- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz
Cs4kb3n3zt3m #54 üzenetére
Ott vagyok én is flottás díjcsomagban. Többször panaszkodtam nekik hogy ha le lefogy az adatmennyiség akkor nem belassítanak hanem kikapcsolják. Ők azt mondták nem kikapcsolják csak lelassítják a minimumra ami 0/0 . Én mondtam a 0/0 az nulla így le van állítva. Ők mondták nem, csak belassítottak 0/0 -ra. ezt egy ideig ragoztuk.
3 hónapig hívogattam őket mikor lefogyott az adatmennyiség, hogy azt kérem, csak ami a szerződésbe benne van ami 32/32kbit/s .
Nem csináltak semmit.
Berágtam, mondtam hogy le szeretném mondani az előfizetést.
2 nap múlva hívtak, hogy ugyan nem mondjam már fel a szerződést olyan régen vagyok előfizető és úgy hiányozna a pénzem a kasszájukból.
Így megdobtak havi 1 Gb plusz adattal a 400 Mb mellé.
Kérdeztem ha ez csak így működik akkor miért kellett hónapokig harcolnom azért hogy megkapjam azt ami jár? A varázsszó az volt hogy fel akarom bontani a szerződést. -
btz
addikt
válasz
Cs4kb3n3zt3m #71 üzenetére
Igen a T vette ki, mert ahogy a TVGO-ra, erre is rászáltak volna, de érdekes, hogy a TVGO/HBOGO opciót nem vették ki, de lehet, hogy annak sem kell sokáig őrülni.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Cs4kb3n3zt3m #41 üzenetére
Jelen törvényi állás szerint a szolgáltató nem tehet különbséget a csekkes és a nem csekkes befizetés között, anyagi hátrány nem érheti az előfizetőt az miatt ha a csekkes befizetést választja.
-
tomiee85
senior tag
válasz
Cs4kb3n3zt3m #54 üzenetére
Telenor blue:
Le/feltöltési irányban a legmagasabb kínált sávszélesség 150/20 Mbit/sec, a garantált sebesség a mobil technológia sajátosságaira tekintettel 0 Mbit/s. A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a maximális le- és feltöltési sebesség: 0.0/0.0 Kb/s -
tomiee85
senior tag
válasz
Cs4kb3n3zt3m #36 üzenetére
Tuti hogy csak lassítanak? Az oldalon ilyen van hogy max 0/0 ha lejár.
-
Brandynew
őstag
válasz
Cs4kb3n3zt3m #41 üzenetére
Kinek mi. Én pl. nem telefonálok, a hosszabb mondandókhoz e-mailt és Messengert használok, a rövid infókhoz (pl. "15 perc múlva vagyok ott") pedig sms-t. Szóval számomra nem lenne megfelelő az a csomag. Nekem egy olyan kéne, amiben sms + mobilnet van, és a hívásért kell fizetni pluszba.
-
Brandynew
őstag
válasz
Cs4kb3n3zt3m #36 üzenetére
Na jó, de ebben a Telenor MyTalk csomagban nincs benne sms. Ha küldesz 20 sms-t egy hónapban, máris 2800 Ft-nál tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Ingatlanos topic!
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest