Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolij
tag
legközelebb már livestreambe lehet nézni a hegymászást
-
vans?
őstag
Erre vartam mar miota

Amugy szerintem hasznos funkcio, sokan masznak fel oda (bar ennek miertje szamomra erthetetlen...), es igy legalabb az otthon rettego anyat/mamat/feleseget/testvert/kutyat/horcsogot meg lehet nyugtatni, hogy meg nem zuhantal egy egeszseges ketezer metert.
-
L Balázs
tag
Nem vagyok otthon ebben a hegymászós témában, de a széles körben kapható 3G-s notik/mobilok max 1 napig bírják aksiról. Akkor a hegyre visznek magukkal 600 pótaksit vagy csak a csúcson kapcsolják be a gépet egy gyors bejelentkezéshez? Vagy van egy Hegymászó Edition okostelefon, ami rohadt erős, rohadt sokáig bírja és rohadt drága?

-
Chosen
addikt
FaceTime a csúcson

-
fasirTTT
őstag
hú indítok 1 túrát óda, és felhívjuk szüleinket, barátainkat
na kijön ?
. . . . . . . . -
fatal`
titán
Ennek aztán rendkívül sok haszna van.

-
Polllen
félisten
Valakik nagyon ráérnek...

Viszont a fenti véleményekkel ellentétben sztem jó ötlet, a szolgáltatónak pénz, a turistáknak meg egy kis "komfort" más egyebek mellett...

-
FRENK1988
veterán
Mennyi is egy normál noti/telefon működési intervalluma hőfokban?
-
Gl4diator
tag
Legalább a hegymászók holttesteit könnyebben megtalálják a hegyen ha be van kapcsolva mobil?

-
koxos:8]
senior tag
Oda tényleg nélkülözhetetlen volt a mobilnet.

-
Belba
őstag
Na, most már nyugodtan hajthatom álomra a fejem : ha legközelebb a Mount Everestre rándulok, már nem lesz gond felhívni a családot...

Istenem, micsoda megkönnyebbülés!

-
DJS
tag
Én ezt egy kicsit szentségtörésnek érzem.
-
P00By
nagyúr
Videóhívással meg lehet mutatni, h tényleg ott voltam real time-ban

-
ntomka
nagyúr
Ezek is ott fejlesztenek, ahol a legkisebb igény van rá.

Másik szemszögből: ezek legalább ott is fejlesztenek, ahol a legkisebb igény van rá.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)