- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Baromi jó játék, abba se lehet hagyni, bár nekem az utolsó küldi a forgotten-ben lefagyott
-
-
s3nsitivity
addikt
Nem vagyok nagy mobilon játszós de ezt a kiegészítővel együtt kijátszottam pár nap alatt.., egyszerűen bekebelezett.
-
Vasinger!
nagyúr
Annyira nem találom Fair-nek, hogy fizetős appot megvesz az ember, viszonylag kevés pályával, aztán kiadnak rá pár újat és azt csak pénzért játszhatom végig? Ez számomra egyáltalán nem szimpatikus.
-
macskea
őstag
Én BlackBerry Q5-ön játszottam végig, az Amazone appstorejában egy ideig ingyenes volt a játék, és csak a kiegészítőért kellett fizetni. Egyébként a játék ugyanaz volt, mint amit a többi bolt kínálatában el lehetett érni, csak ingyen. Egyébként mindenkinek ajánlom, nagyon jó mind az ötlet mint a kivitelezés!!!
-
( V )
veterán
egyik kedvenc a Limbo és a Machinarium mellett, pedig rövid és cserébe relatíve drága és a kiegészítő is drága pénzbe kerül ami cserébe szintén rövid
de még így is kedvenc
-
beefjeez
senior tag
egyik legjobb játék telefonra
nagyon rövid -
Garada
őstag
Szerintem a telefonos platform egyik legjobbja,szerintem minden pénzt megér.
-
jerry311
nagyúr
Volt szerencsém ingyen hozzájutni az alapjátékhoz (amazon free app of the day), egyetlen másodpercig sem gondolkodtam, amikor fizetni kellett a +8 pályáért.
-
AllTheBest
őstag
Nyáron én is végigvittem az alap verziót. Nekem nagyon bejött
-
no more
veterán
Én csak az alapjátékot játszottam végig, őrülten jó! Tényleg gyönyörű a játék világa, és oltáriak az optikai csalódások! Minden forintot megért! Ha nem leszek lusta újra feltelepíteni, megveszem a többi pályát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest