- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
Üdv mindnekinek így másnap!
Elöljáróban SSD ügyben annyit mondok én már élni sem tudnák nélküle...Van hogy itthon is dolgoznom kell gépről és @agyfaszt kapok "Hogymármegint" ilyenkor jól jön az extra sebesség,hogy kevesebb hormont pocsékoljak el (ez ám teljesen szubjektiv volt,pár megás fájlokkal dolgozok,de van hogy abból többel,és nyitva van kb 8 net ablak) lényeg hogy nagyobb sebesség=kevesebb "ideg" Jah meg GTA alatt is jól jön hadd' töltsön az a textúra villámgyorsan!
P4 dolog;Anno hallottam a Prey c. játékról,de sosem láttam belőle képet gameplayt ilyesmit,és mint néhányan tudják,momstmár megvan eredetiben,tegnap úgydöntöttem,kipróbálom.Eddig bejön
Jah meg STALKER univerzum is kimaradt,az is megy majd fel,idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest