Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Mobilarena TV: mindent vagy semmit

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A hazánkban nemrég mobiljaival is bemutatkozó Lenovo ütős phabletet tett le az asztalra, az alumínium házas Vibe Z2 Próval este 6 órakor pedig olvasóink is megismerkedhetnek.

Hirdetés

A minap jelentette be a Lenovo, hogy a Motorola felvásárlásának befejeztével immáron ők a harmadik legnagyobb mobilgyártó (legalábbis a két márkanév által értékesített okostelefonok száma alapján). A nálunk elsősorban számítástechnikai eszközeiről ismert gyártó ősszel a mobiltelefonjait is behozta Magyarországra – az S850-et és S860-at már le is teszteltük – és szerencsére nem maradt Kínában a Lenovo aktuális csúcsphabletje, a szálcsiszolt alumínium házba burkolt Vibe Z2 Pro sem, vagyis a K920.

A Lenovónál komolyan gondolják, hogy a csúcskategória dobogója is elérhető, a Vibe Z2 Pro pedig ebben a szellemben született meg. A 6 hüvelykes, elképesztően vékony keretekkel megáldott készülék QHD-s megjelenítőt kapott, amelyet Snapdragon 801-es rendszerchip, Adreno 330-as IGP és 3 gigabájt rendszermemória támogat. A többi meggyőző specifikáció mellett, amikről hat órakor kezdődő adásunkban beszélünk majd részletesebben, mindenképpen megemlítendő a 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral megtámogatott kamera, amely 4K videorögzítésre is alkalmas. A 4G modem magától értetődő, ahogy a többi csúcskategóriára jellemző adatkommunikációs kütyü megléte is, mindehhez pedig egész kellemes árcímke társul hazai gyártói garanciával. Minderről részletesebben én, azaz Bone123 fogok beszámolni, a kérdéseket addig is és az adás alatt is várjuk a komment szekcióban.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.