- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1543 üzenetére
Ha mindennel együtt 85, akkor az global shipping programos és benne van az áfa is.
Onecompute mod sehol. Én most elkezdtem beszerezni tokot, fóliàt s8-hoz. Méretben pont megfelelő lesz. Kipróbálom milyen.[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Úgy néz ki a decemberi security patch még nem az Oreo-val érkezik.
-
ghiottone
nagyúr
Oreo soak test indul a Z Play-re.
-
ghiottone
nagyúr
Napfényben nézem a Z2 Play, X4 ujjlenyomat olvasóját és bizonyos szögből jól kivehető, hogy az ovális fedőlapka alatt ugyanolyan kocka van mint a Z/ZPlay és a G4 Plusnál - szóval ha akarnák belerakhatnák a gesztus vezérlést.
-
ghiottone
nagyúr
Novemberi security patch érkezőben.
-
ghiottone
nagyúr
Kínában már az Oreo a decemberi biztonsági csomaggal tesztelés alatt A Z Play-re.
-
ghiottone
nagyúr
A hátsó kamera közelre nehezen fókuszál nálatok is?
-
ghiottone
nagyúr
válasz kiraly.andra #1445 üzenetére
Az edigitalnál is volt akció múlt hét pénteken - 40 ezer volt a Hasselblad Mod 90 helyett...
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1438 üzenetére
Ilyet már évek óta nem csináltam De mindig újrahúztam a teljes gyári rendszert és majd utána pakoltam rá custom recovery-t. A lenti linkből megpróbálhatod visszarakni a gyári recovery-t is, de root miatt nem nyúltál bele másba is?
Azt a stockot viszont nehogy felrakd, mert nekem ez Marshmallownak tűnik - M-el kezdődik ahogy látom. 7.1.1-es rom kellene.
-
ghiottone
nagyúr
válasz hodostamas #1427 üzenetére
Google Playen keresztül.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1421 üzenetére
Ha rootolni akarod, akkor előtte nyitni kell a bootloadert, ahogy az összefoglalóban is le van írva. Ehhez kell engedélyezni a fejlesztői beállításokat, azon belül az usb-hibakeresést és az oem feloldást, majd kód kibányászás, figyelmeztetés elolvasása, jogokról lemondás, elküldés, email visszajön, a megkapott kóddal nyitod a bootloadert, majd utána custom recovery felflashelése és jöhet a supersu.
-
ghiottone
nagyúr
válasz ljungberg #1405 üzenetére
Inkább a Z Playt venném. Aksiban jobb (+1 napot is jelent az a 500mAh) a moto app is többet tud, 3 mikrofonja van, amíg a G5s Plusnak csak kettő. Frissítést tekintve mindkettő kap oreot, de újabb főverzió már nem várható. A G széria csak 1 főverziót kap, a Z Playre pedig ez lesz a 2. + a security patchek terén is jobban támogatott a Z Play. - saját megfigyelés
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz kiraly.andra #1351 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak, akkor a Play zene appban a hanghatásoknál lehet állítani.
-
ghiottone
nagyúr
Októberi security patch nemsokára jön. A braziloknál és az indiaiaknál ma lett elérhető.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1322 üzenetére
Készülék súgó -- javítás -- hardvertesztek -- érzékelők -- közelségérzékelő
nicu71 & gzbotii: Átalakítás alatt van a rendszerük, így nehezebbb volt megtalálnom, de itt van a termékoldalon belül a How to & Solutions és a Maintenance release notes- ok alatt lenne. Csak azok nem elérhetőek még. Szóval lehet, hogy az átállás miatt nincs új infó a security patch-ről. Ez korábban így nézett ki a Z Playnél is.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Nem látok októberi biztonsági frissítésre vonatkozó infót a Z/Z2 Playnél - lehet már az Oreo-t készítik elő.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1313 üzenetére
Lehet, hogy majd itt lesz - van vezetéknélküli töltést támogató style shell, turbopower akkumulátor (z2 forcehoz majd jó lesz, ha beszerzem), gamepad és 360 kamerájuk is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz gzbotii #1304 üzenetére
2017. március 7-től él a hivatalos magyar Moto oldal is, anno ott volt a Z Play, csak közbe mit ad Isten eltüntették. Mediamarkt, edigital, speedshopba megvásárolható volt - na ezért csúnya, hogy a garanciát meg visszadobja a TMX.
-
ghiottone
nagyúr
Modok használatával, valamint tokokkal kapcsolatos kérdőívet küldözgetnek ki a Motorolától - ha aktív a Feedback Network státuszotok és kaptatok emailt akkor szánjatok rá pár percet.
-
ghiottone
nagyúr
8.0 tesztelés alatt a Z Play-re. 😊
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1287 üzenetére
Röviden, gariztatni kell.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Benoe77 #1275 üzenetére
Igen úgy gondolom én is, hogy ez csak a szoftvercsatorna lehet amin kijött. X Playnél csináltam utoljára ilyet, ahol a retfr-re az ázsiai komplett romot felraktam, mert ott az volt az eredeti, így nem is volt gond a későbbiekben.
Amúgy az lehet a lényeg, hogy retail legyen, ha független, ne Telus, Verizon és a többi és mehet, mert az alap firmware és a fájlok ugyanazok, az rsdlite meg úgyis visszadobja hibával, ha nem okés. - prsze ezt ne próbáljátok ki otthon és csak akkor ha tudjátok mire vállalkoztok.
Somatom: nem tudom, majd valaki csak belinkeli. Akkor megnézzük a 6.0-t és ha jó,akkor majd rárántjuk a 7.1.1-est?
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz Benoe77 #1273 üzenetére
Megnézem a letöltött romba mit tartalmaz a .txt fájl, mert ott benne szokott lenni a verzió infó alatt:
6.0-s Z Play EU régiósnál ez van benne - ez nem signed verzió, ezért lehet ismeretlen, de reteu benne van a .zip nevében, így jó lesz:
VERSION INFO FOUND UNDER 'ABOUT PHONE' SCREEN:
System Version: Unknown
Model number: XT1635-02
Android Version: 6.0.1
Baseband Version: M8953_10203.02.04.42R
Build Number: addison-user 6.0.1 MPN24.104-25 25 release-keys
Build Date: Sat Jul 30 19:17:33 CDT 20167.1.1-es Z Play - itt ott a rendszer-verziónál az US szoftver csatorna
VERSION INFO FOUND UNDER 'ABOUT PHONE' SCREEN:
System Version: 26.216.2.addison.retail.en.US
Model Number: XT1635-02
Android Version: 7.1.1
Baseband Version: M8953_10229.50.04.65R
Build Id: NPN26.118-22-2
SW Display Build ID: NPN26.118-22-2
Build Date: Tue Sep 5 19:45:42 CDT 2017Somatom esetében a 7.1.1-et nem akarom felrakni, mert nála egy hülye gyári kiskapu miatt a teló átállt az amerikai sávokra root nélkül, így a basebandet a flashelés közben nem rántaná szerintem vissza alapállapotba, hanem maradna úgy ahogy volt és ez az alapproblémát nem oldaná meg. Így a 6.0-sal kell indulnunk, úgyis azon van a készülék.
Normál esetben nem lenne amúgy gond az US szoftver csatornás felrakása, mert a telefon maradna reteu és a sávok is, de itt nem ez van sajna és nem kockáztatunk. GB, vagy DE esetén simán felraknám, mert tuti jó lenne, de itt nem biztos . Az xda-n végigolvasva a reteu topicot arra jutottam, hogy ha visszaállítjuk a 6.0-val az alapot, akkor utána már flashelhetem a Nuogatot."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1269 üzenetére
fórumtárs készülékét szeretném újraflashelni, de sajna az európai firmwareből csak 6.0-s van, a többi mind más verziós. Rá lehet tenni, de azt nem akarom kipróbálni.
Szeptemberit még én sem az X4-re, de a Z2 Playre és G4 Plusra már igen. Itt lesz az nemsokára.
-
ghiottone
nagyúr
Nincs valakinek 7.1.1-es reteu firmware-e? Orosz, amerikai van, de eu verzióból csak 6.0.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1261 üzenetére
Az hogy nàlunk ilyen mostohán kezelik a Motorola termékeit egy dolog, nem kell általánosítani. Megmondom őszintén még örülök is neki, hogy nincs Magyarországon jelen - hiszen ami most van az lepkefing - mert jobban bízok az olasz, német, cseh Motorola szervíz hozzáértésében, mint a TMX gányolàsában.
Firmware-t még most se raktad vissza?
-
ghiottone
nagyúr
Nemsokára megjelenik az Alexa speaker és a Polaroid Moto Mod.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1245 üzenetére
Legalább 1 óra elég, de lehet tőbb is. Én soha nem hagyom a töltőn éjszakára a telefonokat. 1 éves G4 Plus aksija is olyan most mint új korában volt.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Benoe77 #1243 üzenetére
Màr nem tudom hol olvastam, de nekem a full lemerítés utáni 100% + 1 óra legalább eddig mindig bevált. Amúgy gzbotii-nak van igaza, ha arra gondol, hogy battery reset az a hivatalos megoldás szerint nem legalább 1 óràra, hanem több óràra kell a töltőn hagyni újraindítás után.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Integrale #1204 üzenetére
Most jutott eszembe, mert nekem az X-en valami szívta a rendszert és nem jöttem rá hogy mi, előtte a Z2 Playnél is. Szóval - Aksi újrakalibrálás volt már?
Telefont kikapcsolásig lemeríted, majd úgy rakod töltőre és miután elérte a 100%-ot még 1 órát a töltőn hagyod csak azután kapcsolod be, veszed le a töltőről."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Megjelent Nougat-ra is az Xposed. Ha kell valakinek a nagyobb szabadság.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz laleeee #1220 üzenetére
Mondjuk a felbontás is kisebb. Én nem értek a fényképekhez, de lehet a zajszűrés még nem az igazi az X⁴ kameraszoftverben. Eddig volt egy nagyobb frissítés, de néha még a sima képek mentésekor gondolkodik 1-2 másodpercet az alkalmazás - szóval javítàs még kell neki.
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #1208 üzenetére
Épp most végeztem el az utolsó simításokat és küldtem be a logout.hu-n.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1194 üzenetére
Ja, sajna teljesen igazad van.
Én most néztem, hogy ha 1 simes teló kellene, akkor 500 euróból a német MM-ből lenne akciósan S8 is - ott most a Z2 Play a jbl2 moddal 519 euró (khmm ). Picit vacillálok, hogy X4 vagy S8 legyen a végén. - Eddig X4 vezet, mert olcsóbb, stock droid, elől van az ujjlenyomat-olvasó, nem hátul, hülye helyen + 2 tok és fólia már úton van.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1175 üzenetére
A Moto kijelző alatt van gyors válasz?
-
ghiottone
nagyúr
válasz laleeee #1168 üzenetére
Mire gondolsz?
Az újabb active displaynek tetszik az azonnali válasz lehetősége - nem kell feloldani sms-nél, hangoutsnál, stb, hanem simán lehet válaszolni.zsoltzsolt: Z2 Play-en nálam az augusztusi patch után is minden okés.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1163 üzenetére
Nálam a júliusi frissítés volt "combos" 500 mega fölötti, most az augusztusi csak biztonsági frissítés volt.
Az indiai srácnak Play-e van, de szerintem fog jönni arra a Z-re is. A G5 Plus is most kapott frissítést."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1161 üzenetére
Nekem tegnapelőtt jött a Z2 Play-re.
dbrand vagy gadgetshieldz"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz gzbotii #1159 üzenetére
Persze, csak azzal Play Protect készülék átvizsgálása ki van kapcsolva és csak az áruházból letöltött appokra vonatkozik a védelem. + az összes alkalmazás visszállítása alapra megint nem jó ötlet, ha csak a Bluetooth megosztás tárolt adatainál van a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz gzbotii #1156 üzenetére
Pár napja pont a Play Protect túlbuzgósága miatt eltünt Bluetooth funkció miatt kértek segítséget:
"Ma reggelre kiírta a telefonom,hogy a Bluetooth megosztás káros lehet a készülékre(állandóan be van kapcsolva,autó miatt), eltávolítom? Én meg kómás fejjel rányomtam, hogy igen...azóta nincs bluetoothom"
Az én megoldàsom:
Bluetooth megosztàs adatok törlése:
Beállítások - alkalmazások - jobb felső sarokban 3 pötty- rendszer megjelenítése - Bluetooth megosztás:
Majd újraindítás."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
8.0 Oreo rendszer frissítés megerősítve.
Jelenleg ezeknél a Motorola telefonoknál várható a 8.0-s rendszer:
- Moto Z2 Force
- Moto Z2 Play
- Moto Z Force DROID
- Moto Z
- Moto Z Play
- Moto G5S Plus
- Moto G5 Plus
- Moto G5Remélem a G4 / G4 Plus és az E4v/ E4 Plus is felkerül a listára.
-
ghiottone
nagyúr
válasz gzbotii #1136 üzenetére
Ez még korábban rendben is volt (lásd X Play), de Z Playről beszélünk, ami hivatalos forgalmazásban van.
-
ghiottone
nagyúr
válasz GeryFlash #1133 üzenetére
Nem az asszisztens az kevés - emailt küldj nekik és kérd, hogy írják le pontosan, hogy az IMEI számod alapján él-e a garancia és azt Magyarországon hol tudod érvényesíteni, kivel áll a Motorola szerződéses kapcsolatban + kérd meg őket, hogy erről a válaszról küldjenek másolatot a TMX-nek is, mert első körben nem ismerték el a kötelezettségüket. Fogyasztóvédelmet megnézem holnap.
keresd Zitta-t
A hozzászólásokat pedig átraktam On-ba, mert mást is érinthet a kedves TMX hozzáállása.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz GeryFlash #1131 üzenetére
Itt van az, hogy mekkora egy piszok banda a TMX. Be kell menni hozzájuk a Motorola válaszával + a számlával, hogy csinálják meg. Érdekes módon kényelmes nekik ezzel jönni, hogy nem Magyrországon adták el - és akkor mi van? A Motorola leigazolta, hogy ők a hivatalos szervizpartnerek, kötelességük eljárni, ha nem akkor Fogyasztóvédelem.+ Az EU garancia csak akkor él, ha belerúg az ember az asztalba? (volt már ilyen, egy ismerősömet elhajtották régen, majd felrúgta a pultot és érdekes módon megcsinálták a készüléket).
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1113 üzenetére
Ez is egy szempont
Nem tudom nekem szerencsém volt-e, de eddig az elmúlt 6 évben minden Motorolám problémamentes volt -igaz csak 8 hónap a max., ameddig nálam van 1-1 modell. Most a G4 Plus az első, ami már 1 éve van a családban, de ott is minden remekül működik.lalee - Nem tudom nálad mi a gond, de ha jól emlékszem nálam a Z Play-en ott is alapból erősödött a csengőhang semmi plussz beállítással. A Z2 Playen is ugyanúgy megy, annyi hogy itt már külön csengőhangot is be lehet állítani a 2 sim kártyához is alapból - erre nem emlékszem volt-e korábban.
Ha valamelyik csengőhang hangosabb lenne alapból akkor az mp3directcut windowsos alkalmazással szoktam lejjebb tekerni pár decibellel, vagy készítek egy pár másodperces átmenetet az elejére.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #1110 üzenetére
Én a múltkor találkoztam egy Moto G-vel, ahol egyáltalán nem ment a jack - a szösz volt a gond, ami eltömítette.
Ha viszont már átnézted, átmostad és sajnos változatlanul nem érzékeli, akkor -ahogy kollega is írja - meg kell nézni garanciába, hogy mi lehet a baja."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
A Z esetében páran panaszkodnak a bluetooth kapcsolatra, illetve van akinek a 4g sávok ugrálnak össze-vissza. Korábban vola akinél wifi-bluetooth összeakadás is előfordult, azt a lenovo fórumon is említették, illetve egy ismerősömnek is volt a Z-nél még a 6.0.1-es romon.
Mondjuk, ha felment, akkor downgradelni nem lehet a gyári rendszerről bootloader nyitás nélkül (lehet még ugyse, de nem ismerem annyira az xda-s topicját)."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Integrale #1054 üzenetére
7-8 hónapnál hamarabb biztosan nem, de ha eseleg X⁴-re cserélném, akkor a tesómé lesz.
A ballisztikus nejlon fekete hátlap volt itt is a csomagban, de majd holnap besétálok egy Telekom üzletbe és ha még van kirakva, akkor megnézem mással is. 1-2 tesztben említették, hogy nincs síkban a hátlapokkal - igazuk volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...