- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Épp jókor lett vége az epizódnak.
-
bAtt001
addikt
jó ez csak kár hogy semmi sem történt benne. gondolom nincs pénz az effektekre de hogy ennyire semmilyen legyen ez már tudás
-
Gude
senior tag
Sub Zero
-
SubZero
-
FefeeX
veterán
Nem tudom, nekem a játék új sztorija jobban bejött...
Jobban szeretem a kevésbé gonosz Sub-Zero-t... Amúgy meg a ruhája már inkább a későbbi énjéhez hasonlít, olyan Noob Saibot-os... Mondjuk Scorpion ruhája sem lett a legjobb szerintem... De nem volt rossz végülis a rész.
Mondjuk a legnagyobb problémám, hogy a végén a stáblista majdnem olyan hosszú az össz 10 percből, mint amennyi ebből a tényleges tartalom... Tehát gyakorlatilag a hasznos anyag hetente ca. 6 perc ami nekem édeskevés -
Sident
tag
Van magyar felirat.
http://filmekaneten.blogspot.com/search/label/Mortal%20Kombat%3A%20Legacy%20-%20%28Mortal%20Kombat%3A%20Legacy%29
Még csak pár rész van.
-
Pubszon
veterán
Kár, hogy nincs legalább magyar felirat hozzá, pedig szeretném meg nézni.
-
Diablo18
senior tag
2 kedvenc karakterem
-
ribizly
veterán
Lájk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Keresünk dokkolókat
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest