- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlytoo
senior tag
válasz
muszurkefal #18 üzenetére
Ezeket a modik is látják.
futo001: Nem cseszte el, de hibázott. Ez mi? Politikai korrektség? Az alkuképes ár nem licitalap. Mivel piacról beszélünk, ezért az ár egy változékony tényező, de az eladónak van fogalma arról, hogy mennyit szeretne kérni érte úgy nagyjából. Rengeteg dolgot adtam már el itt (kb. az értékeléseim tízszeresét) és minden egyes alkalommal írtam árat. Persze abból lehet alkudozni, de az nem licitálás.
Mondok egy példát: Az egyik általam eladott nagyon keresett videókártya árát meghatároztam X forintban. Az első érdeklődő ajánlott érte X-10.000 Forintot. A második érdeklődőnek jeleztem, hogy már kaptam rá ajánlatot, amit el is fogadtam. Ő egyből licitált volna rá X+20.000 Forinttal. Mondtam, hogy NEM.
-
Carlytoo
senior tag
válasz
moongoose #13 üzenetére
Sírsz, mert sírsz. A végén az "egyenlőbbek" szócskával még meg is erősíted. Nincs ezzel baj, mert az én szubjektív véleményem nem mérvadó a blogodat illetően. Szépen kezdted, hogy bizony ezt benézted és PONT. Nem kell megjegyzés. Nem kell igazságérzet firtatás. Pont te lettél megtalálva, mert a csillagok pont így álltak össze és nem a személyed elleni merényletről van szó. Nem leszel ettől kevesebb, kisebb. Elcseszted, mert a hirdetés Times New Roman 72-es betűméretes felhívás ellenére is licitálható hirdetést tettél fel -lásd Kalandor kommentjét- és ennek ellenére nem érted mit csesztél el? Ez nem orbitális hiba, de hiba. Hibát én is követek el sokszor, ahogy mindenki más. Ne akarj a prefekcionizmus függönye mögé bújva hazudni magadnak. Idegesített, hogy odaszóltak neked, mert benéztél valamit és erre te kiírod ide a bánatod. Erre szokták azt mondani, hogy sírsz. Kérdés, hogy jogod van-e ide kiírni a bánatod? IGEN. A kritikát pedig fogadd építő jelleggel.
-
Carlytoo
senior tag
Hiába sírsz, attól még itt nincs licitálás. Teljesen elcseszted azzal a dolgot, hogy ide kiírtad. A beismerés is megsavanyodott, hogy itt "egyenlőbbeket" keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lexus, Toyota topik
- Garmin topik
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest