- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
judas13
addikt
A kamerarész hátsó kialakítása ránézésre sok minden lehet csak elegáns nem szerintem. Nem egy hasonló ráadásul vékonyabb monstrumnál megoldható volt az optikát a síkba tartani..
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Püpi
tag
Amúgy meg: "szép és elegáns". Hát az a kamerarész hátul az minden csak nem az. Talán a győzikének
..
Aztán : mikrolaggol mint az istennyila
Tovább is van mondjam még?
Ne ugye?!
Ja nem trollkodás csak olyan érzésem volt ahogy néztem a videót, mint mikor a tinisrácok az első dugás után élménybeszámolót tartanak a haveroknak.
(Bocs tényleg nem rosszból)[ Szerkesztve ]
-
Püpi
tag
válasz PrimaMateria #61 üzenetére
Hja, egy újszülöttnek minden vicc új..
-
acura13
aktív tag
válasz PrimaMateria #76 üzenetére
kicsit laggol néha ez is:-((( hiába , a Snapi 801 már kevés ezekhez a kijelzökhöz...Full HDhoz még tökéletes....
Lollipop jön rá????Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
5423r
tag
válasz PrimaMateria #62 üzenetére
Szia.
Lehet kérni akku statisztikát, kijelző időt?
Érdekelne, hogy milyen használattal érted el a kb. 3 napot.Köszönöm
-
Szatyor95
senior tag
Elkapott a must have érzés. Utálom a tepsiket, de ez eszeveszettül jónak tűnik. Csak menjen le egyszer 100k alá.
Nyugodj békében Integra!
-
acura13
aktív tag
válasz lazlogogola #68 üzenetére
ne dual, de nekem nincs szükségem dualra......
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
Fejvadi
nagyúr
Külsőre elég jól néz ki, de ez már kicsit nagy nekem cipelgetni.
-
maximilian4
addikt
Csúcskészülékhez méltó kivitelezés a lenovotól. Nem tudom miért olyan meglepő ez sokak számámra. Hiába keleti, a Lenovo már nagyon régóta jelen van a piacon és már igen sok eredményt mutatott fel a számítástechnika területén. Aki szereti a phableteket annak kitűnő választás lehet.
Maxi
-
Namelesske
addikt
válasz PrimaMateria #65 üzenetére
A sok felkiáltómondattal és az elfogultsággal van problémája.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
csordas11
aktív tag
válasz PrimaMateria #62 üzenetére
Na most ráveszel egy készülékcserére.
-
PrimaMateria
csendes tag
válasz Plazmacucci #64 üzenetére
Probléma,ha az ember megosztja egy jó készülékről a tapasztalatokat?
Lg 4x HD ----> Lenovo VIBE Z2 Pro
-
félisten
-
ctvagyok
őstag
Hát nagyon tetzsik. Csak orbitális méretű. Kicsit laggol szerintem, de note 4 nél sokkal olcsóbb. Szóval nemtudom, megvárom a tesztet. Jó adás volt.
-
PrimaMateria
csendes tag
Na tehát,így egy hét után már van azért miről beszámolni!
Hol is kezdjem ?!
A készülék doboza igényesen össze van állítva a benne található kiegészítők a szokásosak,viszont mind egytől egyig minőségi! A füles amit a Lenovo ad hozzá egy középkategóriás hallójáratos,csak kipróbáltam,ugyanis fejhallgatót használok mellé,de egy hétköznapi felhasználónak minden igényét kielégíti.
A töltő igazi minőségi darab!! A kábel gubancolódásmentes(lapos kivitel) minőség és vastag anyagból készül,gondolom nem lessz vele gond,hogy eltörik! Kapunk még a telefonhoz egy védőfóliát is ( GorillaGlass3 védi a kijelzőt,de én azért felhelyeztem rá a fóliát)
Maga a készülék! Amikor kiemeli az ember a telefont a dobozból furcsának tűnhet,de eddig akármilyen telóm volt,már k.b tudtam,hogy mire számíthatok,de itt !!! egyszerűen pazar,amit az ember a kezébe vesz! Igazi minőségi összeszerelés és vonalvezetés ( semmilyen más telefonhoz nem tudom hasonlítani) Gombok tekintetében a jobboldal közepén( pont kézre áll a bekapcsoláshoz) helyezkedik el a az ON/OFF gombuk,a baloldaln pedig a szokásos hangerő! Szép elegáns,lapított és természetesen fém!
A hátlap gyönyörűen megmunkált szálcsiszolt fém a lenovó felirat pedig bele van süllyesztve és chrome szerű színe van! A kamera nem sikerült kicsire,de szerintem nem is akarták!
Szemből a telefon egy nagy fekete kijező,de miután bekapcsolja az ember,akkor ébred rá igazán,hogy szinte csak egy kijelzőt fog a kezében! Iphone 6 Plusal összevetve,sokkal kényelmesebb fogást biztosít,ugyanis annyira vékonyak a kávái,hogy észre sem venni a 6"-t !
Bekapcsolás után egyből feltünik,hogy ez nem egy FullHd kijelző! Nagyszerűen kezeli a színeket és az autómatikus fényerőszabájzás is remekül végzi a dolgát ! Van a készülékben egy "szuperfényes" opció!
NA ez tényleg nem csak egy kitaláció !! Mikor kint bekapcsolja az ember verőfényes napsütésben,még akkor is olvasható a kijelző,ha delet üt az óra!
Miután bekapcsoltuk a készüléket folyamatosan védelem alatt állunk,ugyanis a Lenovo saját fejlesztésű "Security" alkalmazás nyújt védelmet! Elsőre feleslegesnek éreztem,de pár nap alatt meggyőzött,hogy nem is olyan rossz dolog ez!
Akadás tekintetében eddig nem sikerült semmivel megfogni a "kicsikét" Villámgyorsan betölti az alkalmazásokat és nem tétlenkedik a böngészőknél sem!
Az akumulátor nem kisebb mint 4000mA ! Első gondolatom az volt,hogy oké...oké nagy,de kell is ehez a kijelzőhöz! Nem tudom,hogy milyen módon lehetséges ez,de a készüléket három naponta szoktam tölteni!
Kamera tekintetében még nem sokmindent tudok mondani,sajnos nem túl sok időm volt próbálgatni! ( Rengeteg opció,beállítás és finomhangolás megtalálható benne!! )
Egyenlőre ennyi!!
Valahogy úgy érzem,hogy ez a készülék nagy áttörés lehet az életemben! Eddi használtam Iphon4-et majd egy LG 4x Hd-t utána Iphone6 és most ez a készülék,de nehéz összehasonlítani a többivel,mert annyira kiemelkedő!
Ha valaki arra vágyik,hogy valóban egy egyedi készüléket használjon és ne fusson bele minden sarkon,akkor ez a legjobb vállasztás!
Ha ezt leteszed az asztalra tuti,hogy letérdelnek előtte!Lg 4x HD ----> Lenovo VIBE Z2 Pro
-
PrimaMateria
csendes tag
Egy hete nyúzom!! Kimerem jelenteni,hogy èletem eddig legjobb kèszüléke!
Lg 4x HD ----> Lenovo VIBE Z2 Pro
-
Matada2.3
veterán
Szeretnék egy ilyet 4.7-es kivitelben nagyon meggyőző
Finn the human
-
Namelesske
addikt
Azon a Lumia Camera copy-n besírtam... pofátlan másolás, nem is törték magukat, hogy más legyen.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
blueMerle
veterán
Hűvösek a szinek megvolt? Bone123-teszt csak azért kérdem, ez már afféle alap a tesztjeinél (szerintem különsen gáz, hogy szinte minden IPS panelhez odaírod Bone123... )
Ami pedig a készüléket illeti, volt a kezemben, de végképp nem kapott el a must-have érzés. Nem rossz, de akkor már inkább egy G3 (nem érdekel hogy ez gyengébb-erősebb, szigorúan a külső és a must-have feelingről van szó)
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
Lenovo S660 teszt várható a közeljövőben? Köszi!
-
FET-MEN
veterán
elég keményen fejlődik a kelet
Iphone 7
-
petipetya
nagyúr
Köszi az adást.
Elkapott a must have érzés, nagyon bejön ez a phablet. Az aksi elég nagy és külön kedvenc a stock Androidos felületre való váltás lehetősége.
Az ára pedig abszolút megfelelő, ha a konkurenciához viszonyítom: az edigital oldalán a nulla anyaghasználatú papír hátlappal rendelkező Note 4 kapásból 80ezer Ft-tal drágább a Lenovonál, miközben ez utóbbi szálcsiszolt fém házzal rendelkezik.
Még azt is megkockáztatom, hogy ennek a gyönyörű hátlapnak a megdörzsölése után egy dzsinn bújik elő a Lenovoból és teljesíti 3 kívánságunkat.
Hardveresen és szoftveresen is tetszik, úgyhogy részemről mindenképpen egy ajánlott plecsnit adnék neki.
"nincs rá lezsóidő"
-
G4bi89
senior tag
E-digital oldalán 1 év garit írnak.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
match123
tag
A gyári gari 1 vagy 2 év?
-
LeMiki
tag
Ha már tudjuk, hogy 2 SIM-et kezel, megtudhatjuk-e, hogy dual standby vagy dual active kezelést tud a készülék?
-
lazlogogola
tag
és duál active?
-
G4bi89
senior tag
Nexus-hoz vagyok szokva biztos ezért nem fájó nekem az SD kártya hiánya, de mire nem elég 32GB (~26) ? Nem kell az összes sorozatrészt és az összes 4k videót rajta tárolni, és akkor bőven elég.
-
wolee_m
csendes tag
Állapotjelző LED van esetleg?
-
xmaas
őstag
6 coll +QHD kelleni is fog az a 4 ezres telep ,SD bovithetoseg hianya eleg fajo dolog ezen kivul jo keszulek csakhat ember legyen a talpan aki ezt zsebben tudja hordani .
Turistaknak must have azoknak ugyis van hatizsak vagy taska
[ Szerkesztve ]
-
lazlogogola
tag
http://www.edigital.hu/?dosearch=1&cat=0&scf=0&search[name]=1&search[txt]=Lenovo+VIBE+Z2+Pro
-
lazlogogola
tag
Nincs SD?????????
-
kocsisdavid5
aktív tag
hogyan viszi a játékokat?
-
Thaaleum
aktív tag
Nagyon jó funkció ez a "felhasználói felület váltás". Minden gyártó beletehetné a készülékeibe.
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
w333
félisten
Ez nagyon jó (stock rendszer) az összes gyártó alkalmazhatná ezt !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Saccco
nagyúr
Beteg ez a stock-ra váltás...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
rootmin
tag
Reménykedtem...
Z3 tablet compact teszt/videó mikor lesz? -
G4bi89
senior tag
A hátlapon a kamera körüli dizájnnal meg az egész körülötte lévő sávval, tönkre vágták a kinézetet. Persze ízlések és pofonok, de nekem ez miatt ronda az egész. (elől meg olyan mint minden telefon)
-
w333
félisten
Valamelyik szolgáltatónál kapható lesz ?
-
Saccco
nagyúr
Lollipop? Lesz?
szerk: MicroSD?
szerk2: Akkor gondolom vagy dual sim vagy 1 sim + MicroSD.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
hue2000
tag
Tegnap éppen egy lenovo laptopot akartam venni de aztán mégis egy asus-t vettem bár nem értem , hogy miért.
Az élet mindig drága
-
w333
félisten
Ha már aluminium ... kérhetünk egy Blending tesztet
A 3 -ik helyen már nem a Xiaomi van
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang OK.
"nincs rá lezsóidő"
-
Ferelson
tag
Kép és hang oké!
Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
lazlogogola
tag
Szuper!
-
-
Thaaleum
aktív tag
Bone123: tudnál majd egy pár szót szólni az új szerkesztőről is? Kíváncsi vagyok, hogy ki ő, és hogyan került ide.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
801 QHDhoz? Keves lesz az...
Bone lszi futtass vmi erosebb 2k/4k/killa videot.
B.Cs.
-
w333
félisten
Nagyon drága 1 év garanciával vicc ... inkább egy HTC M8 !
-
veterán
Nagyon kíváncsi vagyok rá.
duree54
-
Thaaleum
aktív tag
Várom az adást, kíváncsi vagyok nagyon a telóra. Én úgy látom, hogy nincs belőle mini verzió, de igazán kiadhatnának egy 4,7 inches változatot. Az tényleg ütne.
Amúgy örülök, hogy Bone tartja az adást, a múltkoriban tetszett, hogy figyelt a kérdésekre.
@Ferelson: hát mondjuk szerintem ez pont nem a kevésbé tehetős emberek penztárcájára lett méretezve. 170e azért nem olyan kevés.[ Szerkesztve ]
-
Ferelson
tag
Korábban írott tesztet olvastam róla pár képpel amikor még nagyon friss és ropogós volt. Hogy őszinte legyek engem lenyűgözött, mind tudásilag, és főképp a design. Rendkívül örülök neki, hogy a "kisebb" gyártók így komolyan veszik a csúcskategóriát, és próbálnak zászlóshajókat nyújtani kevésbé tehetős vásárlóknak (mint pl jómagam). Míg nagyon sok divatember az éppen aktuális ájfóóónokkal van elfoglalva, engem érdekelnek a kevésbé emlegetett telefonok, lásd ez. Türelmetlenül várom az adást.
Ipad Pro 2018, Iphone X, Airpods, ASUS ROG STRIX GL503VD
-
babkukta
senior tag
Ennek van mini verziója, nem???
Egyébként szép, sőt, gyönyörű, csak ekkorába nem kéne
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
tonerz
aktív tag
Nagyon jó kis telefon, várom az adást.
-
Mályki
aktív tag
Ennek nem létezik minije? Gyönyörű teló..Minimál design...tényleg szép lett...
K.M.
-
diabolika
tag
Esetleg Yoga tablet 2 pro teszt várható valamikorra?
Tiszta hülye aki nem normális.
-
wozzy
tag
Prágába egy Lenovo boltba sikerült megtapogatni. Jó fogású teló. Mivel Lenovo telefonom még nem volt, kicsit furcsa volt a kezelőfelülete, lehetne egyel jobb, nem kegyetlenül k.rvarossz, hanem aránylag xar.
Érdekes módon jóval lassabbnak tűnt mint az N3. Sztem sok neki a QHD...[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
hue2000
tag
A Vibe Z tetszett remélem ez is jó lesz
Amúgy Bog már kilépett a mobilarenától vagy csak adást nem csinál?
Az élet mindig drága
-
petipetya
nagyúr
Korrekt vasnak tűnik, várom az adást.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
trobi28
addikt
Várjuk, monjdjuk nekem már túl nagy
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
félisten
Csak tennének rá valami jó felületet, mert ami rajta van az ronda
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
a.sebi
őstag
hol es mennyiert lehet bezsákolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest