Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Tegnap néztem egy ilyet Bukarestben vmelyik ároházban (Cosmo ?!), független, kiszámolva magyarra kb 37k.
-
Tim82
félisten
Érdekes lenne ezt a mobilt a Palm Pixi Plus mellé tenni.
-
Blyan
félisten
Bog említette a kijelzőt, meg a Blade-et, nos mivel ez egy QVGA (320x240=76800 pixel) a Blade meg WVGA (800x480=384000 pixel), az utóbbinak nem hogy négyszeres, de egyenesen 5x nagyobb a felbontása.
Mindamellett, hogy tele a burám a blédalegjobbárértékaránnyal, de igaz ami igaz...
-
MMSZoli
tag
Háát, így ránézek, akkor már inkább egy Blackberry 9300, ugyanilyen árban van. (legalábbis minimális Google-vel sikerül 51000-ért talkálni a neten)
az új oprendszerrel egészen jó/szép, a trackpad zseniális (nem is értem, PC billentyűzetbe miért nem integrálnak ilyet).Bár én ezeket a pici gombokat nem tudom megszokni, át is álltam Nokia E52-re, bocs.
-
ruzsabazsa
aktív tag
Nekem annyira nem jön be.Nagyon kicsi a kijelző,és szerintem kameránál már lehetne divat a 3.2mp af-os kamera.
-
=Mentor=
őstag
Én inkább tűzbe dobnám
-
Bog
HÁZIGAZDA
Fent van az adás.
-
amanoba
őstag
úgy tűnik csalódás szag van..többet vártam.
-
tadam99
csendes tag
Defy+ teszt mire várható?
-
dokee78
félisten
Engem sem hoz lázba az ilyenfajta QWERTY megoldás,de meglesem az adást,mert kíváncsi vagyok mit mondanak róla a MA-sok.
-
Én bevállalnám...Még a gombok keménysége sem zavar.
-
tjb007
nagyúr
Inkább tűzre való.
A viccet félretéve nem olyan rossz (a saját mércémhez igazítva) csak épp nem ér annyit amennyit kérnek érte. 45.000 forint a hivatalos ára, legalább egy tízessel kevesebbért kéne adni és talán meg is vennék.
A Vodafone bepróbálkozott vele, nem nagyon tolonganak érte ahogy hallottam. -
spawn21
veterán
én nagyon szeretnék egy ilyet.
-
Blyan
félisten
Tapasztalat, két darab volt 3 hónapig a cégünknél, nyelvi tesztelés céljából.
Kemény, nehezen nyomható, gyakorlatilag csak körömmel lehet írni vele, azt sem túl gyorsan.A többi alsóközépkategóriába elegendőnek tűnik. Kezdő telefonnak nem lenne rossz, amennyiben használhatóbb lenne a billentyűzet. De így...
-
Blyan
félisten
NA, engem nem hozott tűzbe...
Nagyon szar billentyűzete van.
-
amanoba
őstag
jeee, de vártam már, itt leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest