt kifognom,kaptam hozzá 2db tokot,2db fóliát meg ami hozzá való gyárilag.Teljesen gyári a cucc az op.rendszer is, fél éves,de még van rá másfél év gari.
Sokkal kellemesebb a kezelése mint amire számítottam,a quertyvel még vannak gondjaim sokszor mellényomok ill a névjegyek görgetése is szokatlan még,de majd ráérzek.
Fólia felrakásánál mire ügyeljek ?-mert most csupasz a kijelző az eladó leszedte az övét hogy lássam nincs csalafintaság.Simán rátapasztom vagy vizezni kell egy picit?
Szóval köszi az eddigi segítséget mindenkinek! -
bepken
veterán
még annyit megjegyeznék, hogy van lehetőség ilyen olyan kamera app segítségével, erre a célre "kinevezni" fizikai gombot (jelen esetben ez vagy hangerő fel vagy hangerő le...)
de nem sok értelmét látom, hiszen míg egy dedikált kamera gomb exponálás céljából "fokozatosan" nyomható be, ezek "sima" nyomógombok. így tehát null funkcióval rendelkeznek ilyen szempontból.de ez persze mit sem változtat a tényen, hogy abszolút használható a kamera a képernyőt tapizva is.
-
YAS-dude
őstag
Szia! Tapasztalatból mondom, hogy por biztosan nem megy bele, viszont a hangszóró lyuk be tud koszolódni. Fújni szerintem nem szabad, mert az a hangszórómembránt is biztos nagyon megnyúzza, én finomabb sörtéjű kis kefével (fogkefe akár) szoktam kipucolni. Vagy ki is lehet mosni belőle
Magyarítást lehet rá rakni, itt valahol (gondolom az 1.hsz) megtalálod a hogyanját.Vannak olyan kamera alkalmazások (pro capture pl.) amikben be lehet állítani, hogy a hangerő gombokkal fókuszáljon és exponáljon a fénykép készítésekor.
-
mate0314
aktív tag
hi.
Ezek tényleg bírják! mivel a vizet sem engedi be ebből következik hogy a port se. Természetesen a hangszórónál meg a lyukaknál összegyűlhet, de nem jut be! ki kell fújni és kész!
Ha egy kicsit is bátor vagy simán meg lehet oldani a magyar nyelvet!
A fényképezőtöl ne félj! (ha egy ájfonon is így van megoldva és nincs panasz akkor neked se lesz) + végső esetben akár a hangerőgombot is ki lehet nevezni exponáló gombnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest