- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Elmentem megnyomogatni egyet egy T-pontba. Tényleg elég idegesítőek a csengőhangok, de kettő azért használható a hatból. Mindenesetre elképesztő hiba ez a gyártó részéről, szerintem lesznek, akik csak ezért nem veszik meg a készüléket, ami pedig alapvetően teljesen jó. Szerintem is a némító kapcsoló hiánya a legnagyobb problémája, egyéb bajom nincs vele így elsőre (de amúgy ezzel is együtt lehet élni, messze nem bonyolult a dolog).
Mondjuk arra azért látok esélyt, hogy anyám a fejemhez fogja vágni karácsonykor, merthogy nem kell még neki ilyen gyépéfon
Csak éppen engem meg idegesít, hogy 3x kell felhívnom mobilon, mire felveszi, mert eltéved a gombok/menük között, nem látja szemüveg nélkül, stb.
-
GP-Sz
senior tag
Olvastam egy német tesztet, abban azt írták a Talk Premiumról, hogy idegesítő csengőhangjai vannak. Tényleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest