- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
Mi lehet szerintetek a különbség hangzásilag a PRO és HD között? Kevésbé tudja a HD kizárni a külvilágból jövő zajokat? Köszönöm!
-
jan101
tag
jujj de csúnya...
+ a szokásos offtopic... ennyiért milliónyi jól bevált füles vehető -
butyek
senior tag
A telefonom nem kerül ennyibe
-
DemonDani
addikt
Alig van félrefordítva megint a dolog...
A Purity HD egy tavalyi cucc és sima vezetékes füles.
A Purity Pro most az újdonság, és abban van nfc meg blutusz -
csakstddfor.
tag
ÚRISTEN
-
Tigerclaw
nagyúr
Pont az, hogy a fekete és fehér nem elég, de a színes nem csak a rikító színeket jelenti. Nézd meg pl. a Samsung milyen színekben gyártja az S3-ast. Nem állítják olyan döntés elé a vásárlót, hogyha nem tetszik a citromsárga, tűrkízkék, magenta, tűzoltópiros akkor még mindig ott van a fekete.
-
MCGaiwer
addikt
vezeték nélküli. megkockáztatom hogy nem két ceruzaelemmel megy. azért ezt kalkuláljátok bele amikor másik fejeshez hasonlítjátok.
-
Fkris
őstag
Mind ez, mind a fülhallgatója tetszik a Lumiáknak.
Csak ne kérnének érte ennyit:/Ugyanis maximum 12 amit fej/fülhallgatóra költök, és csak akkor, ha lepipálja az Xearsemet.Egyéként csak dizájnbeli változásért nem lennék hajlandó cserélni. -
Cyberpunk
félisten
Jó drága, de jő is? Van mondjuk egy gyanúm.
-
mekker
őstag
A Tesco Technika 990ft-os fejhallgatóm 90%-ban ugyanez a dizáj, még a párnácskák varrása is, csak a két füle nincsen ennyire lekockítva.
Nem tudom, hogy milyen gyártó fülesét címkézte át a teszkó, de gondolom tőlük 'vettek ihletet' a készítők -
Tigerclaw
nagyúr
Már megint ezek a színek...
-
halottkém
csendes tag
Szerinted erős, szerintem meg nem. Ha lenne pénzem, akkor sem kéne, mert egyszerűen nem ér ennyit. Korábban is írtam, hogy ez szubjektív. Most vagy egyetértesz, vagy nem, a te dolgod. Ha neked egy ilyen méregdrága füles kell, akkor vegyél egyet és használd egészséggel, én meg megoldom máshogy. Részemről lezártam a dolgot, nem kívánok tovább vitázni.
-
MR007RM
addikt
-
Alborosie
aktív tag
-
Beri78
őstag
jó a design nagyon, de nem bestbuy
-
Teljesen oke 300 euro egy fejhallgatoert, ha jo minosegu. A Monster mondjuk nem annyira az.
(Ertsd: messz gyengebb, mint a 200 euros ATH-M50-em, vagy egy Grado SR80, vagy ilyesmi).
-
jaj de drága
-
Alborosie
aktív tag
Még vagy 200 ember írja már le, hogy jaj de drága... Papagájszindrómások...
-
MR007RM
addikt
Osztán mit tudnak ezek a fülesek? Paraméterek? Úgy kinézetre hasraütve max 30 eurót adnék értük, ha jó napom van.
-
halottkém
csendes tag
299 euró egy fülesért? Ez aztán a lehúzás. Ennyiért már telefont veszek
-
sagit
veterán
mennyi?
-
Spancho
senior tag
Majd biztos ebből is lesz valami kínai Pandawill-es változat és akkor majd mindenkin ilyet látsz. (mint most a Beats-ből) Vatera / expressz ,de még szerintem a ph apró is tele van kinából behozott hamisitványokkal. A sok kis hülye meg azzal vagizik hogy milyen drága fülese van) Sok a divat majom
-
gybazsi
senior tag
Az az ár azért nem semmi.
-
=Mentor=
őstag
Ezek szerint az új Lumiák csak 4 színben lesznek kaphatók? Ez zöld és egy kék szín pedig még elfért volna köztük.
-
Dante32
tag
Az tény,hogy a külsejük nagyon szépen passzol az új Nokiákhoz,ha másban nem is színben mindenképpen,de az ára miatt szerintem nem lesz túl kelendő.
-
törölt tag
hát ehhez képest a beats fülesek dre változatai is bajnokok formára... pedig azokról is meg volt a véleményem aztán...
-
HawerKing
őstag
hat ocsem ha mellette talalnam azt a penzt akkor sem adnam oda erte....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest