- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Ez jó ötlet, de mikor ki akartam próbálni, minden feltételt megszereztem és végül rájöttem, hogy kell hozzá plusz egy virtuális bankkártya, ugyanolyan éves díjjal, mint a fizikai. Addig azt hittem, hogy a valós PayPassos kártyám kerül be a Mobiltárcába. Tévedtem, ennyiben is maradt a dolog.
Amúgy nem tudom, miért divat az OTP-t szidni. Messze a legnormálisabb bank itthon. Nem a 400 forintos számlavezetés vagy az OTP-nél még ingyenes vásárlás (állítólag van, ahol ez is fizetős) a legvonzóbb, hanem a mindenre kiterjedő online rendszer, az OTP Direkttől a mobilalkalmazáson át a QR kódos fizetésig.
Szerintem aki az OTP-t szidja, nem ismeri. Ingyen webkártya netes fizetéshez... így biztonságosan tudok vásárolni. Átutalás "csak" a tranzakciós díjért (régen full ingyen volt), nem mondom, hogy örülök neki, de az a pár száz forint nem vág földhöz. Arról már nem is beszélve, hogy szinte minden sarkon van egy fiók, ha mégis nagy ritkán be kéne mennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest