- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zbissi
újonc
szervusztok
sajnos az én atrixomnak is tönkrement a digitizere, olcsón rendeltünk hozzá egy másikat. egy ismerősöm próbálta megcsinálni aki iphone-okkal foglalkozik meg samsungokkal, de nem bírta össze rakni, ez után elvittem egy szervízbe, ahol átforgatták, de mondván hogy mivel szétszedve vittem ok, ők nem rakják össze. otthon mikor megnéztem, észrevettem hogy elszakították a szalagkábelét a digitizernek, valószínüeg ezért is utasítottak vissza, úgyhogy én innentől kezdve feladtam a harcot. van azóta másik telefonom
a lényeg az, hogy eladó ez a kis aranyos, a digitizeren kívül nekem előtte minden flottul működött rajta. új hátlapja van, 2 akksi, dobozzal minden tartozékkal csak ugyebár szétszedve. van hozzá egy hd dokkoló is minden hozzávalójával ha érdekel valakit akár alkatrészként, az írjon bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest