- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
A PH egy tartalomgyártásból élő oldal, ami rengeteg energiát fektetett a moddingba és egy kerek számmal jellemezhető összeget vett ki belőle: nullát. Nagyon nem örülnénk neki, ha az általunk felélesztett kezdeményezés gyümölcsét egy a témában semmit sem tett közösségi oldal aratná le, ami amúgy is nagy kaszával pusztítja a reklámbevételeinket. Remélem, ez érthető.
-
Igen ez rendben van! De mi tudjuk mennyi az anyag költség és a járulékos dolgok ára, +munkadíj. Amire a legtöbb ember legyint és elküld a csába.És itt bukik el az egész.
(Persze a rangom nem modder, de csináltam már ezt azt az évek során) Én csak magamat szórakoztatom most pl a predatorral. De ez is amennyibe már van pff.
Amikor még volt mth és kint voltam a címlapon a géppel annak pl 70k volt az anyag ára ház +festék meg ami még nem volt szerszám tehát a járulékos. Csak volt néhány gond akkoriban és le kellett állítanom magam
Most hirtelen gubíztam pár félkész képet:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest