- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Épp szabof oldaláról szedtem le egyet azt probáltam ugyan ugy feltenni,de csak annyit értem el vele, hogy már nem tudom a bekapcs és a hangerővel a bootmenüt sem behozni a gép még felismeri ,de amugy nem reagál már semmire.
Ugyhogy nagyon örülnék egy szakinak aki lépésről lépésre segit , hogy mit hogyan honnan tegyen most fel, nem akarom, hogy elkallodjon a telefon, mert még nagyon jól birta csak lassú volt. -
repvez
addikt
Sztem még semmilyen, mert az elözöt már factori rezettel leszedte amikor telepitettem volna a TWRP-ből a zipet.
DE eredetileg CM11 04.11.2014es nightly volt fenn ugyan ezt akartam visszatelepiteni,de azt irta, hogy nem tudja a zipet megynitni.
Azután [link]Ez alapján az itteni linken lévő gyári romot probáltam RDSlightal, de nem indult el a rom csak a bootloaderig.
Aztán meg ezután próbáltam a szabóF féle gyári romot ami után már a boot menüt sem tudom lelőhivni a gombokkal.
Egyedül a RSD light irja, ki hogy csatlakoztatva ,de amugy semmi más nincs.
Igy állok most innen hogyan tovább, hogy müködön valami?
-
repvez
addikt
oké,csak az a gondom, hogy az RSD light nem fut le, vagyis elmegy 100% ig,de amikor ujrainditja a telefont onnantól nem indul el a telefon csak ujra a bootloaderig.
vagy mostmár odáig sem.Gondolom az első 100% az csak a másolás az ujrainditásnál telepedne fel ,mert ott is számol %ot,de ott 20 nál egyből átvált pass re és nem lesz semmi a telefonnal.
-
repvez
addikt
Igen ez alapján néztem és innen a 2.2CEE verzios gyári romot szedtem,le, de valamiért HTM fájlként mentette le és átirtam a végét sbf-+re. látszólag minden jól ment minden mig a rebboot részhez nem ért.
Azt hittem, hogy van ilyen direct kapcsolat az aksinál, hogy bármikor tölti az aksit.
Ez a mcyiveres töltés milyen? és honnan tudom, hogy lemerült vagy feltöltött ? -
Vegha
senior tag
Én csak gyári eredetit (HF5X) vennék eBayen, trusted sellertől.
2 éve vettem havernak sima Defy-be valami 2400 mAh körüli nagy kapacitásút, de kár volt: egyrészt böhöm nagy lett a telefon és amiatt extended hátlap kellett rá. Másrészt az előbb említett okból megszűnt a vízállóság a hitvány illesztések miatt (nem záródott megfelelően). Harmadrészt messze nem tudott annyit, mint rá volt írva.
Szóval, csak óvatosan... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest