Hirdetés
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
medica
senior tag
következő "nagy ötlet" a körbekijelző?
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
Weeman1
veterán
De megfogosnám élőban.
Xiaomi 11T Pro
-
Bog
HÁZIGAZDA
A YouTube live stream egyik sajátossága (és egyébként előnye), hogy a felvett adás mindenféle különösebb beavatkozás nélkül egy az egyben, automatikusan átkerül a YouTube videóink közé. Azonnal. Van ugyan a kliensprogram lehetőségei között rögzítés, ami kitermel magából egy fájlt, ami utána vágható. Maga a vágás ugyan nem lenne akkor nagy meló, ha csak az elejét kell lecsapni, de akkor már lehetne vele mást is csinálni, viszont utána a több mint 30 perces anyag FullHD renderelése és feltöltése már meglehetősen időigényes feladat, amire nehezen találunk kapacitást időben és humán erőforrást tekintve.
[ Szerkesztve ]
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
szupermacs
veterán
válasz DeathAdder #90 üzenetére
Szerintem ez is egy olyan dolog amiért az emberek többsége nem ad ki pénzt. Jó dolog, de drága még. Majd pár év múlva amikor a többi gyártó lehozza ezt az oldalképernyőt a közép és alsó kategóriába, akkor biztosan nem lesz ennyi gyűlölködés meg fröcsögés. Ha meg nem lépik meg a többiek ezt, akkor az csak attól függ, hogy a samu fölöslegesen találta-e fel a spanyol viaszt és bukik egyet ezen az ötleten vagy sem.
Egyébként balkezes edisönben mikor érkezik a teló?
-
hbalu
tag
Szeretem magát a mobilaréna tv-t, de ha már youtube-ra felrakjátok a videót, nem lehetne annyira megvágni, hogy ne legyen az elején 50 másodpercnyi theme animáció...? Általában élőben nem tudom megnézni a műsort, és igen, simán át is tudnám tekerni, de akkor sem értem, minek marad benne ennyiszer a nyitó anim...
-
S e t h
nagyúr
válasz szupermacs #88 üzenetére
Talán egyre többen látják, hogy mit akarnak az arcukba nyomni innovációként.
Elképzelem azt a meetinget, amikor agyalnak a vezetők, mérnökök, marketingesek, hogy mit kellene bedobni mert csökkennek az eladások, aztán előjön a "lefolyó" képernyő és azzal zárják az értekezletet, hogy ha nincs jobb, akkor ez mehet, hátha...This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
DeathAdder
veterán
Hihetetlen mennyire rühellitek samsungot, jó nagy divat lett most ez is
Ez egy vicc, amin csak nevetni tudokGondolom ha ezt nem a samsung lépi meg akkor most el lenne mindenki ájulva, hogy végre valami igazán fícsör, nem a véroxigénszint meg a többi fasság..
Nekem aztán éppen mindegy melyik gyártó, de ez így videón igen is hasznos dolog, amit használni is tudnék a mindennapokban. Szoftveresen meg akár már az 5.0 érkeztével is további hasznos funkciókat kaphat
-
szupermacs
veterán
Ahogy elnézem a hozzászólásokat az első 5 perces "HŰHA" feeling után már senkit nem érdekel.
-
őstag
tegnap néztem élőben, annyira nem varázsolt el a készülék..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
kelly416
veterán
Tényleg praktikus, hogy keresztbe takarom a képernyőnek legalább a felét, amikor fényképezek... ej, mekkora móka, és még ez eddig senkinek nem jutott eszébe. De a videólejátszásban is van még mit csiszolni. Nem nyílik meg, csak a hasznos felület megérintésekor? És milyen bután mutat felfelé a PLAY gomb? Kicsit elkapkodták.
Amúgy meg tucat Samu, nagyjából ugyanazt tudja, mint a többi mai csúcs. Csak kétszer annyiért, mert mi pasik megmérhetjük a megmérni valót. A hölgyeknek sajnos vagy szerencsére ebből kimaradnak. Majd mérik a pasijukét.
-
Csapoati
nagyúr
Hát ez nagyon jópofa, bár az életben nem adnék érte ennyi pénzt (más mobilért sem mondjuk). Viszont ha az abszolút csúcskategóriában (egyben tepsi kategóriában) gondolkodnék, akkor jó eséllyel ez lenne a nyerő.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Delta-Laca
aktív tag
Nekem személy szerint nagyon bejött ez a telefon , az LG G Pro 2-met azért nem cserélném el rá...
Üdv.: Delta-Laca
-
Cyberpunk
félisten
Érdekes egy készülék azt meg kell hagyni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Kampó
senior tag
Pár év és a samsung kidobja a Palantírokat (Látó gömböket) ocsmány és értelmetlen XDXD
AMD volt AMD van AMD lesz
-
hardline
senior tag
22 percnél tökéletesen egyértelművé vált számomra, hogy ez pont az aminek előzetesen gondoltam; egy farokméregető, csak nem az "e" fajta.
-
Fejvadi
nagyúr
Lemaradtam az asdásról a francba.
-
szupermacs
veterán
Ez a világegyetem legszuperebb találmánya.
-
TK36
aktív tag
Tényleg nagyon jól néz ki, de még jelenleg nagyon-nagyon drága. Tán néhány hónap múlva jelentősen olcsóbb lesz.?
Várható az, hogy az oldalsó
tálcapanel nem csak az egyik oldalon lesz, hanem a másikon is?
Mennyire lehet sérülékeny oldalt a kijelző?Nagyon érdekes készülék, de én azért megvárom a 3.-4. szériát, hogy mi sül ki belőle.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Lemaradtam...yt-on van már?
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
xmaas
őstag
Egyetlen bajom van vele hogy tul keson jott hazankba biztos megvettem volna egy feher peldanyt de behalt a regi keszulekem muszaj volt cserelni hamarabb igy nem birtam kivarni
Na mindegy majd meglatjuk ha a jovoben folytatjak a szeriat
-
balint18
csendes tag
Kameráról elég szűkösen beszéltél. Felbontások, slow motion van-e benne...
-
Lecs@
addikt
-
Thaaleum
aktív tag
Köszönjük az adást Bone! Jó hosszúra nyúlt.
Kár, hogy már nem jutott idő a kérdések megválaszolására.„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
samsung99
újonc
Gyorsabbnak tűnik mint a note 4?
-
DeathAdder
veterán
Jövő héten mi lesz?
Nexus 6? -
Crydan
senior tag
Mennyi az átlag szabad memória?
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
törölt tag
hehheheeee, most belegondoltam. mekkora állat lenne, ha lefordítanák a nevét, és Note Szél néven futna
-
juhasz22
aktív tag
kezdenéd előröl lemaradtam róla
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
Sword
őstag
Van már launcher, ami támogatja a hajlított kijelző részt?
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Crydan
senior tag
Ujjlenyomatolvasó van a Home gombban?
-
törölt tag
Lenne egy javaslatom, szerintem sokat dobna az adáson. Kezdő videó-tesztelők szoktak scriptet készíteni, így nem kell helyben gabalyogni a csalafinta mondatokban. Nyilván a kérdésekre válaszolva ez nem működik, dehát nem is az a videó nagy része...
-
Thaaleum
aktív tag
Videókban nem lehet beállítani, hogy a feliratok a hajlított kijelzőn jelenjenek meg?
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
DeathAdder
veterán
Rohadtul, kibebaszottul tetszik
Nagyon tudnám használni ezt az oldalpanelt -
Crydan
senior tag
Videórögzítés közben mennyire melegszik?
-
S e t h
nagyúr
Én azt várom már, hogy mikor lesz a tetején, alján, körbe a kereten.
Innováció, hát persze.
A Yotaphone-nál volt innováció, ez inkább parasztvakítás.szerk:Energiát sem foglal???WTF?
szerk2:Vonalzó.Már nem csak epenist lehet vele mérni.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Thaaleum
aktív tag
Bone: te hogy érzed, inkább csak mókusvakítés vagy tényleg hasznos feature ez a "lefolyó" kijelző?
Érezted valós hasznát a használat során?@gege5555: igen ez a bal kezes felhasználóknak lett kitalálva azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
alkalmazás ok használata közben hol jelenik meg a hívás? pl játékok, böngésző használata alatt fektetett módban?
-
Crydan
senior tag
FM Rádió ebben sincs?
[ Szerkesztve ]
-
Yasuo
aktív tag
Amikor jobb kézben fogod, akkor a kezeddel nem nyomsz meg valamit véletlen az oldalsó sávból?
-
Crydan
senior tag
Csak Snapdragon 805 SoC-s verzió van? Nincs Exynos variáns belőle?
-
gege5555
újonc
Jól láttam hogy fejtetőre fordítva a főképernyő is forog?
-
Crydan
senior tag
Az oldalsósáv használható a MultiScreen módhoz?
-
Thaaleum
aktív tag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem tök jól néz ki a cucc. Elég futurisztikus.
-
Pisti1173
újonc
vééégre
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy s5
-
Thaaleum
aktív tag
Kép és hang oké.
-
őstag
kép, hang oké!
(amúgy miért kell 4x lenyomni az intrót?)
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
gergobox
tag
Kép hang OK!
-
Kádár Máté
csendes tag
Kép hang OK!!!!!!!!!!!!
Csapjunk a lecsóba!!! -
Yasuo
aktív tag
Kép, hang OK!
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
-
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Pillanatokon belül nyomatja Bone a naftát, megoldódott a para.
-
DeathAdder
veterán
-
Yasuo
aktív tag
Már kezdődhetne... o
Szerk.:Most láttam mit írt Bog[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Technikai problémák léptek fel, lehet, hogy komoly gond van az adásgéppel, kis türelmet kérünk, kiderül, hogy tudunk-e ma sugározni.
-
Kádár Máté
csendes tag
Na hali!
-
-
G4bi89
senior tag
válasz DeathAdder #20 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Tudom pokoli nehéz beszerezni, de jó lenne már."egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
DeathAdder
veterán
Hajrá, és várjuk az adást
Bone - kaptatok már nexus 6 -ot?
-
daninet
veterán
Engem az érdekel, van-e értelme, vagy csak útban van a kanyar? (Szerintem nincs, csak e-pénisz növelő)
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Emtra
tag
Érdekes elektronikus lény, kamerán biztos nem jön majd át a dolog
Hol kapható? -> xxl gsm 246k
Megéri? -> aki vágyik az egyediségre és megteheti hogy kicsenget negyed milkot khhhmm (ihat+) annak biztosan megkérdésem lenne -> mennyire csúszik a jobb kézben a jobb fertálya
-
bok92
addikt
Air 2 idén már nem is lesz? Mert már minden beszerezhetetlen készülék volt, csak pont az nem...
-
addikt
Alig várom a "hol kapok rá fóliát?" kérdéseket
My name is Bond, James... Dean.
-
buranits1997
újonc
Mennyivel masszívabb mint pl: egy Galaxy S5? (mert ezen fémkeret fut körbe végig) Várom az adást!
-
Balázs1621
senior tag
válasz davis999sola #2 üzenetére
Én is várom, és a hang tényleg "érdekes". Lehetne rajta javítani.
-
Tidzsimon
őstag
Egyetlen samu ami érdekel. Nekem nagy, viszont végre van innováció.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
gergobox
tag
Nagyon kiváncsi vagyok rá!
-
GML
őstag
Egyetlen kérdésem lenne:
HONNAN szereztétek??? -
electro123
csendes tag
Engem az érdekelne, hogy ha telefon tartóba beletesszük az mennyire fogja szétverni az oldalsó kijelzőt és egyeltalán mennyire fogja meg?
Érdekes készülék de szerintem szerencsétlen ez a kialakítás.///// Sony Z2 \\\\\\
-
Thaaleum
aktív tag
Nagyon várós az adás.
Két kérdés: mennyire zavar a lekanyarodó kijelző a fogásban, illetve hogy játékok használata közben elsötétedik-e a lehajló rész?„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Márko88
aktív tag
Nah érdekes lesz, nézős..
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Jimmy66
senior tag
Érdekes! Várom...
-
Tomi_Ohl
veterán
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
davis999sola
tag
Ez jó lesz várom az adást de a hang általában mindig rossz
[ Szerkesztve ]
Lg g2 < iphone 5s< Lg g2<
-
leslien
nagyúr
na végre várjuk..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest