Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Keem1

  addikt

  Ez jó ötlet, de mikor ki akartam próbálni, minden feltételt megszereztem és végül rájöttem, hogy kell hozzá plusz egy virtuális bankkártya, ugyanolyan éves díjjal, mint a fizikai. Addig azt hittem, hogy a valós PayPassos kártyám kerül be a Mobiltárcába. Tévedtem, ennyiben is maradt a dolog.

  Amúgy nem tudom, miért divat az OTP-t szidni. Messze a legnormálisabb bank itthon. Nem a 400 forintos számlavezetés vagy az OTP-nél még ingyenes vásárlás (állítólag van, ahol ez is fizetős) a legvonzóbb, hanem a mindenre kiterjedő online rendszer, az OTP Direkttől a mobilalkalmazáson át a QR kódos fizetésig.
  Szerintem aki az OTP-t szidja, nem ismeri. Ingyen webkártya netes fizetéshez... így biztonságosan tudok vásárolni. Átutalás "csak" a tranzakciós díjért (régen full ingyen volt), nem mondom, hogy örülök neki, de az a pár száz forint nem vág földhöz. Arról már nem is beszélve, hogy szinte minden sarkon van egy fiók, ha mégis nagy ritkán be kéne mennem.

  Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://goo.gl/6rOnTn | OneDrive reg: https://goo.gl/7VH7RU ... Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is. | Revolut: +3000 Ft neked is, nekem is http://bit.ly/2PgWzrG

Hozzászólok Aktív témák