Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
grignani6
csendes tag
Üdv mindenkinek.Szeretném megtudni,hogyha nem használom az icloud-ot az okozhat e bármilyen hátrányt a működésben?Most vettem i6 ost magamnak,ez az első apple termékem.Köszönöm
-
A forma világ tetszik, de a kijelző nagysága és a készülékház már túlontúl nagy számomra.
-
HaZse
őstag
N6 Blend Gate vajon mikor lesz?
Mert hogy ezt se fogod csak úgy a farzsebbe beletenni, az tuti.
-
S e t h
nagyúr
Ahogy emlékszem a note4 bemutató a mobilarenán nem volt ilyen nyögvenyelős, elsősorban a szoftvercsomag komplexitása miatt. A mostani videóban a készítő mintha próbálta volna magát is meggyőzni, hogy igen, kellett lépnie a googlenak a nagyobb kijelző felé és az ár is rendben van ahhoz képest, hogy a nexus vonaltól ez idegen, másrészt más gyártó flagshipjét illett volna megszorítania.
200 ezer felett a google ne kényszerítsen kompromisszumra. -
utomi
senior tag
Bocsánat de reagáltam az általad felhozott érvekre. Ami neked a világot jelenti nekem csak faszság. Ilyen a világ, ha ezen hőbörögsz a te bajod nem az enyém. Szép napot.
(#152) Blyan
Fene se tudja, nem mindig de van olyan eset amikor igen. Egyébként a i6P gyorsabban fókuszál.
-
S e t h
nagyúr
-
samycool87
csendes tag
Miért akarnám fikázni? Nexusosként ha egy Iphonet fikázok az még érthető, de házon belül vagyunk, csupán a csalódottságomat próbáltam kifejezni. Minőségbeli különbség nyilván van az N5 höz képest (lötyögő gomb, műangyag ház, stb.), de télleg, ez valami olyan brutál drága, hogy egyszerűen nem éri meg a többletet.
Itt minden a 6" körül forog: A nagyobb kijelző miatt kellet a QHD, a QHD miatt kellett a több ram és az erősebb proci.
Ez az egész olyan, mintha lenne egy 911 turbo Porschém aminek kijönne az újabb változata +50LE-vel de nagyobb súllyal, ergo a műszaki adatai és viselkedése nem feltétlen változnának (sőt
).
-
leslien
nagyúr
pont ezért választottam h a gyerekeket tudjam fotózni videózni...tessék itt egy példa N4vs N6 kamera még ha rohannak előttem akkor is jók a videók..
-
utomi
senior tag
Hát fene tudja. Én nem vagyok egy nagy képvarázsló, nem is fotózok minden nap így arra, hogy alkalmanként a gyereket vagy az asszonyt lefotózzam korrekt. Nem kiemelkedő de korrekt.
(#143) samycool87
Nem akartalak én bántani csak néha azaz ember érzése, hogy megy élből a fika csak éppen személyes tapasztalat nincs mögötte, úgy meg ugye elég fura. Az árról meg annyit, hogy a Note 4 meg 240e újonnan és onnan nézve mivel is jobb mint az N6? Az N5 nem rossz teló de látszik azért a minőségbeli különbség, hidd el !
(#147)Seth
Meg az aksi kapacitása.
Hát az nem sokkal van előrébb a Note 4 de ez vitathatatlan.
Meg hogy cserélni sem lehet az aksit.
Szerencsére. Emberrel nem találkoztam még aki két akksival járkálna. Ez csak egy fasz beidegződés amit ilyenkor le lehet írni de értelme az semmi.
Meg a kamera.
Szoszo. Annyira a Note4-től se teszem le a hajam.
Meg az s-pen.
Aha, az első egy hétben előveszed , hogy de cool játék, aztán meg marad is annak a legtöbb embernél. Meg arra jó, hogy elhagyd.
Meg billeg mint a részeg matróz.
Ez a formából adódik, mondjuk engem pont nem zavar de veszel rá egy tokot és ez le is van tudva.
Meg hab a tortán, hogy led értesítés sincs. Ennyi pénzért az minek.
Szerencsére. Megint egy hülye beidegződés ami ránk maradt a múltból de nem tudom minek? Ott van helyette az Attentive display ami azért kicsit többet tud mint pirosan, kéken meg zölden villogni.
A stock android előnye és a sztereó így kicsit elhalványul.
A fenti hiányosságok is biztosan olyan könnyen kiküszöbölhetőek, mint ahogyan a touchwizt le lehet cserélni.
A Touchwizt meg igazán csak egy rom cserével tudod megoldani ami a fasza kis KNOX óta nem is olyan egyszerű. -
S e t h
nagyúr
Meg az aksi kapacitása.
Meg hogy cserélni sem lehet az aksit.
Meg a kamera.
Meg az s-pen.
Meg billeg mint a részeg matróz.
Meg hab a tortán, hogy led értesítés sincs. Ennyi pénzért az minek.
A stock android előnye és a sztereó így kicsit elhalványul.
A fenti hiányosságok is biztosan olyan könnyen kiküszöbölhetőek, mint ahogyan a touchwizt le lehet cserélni. -
DeathAdder
veterán
válasz
samycool87 #139 üzenetére
Nem arról van szó, hogy 200 mhz-vel lett erősebb, nem minden az órajel. Ezzel az erővel akkor a 2.67 GHz-s i7 is gyengébb mint a snap805, vagy a 7420-as Exynos ami maximum csak 1.9 GHz-en képes menni, mégis erősebb mint a s805
Memóriára is szükség van, mert a QHD panel sokat felemészt, ahogy magát a teljes SoC-t is (lásd n5 vs n6)5" QHD-n meg nulla előrelépést látnál, ennél nagyobb megjelenítőkön sem lehet látni az F és QHD közötti különbséget.
utomi - azt azért ne mond, hogy a note4 -el nem veszi fel a versenyt, sőt inkább alul is marad kamerában, akkuban, multimédiában, megjelenítőben, ekkora méretnél igen fontos hogy szolgáltatásokban, és szerintem anyaghasználatban is, vagy legalábbis rossz szó nem érheti a készülékházat.
Én N6-ra szerettem volna váltani Note 4 -ről, de kicsit sem győzött meg, pedig 100x inkább vagyok nexus fan mint samsung. Az egyetlen érv ami mellette szól az a pure android rendszer, bár ez a material dizájn nekem nagyon nem jön át, holo UI mindent vitt, de sajnos azok az idők is elmúltak már -
samycool87
csendes tag
Nekem speciel nem állt szándékomban fikázni, nyilván a konkurencia nagy részéhez képest ez jelentősen jobb telefon. De akkor is.....,, nagyon drága!!! N5 pont a felébe került, és annyival azért nem gagyibb ennél, ezt be kell látni (vagy lehet fordítva is fogalmazni, tehát N6 nem érné meg a felárat).
De mindegy is, ezt úgyis a piac dönti majd el, ha tényleg készlethiány van belőle (ami egyébként 100féle okból lehet) és kajálja a nép akkor örülök, mert végtére is ésszerű döntéshozatal mentén, nem divatot követve választ magának egy jól használható készüléket.
-
utomi
senior tag
Mint kiderült a srácnak egy hibás példány jutott amit a Motorola kicserélt, a hozzászólásokból gyorsan kiderült pink is volt a kijelzője. Egyébként a beégés az Amoled sajátja. Ezt könnyen megfigyelheted egy Note3 vagy S5 esetében is. Mellesleg akkor lesz igazán tudományos a srác videója amikor azt írja, hogy a Samsung megtartja magának a jó QHD kijelzőket mert szerinte szebb a képe. Csak szólok, hogy azért tűnhet így mert a Samsung ritka jól hangolta szoftveresen a kijelzőit. Ennyi. Egyébként szerintem nem szebb a képe de ez meg már marhára szubjektív.
-
leslien
nagyúr
válasz
samycool87 #139 üzenetére
-
utomi
senior tag
Kb. Karácsony óta van nálam az N6 és messze a legjobb Androidos teló eddig! A fanyalgóknak annyit, hogy ha nem fogtad a kezedbe (és nem fogtad az tuti) akkor nem tudod, hogy miről beszélsz. Méretre nagy, de nem nagyobb érzésre mint egy Note 4, én már csak tudom, arról váltottam. A Note 4 nagyon gagyi lett de most nem a hardver miatt hanem még mindig a szar Touchwiz miatt. Az egy hányadék és még ezen a bika hardveren is képes laggolni. ?( De a lényeg, hogy a N6 baromi jó lett. Gyors, gyönyörű a kijelző, a kamera korrekt lett, a hangszóró átlag feletti. Komolyon nem értem mi kell még? Túl nagy akkor megvárod míg lesz N5 2015. (Állítólag lesz.) Ezen kívül mi is a baj? Az ára? Hát most egy ilyen hardverét mit vártok? Ez nem a gagyi LG N5 (mert azért bezony voltak ott bajok az anyagminőséggel meg az összeszereléssel ! Volt két N5-öm is!) Akkor mi is maradt?
Ez a Material fika meg ugyanaz mint az iOS7 fika , néhány ember nagy arccal tolja de ettől még most ez az irány és a számok az embereket igazolják. Amúgy pedig valaki írta, hogy nem lesz siker a telóHát erről annyit, hogy elég komoly készlet hiányok vannak, és ha jön is készlet az 1-5 percig tart! Szerintem nem ilyen egy senkinek se kellő teló.( Bár nyilván nem iPhone volumen de ez nem is arra lett kitalálva!)
Megint csak megy a divat fika a méret miatt de ez olyan kurva unalmas. Akinek nem jön be annak ugye van választása Android vonalon.Uri voltam.
-
samycool87
csendes tag
1.Gyorsabb gpu,cpu: Na puff 200mhz gyorsabb lett, de őszintén mindennapi használatban mit érzel belőle?? Gyorsabb lett annyival mint amennyivel többe kerül az N5-nél?
2.Plusz 1 giga ram: 2giga mire nem elég?
3. Sztereo hangszóro: Ezzel egyetértek (bár én N5ön kb sose hallgattam még zenét
).
4. jobb akku: Ezzel is egyetértek, bár még nem igazán lehet tudni hogy valós felhasználás mellett milyen fogyasztási adatokat fog produkálni.
5. jobb kamera: ??
Anno miért váltottam N5-re? Stock android, minden körülmény közt gyors, stabil működés. Lollipopot ez is megkapta, kijelző full hd, 5" ami sztem bőven elég, kamerája nem túl jó de használható, kinézetre nagyon bejövős, minőségre is ok.
Innen a továbblépés nekem max az 5" QHD+ sebességnövekedés lenne sokkal gyorsabb fényképezővel + 60fps fullhd videóval, fém házzal és erősebb aksival. De én nem szeretnék vitatkozni, ha neked tetszik vedd meg bátran, biztos boldog leszel vele
-
legiaap
félisten
válasz
samycool87 #137 üzenetére
Igazából azt nem értem, hogy hol van itt a nagy előrelépés az N5-höz képest?
Gyorsabb CPU/GPU, plusz 1 giga ram, stereo hangszóró, jobb akku, jobb kamera
Mi kell még? -
samycool87
csendes tag
N5-öt imádom, de ezért még a felét se áldoznám. A méret nem hiba, hanem adottság, van akinek előny, van akinek hátrány. Igazából azt nem értem, hogy hol van itt a nagy előrelépés az N5-höz képest? A qhd kijelző miatt vélhetően nem gyorsabb annál, sőt mérete miatt az élessége se lehet sokkal jobb. Rendszer ugyan az, fényképező látszólag lassú maradt, és még lehetne sorolni.
Legalább ha valami űber ütős formát adtak volna nekik tényleg prémium anyaghasználattal és rákívánnék, mert kvázi KELL, nem érdekel, hogy stock és drága stb... De hát a fém kereten kívül semmi szépet se látok benne, az N5 letisztultsága speciel sokkal jobban tetszik :S
Mate7, Z3 jelenleg sokkal szimpatikusabb árban, tudásban és kinézetre is
Sajnálom, hogy ezt kell írjam, mert N5-öt a fényképezőjét leszámítva nagyon szeretem, és szívesen váltottam volna N6-ra is, Hát ennyi. -
no more
veterán
Nagyon tetszik a Lollipop, alig várom a Sense-es verziót!
A telefon batár nagy... de hát, fejlesztői telefon, nem nekünk, átlag usereknek csinálja a Google.
-
Mowa
csendes tag
Ritka nagy google seggnyalás.
"Nagyon tetszett a készülék csak nincs rá 1 kezes használathoz sw, melegszik, a kamera beállításokat kibelezték,nem cserélhető az aksi, leteszed az asztalra dülöngél össze vissza, rootolás után lehet h használható lesz majd."Remek ötlet az új UI is, h minden FEHÉR háttéren legyen. Amoled kijelzőhöz tökéletes választás.
6" kijelzőre minek kell nagyobb felbontás mint egy 22"-os monitoré? (azon kívül h drágább legyen, többet fogyasszon)
Örömteli hír, h a legújabb zászlóshajón (ami még nem is kapható nálunk) nem szaggat egy játék.
Az előlapi stereo hangszóró viszont remek.
-
Blyan
félisten
válasz
DeathAdder #130 üzenetére
Viszont a videó rámutatott cserébe arra, hogy a két giga RAM milyen kevésnek tűnik a multitask szempontjából.
-
Blyan
félisten
válasz
DeathAdder #128 üzenetére
Most a Temple Run volt az ami ennyire kibuktatott?
Mert a többiben nem igazán láttam semmit ami miatt érthetném a felháborodást.
-
Blyan
félisten
válasz
DeathAdder #126 üzenetére
Azért van, mert a titkosítás be van kapcsolva rajta (szerintem). Nyilván ha kikapcsolod, akkor jelentősen megtáltosodik - pl ez a N5 is gyorsabb nála jelenség eszedbe sem jutna többet.
-
DeathAdder
veterán
Alig vártam hogy kapható legyen, de nem győzött meg hogy elcseréljem rá a note4 -et
A pure UI-on kívül mindenben jobb a samsung csúcsa, még kijelzőben is nagyobb felület áll rendelkezésre a note-nál, mert az alsó navigációs sávot ha levesszük, akkor már csak ~5.6" áll állandó rendelkezésünkre.S nem tudom mennyire reális, de amikor Bone megnyitotta az Asphaltot, majd elindított egy offline versenyt én is egy időben csináltam azt, és hát az Octa 7410-es note-val már nagyban felverekedtem magam az utolsó rajtkockáról indulva az első helyre, plusz bevettem jó néhány kanyart is, mire a N6-on a loading után bejött a pályabemutató videó
Videók szerint a N5 is gyorsabb nála, szóval egyre biztosabb, hogy nem lesz N6-om, pedig nagyon szerettem volna.
Ja és Bone: csak simán QHD Amoled, nem pedig Super
-
legiaap
félisten
válasz
maximilian4 #123 üzenetére
És akkor mi van?
-
HaZse
őstag
Szerintem ocsmány és undorító egy a material felület. Ez a fehér alapon lévő írás számomra teljesen olvashatatlan.
Nem beszélve, 6" egy telefonnak tök felesleges. Jövőre a nexus 7 meg lesz 7 colos, 4GB ram, 2QHD kijelző?
Meg ez az áradozás az előlapi hangszóról. Nekem kész bazári beütés. Már eleve attól kapok agybajt, mikor valaki hangosan néz valami multimédia tartalmat a telefonján. Miért nem lehet azt egy fülessel nézni?
-
nLali
őstag
(OFF)Tesztelhetné akár olyan ember is, akinek nem remeg a keze, kinyitja a száját, ha beszélni szeretne és nem sejpít. Legalább nem bólogatott, mint a Z3C teszten. Sütőkesztyűig bírtam.
(/OFF)
-
niof
veterán
És a horror méreten (és áron) felül, még ott van a sajnos igen könnyedén és rövid idő alatt beégő kijelző is.
Én vártam az érkezését, de hatalmas (szó szerinti és átvitt értelemben is) csalódás. -
Locutus
veterán
Ennek a Nexus6-nak igazából egy nagy baja van, és az maga az android 5.0. Rettenet gagyi a tudása ahhoz képest, amit egy ilyen telefonból ki lehetne hozni. Ezeket a fehér hátterek, meg gagyi kör alakú gombok, erőltetett animációkkal meg csak hab a tortán...
Még a Note3-amat se cserélném le rá... sőt, úgy néz ki 5.0-ra se fogom frissíteni... -
-
Šolaire
veterán
Nagyon szép teló,a mérete tényleg riasztó lehet elsőre de pár nap után szokható. A 1520-at már nem cserélném kissebbre
-
407
tag
Jajj...csak ezt a Nexust ne...csúnya mint a bűn...
-
Emtra
tag
Nekem nagyon tetszik külemre 6"-ra pedig már ideje volt váltani.
Elmondanátok mik a hiányoságai hibái?
-
Warg3
csendes tag
Végigolvastam az összes bejegyzést és sajnos tényleg egyetértek a legtöbb fanyalgóval. Nem szeretném újra felsorolni a vélt és általában valós, hardveres és szoftveres hiányosságait. Annyit viszont még hozzá tennék, hogy legalább S 810 esel kellett volna kihozni. A litle-big architektúra és a 20 nm melegedés terén jó tett volna neki, talán még a fogyasztási a adatok is ütősebbek lennének, nem is beszélve az igazán jövőbe mutató teljesítményről. Lehet, hogy nem jött volna ki a CES-re, de tudtak volna még csiszolni szoftveres részen is ami mindenképp hiányossága. Szerintem igazán szép maga a készülék, és pl. ötletes a ledes megoldás, így viszont kicsit "billeg az összkép".
Mintha elkapkodta-eltaktikázta volna most ezt a Google, ez az első referencia modelljük amire nem igazán vágyom.
-
Fejvadi
nagyúr
Ennyi pénzért ennyi hiányosságokkal nem tudom kinek kihagyhatatlan ajánlat.
-
atike
nagyúr
Jöhetne már a Telenorhoz...
-
w333
félisten
válasz
Oppenheimer #100 üzenetére
-
b0bcat
addikt
válasz
Oppenheimer #100 üzenetére
Láttam, hogy a Note 4 24%-kal jobb összeredményt ért el, de attól még a 8 óra netezés szerintem nagyon jó. A legdurvább, 2800-as akkuval szerelt kínai phablet-em tudott max. 6,5 órát. Ennek fényében nem értettem a "nem túl jó jelzőt", de már látom, hogy relatíve értetted.
szerk.: Azért a 12 órás böngészési időt - pláne 50%-os fényerő mellett - már kicsit nehezen hiszem el.
szerk. 2.: Az LG G2 böngészési idejét a GSM Arénások 11 óra 42 percnek írták, míg a Phonearena oldalon ugyanez az érték 6 óra 48 perc. Finoman szólva sem elenyésző különbség. (Az utóbbi sokkal hihetőbben hangzik. Viszont ennek fényében akkor a Nexus 6 8 órás böngészési ideje is kérdésessé válik...
)
-
b0bcat
addikt
Azt írták a tesztben, hogy 8 óra internetböngészést bír ki az akku. Az én fogalmaim szerint már a 6 órás kijelzőidő is ragyogó egy okostelefonnál, de egy táblagépnél sem rossz. Az összehasonlításban ráadásul a többi készülék is közel ennyit tudott. Akkor nem értem a "nem túl jó" jelzőt.
Filmnézésre 10+ órát írtak.
@Oppenheimer:
"The web browsing test is performed using an automated script which reloads a webpage every ten seconds. There are no flash elements on the web pages, so the playing field is even. The brightness of the phones' displays is set to 50% and we use a Wireless N router placed a few meters away to get full connectivity bars."
Ez nekem teljesen valid tesztnek tűnik.
Sőt, az 50%-os fényerő még durvábbá teszi az eredményt. (Nekem Krait procis, 4,5 colos telefonom van, ami minimum fényerővel sem tud 3 óránál több akkuidőt produkálni, igaz, csak 1700-as akku van benne...)
-
w333
félisten
Túl nagy és túl drága ... soha nem lesz akkora sikere mint a N4 / 5 -nek !
De sebaj legalább a +220$ -ért kapunk egy fülest
-
b0bcat
addikt
válasz
Oppenheimer #23 üzenetére
A 8 órás kijelzőidő "nem túl jó"?
@alex devil:
Azért ejti úgy, mert angolosan ejti, nem magyarosan.
-
Palibá
tag
Szerintetek mekkora az esélye:
Elindítottam a videót, beletekergettem egérrel, 4 alkalomból 3x a "készülék" szó volt ami először elhangzott...
készülék, készülék, akkumulátor, készülék. 75%. Nem rossz.
-
MartOOn
addikt
válasz
alex devil #87 üzenetére
Pörögj föl!
jovanna majd jön a rutinnal. Koszi az adást. Nexus6-om sajna nem lesz pedig a 4 es 5 megvolt. Nekem már az 5.5 is shock... Szoval ha jon egy n6 compact max 5"-on akkor okes de kulonben kihagyom. Plane motoX 2gen mellé...
majd inkabb erre tolok szűz lóllipoppot!
-
leslien
nagyúr
válasz
alex devil #87 üzenetére
Legmélyebb tiszteletem Bone, nem szarozni akarlak, de néha kín kivárni mire befejezel egy mondatot.
pont azt csinálod...
-
alex devil
senior tag
Legmélyebb tiszteletem Bone, nem szarozni akarlak, de néha kín kivárni mire befejezel egy mondatot. (Viccből ejted a lollipop-ot lólipopp-nak?)
-
TRIvidore
tag
Nexus vagy sem, inkább Droid Turbo ha már Moto, vagy egy high end Lenovo, bár a Vibe Z2 sem kisebb...
-
bajaki
őstag
A francba...erről most lemaradtam.
-
G4bi89
senior tag
OnePlus One tényleg jó választás, mondjuk közel sem olyan gyors a szoftver miatt mint kellene. N5-öm simán megveri legtöbb helyen pedig az csak snapi800. Illetve van pár idegesítő hibája mint a térerő eldobálás,videó felvételnél csikózódás,random újraindulás bár utóbbit az új szoftver verzióban mintha javították volna.
-
babkukta
senior tag
Értem én az igyekezetet a trend irányába, de azt hiszik, h ha beállnak ők is a sorba a batár kijelzőkkel, akkor ennyiért népszerű lesz? Teljesen megszakították a Nexus vonalat a táblával és ezzel úgyszint. Drága. Kész. Ennyi. Hardveres szempontból nem lehet azt mondani, h hú de lehúzás ez a teló, mert hasonló tudású készüléket kb hasonló árban lehet kapni, de ez akkor sem illik a felhozatalba. Pl egyrészt nekem kinézetre se tetszik.
Majd legközelebb!Köszi az adást!
-
Thaaleum
aktív tag
Köszönjük az adást és a válaszokat. Én is azt érzem, hogy itt a Google "kissé" túllőtt a célon mind kijelzőméret, mind árazás tekintetében. Így nem igazán életképes a készülék (szerintem).
-
ghiottone
nagyúr
Moto X Pro - most Kínában jelent meg és egyfajta közvélemény-kutatással épp arra kíváncsiak, hogy kell-e majd MotoMaker-es megoldással a teló. - valószínűleg lesz globális verziója is.
Ja, nekem a méret miatt nem kellene, de én a diófára szavazok!
-
S e t h
nagyúr
A specifikációk és a bemutató alapján a teszt címének ezt tudnám elképzelni:
Nexus 6 - a kihagyott ziccer -
Land
veterán
Akár hogy szépítjük ennyiért pénzért nekem biztos nem kell Nexus 6. Szerintem nem szép egyáltalán. Akkor már ezerszer inkább egy Huawei Mate 7 fémházzal 60 ezer Ft-tal olcsóbban nagyobb aksival, okosabb kamerával stb stb.... Részemről csalódás.
-
SL-27
tag
Lehet (sőt tuti) hülyeséget írok, de ha valami úton-módon bekerülne a MotoMaker-be és lehetne bambusz hátlappal venni, akkor BEST BUY! Így is, de akkor egy álom válna valóra
Midnight Blue azért így is jöhet. -
petipetya
nagyúr
Most sem fogott el a must have érzés, pedig Nexus használó/párti vagyok.
Ám ezt a Nexus 6-ot ezzel a batár nagy kijelzővel és túl drága árral nem a mindennapi felhasználóknak szánták, legalábbis nem nekem. Ránézek és olyan érzésem van hogy egyszerűen túl van méretezve.
Olyan mintha kutyából egy nagy bernáthegyit adnának nekem, amivel nem tudok mit kezdeni. Sebaj, érik az a OnePlus One erősen.
-
Oké hogy csúcshardver meg nagy kijelző de eznkívűl +100k-t nem ér az anyaghasználat meg az amoled ambient display a nexus 5 höz képest. (szerintem) mert semmi extra funkció nincs benne ami elcsábítana.
-
bigrock
addikt
210K HUF... biztos lesz még olcsóbb, de nem hiszem, hogy eladási csúcsokat fog döntögetni...
-
Crydan
senior tag
Mennyire érzékeny a Wi-Fi?
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #59 üzenetére
Benned most sem csalódtam!
-
Thaaleum
aktív tag
A szolgáltató nevét hogy hogy nem írja ki az állapotsávban?
-
A_Papa
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
tomas51
senior tag
2.7Ghz-en nem csoda, hogy melegszik.
-
A_Papa
senior tag
Az aksi cserélhető?
-
USB OTG off
nagyon kár érte custom romokat eddig pendrive + otg kábel combóval telepítettem
-
ghiottone
nagyúr
OTG-hez - Nexusokra van Nexus Media Importer az itt is menne? vagy nem? illetve a TotalCommaderhez plugin vagy ESfile explorer?
-
legiaap
félisten
Az OTG-T miért vették ki?
-
Oppenheimer
nagyúr
megnyitod a streamet a YouTube appban?
-
Bodie
újonc
GAME IS THE GAME YO!
-
G4bi89
senior tag
#51 Crydan:
Tudom a BL nyitás és a root nem mindenkinél alap, de ha ez meg van, akkor van rá program amivel megy a double tap. -
hallerlaller
addikt
Mutattok valami gamet, hogy viszi a qhd-t a snapdragon 805?
-
Crydan
senior tag
Menniyre erősek a LED-ek?
-
S e t h
nagyúr
Nem ad hozzá a gyártó plusz kesztyűt a billegés miatt?
Működik a kép koppos megoldás, hiszen billeg. -
Thaaleum
aktív tag
Az előlapi üveg rá van "görbítve" a telefon oldalára, mint mondjuk a Note 4-nél?
-
Crydan
senior tag
El kellene ide a kétkoppintásos feloldás
-
A_Papa
senior tag
Kép és hang OK!
-
ghiottone
nagyúr
Kép és Hang OKÉ!!
jöhet a Moto X Pro elődje
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang OK.
-
gergobox
tag
Kép, hang OK!
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
bigrock
addikt
A lollipop-ra jellemző bug-ok, amik az N5-ben előfordulnak, vajon itt is jelentkeznek?
-
S e t h
nagyúr
Note 4 és Nexus 6 között vacilláltam, aztán döntött a kamera, aksi teljesítménye, s-pen, aksi cserélhetetlensége.
-
Matada2.3
veterán
Jaj, nagyon várom
-
bollokcs80
Korrektor
", a hathüvelykes képátló viszont sokaknak már túl nagy. "
Teny, de azert ha hozzamvagnak, nem ugranek felre.
-
Nagyon várom.
-
Tomi_Ohl
veterán
Azta
Ezen aztán kicsik a kávák! Max 5.5 inchben, Nexushoz méltó (olcsóbb) árazással még esélyes is lenne nálam! (habár akkor már jövőtállóság szempontjából jó lenne az S810 is. Ne kövezzetek meg, tudom, hogy akkor még nem volt elérhető.)
(#38) aelod nekem most AOSP 5.0 van fent dual bootban, abban van lehetőség több felhasználó regisztrálására is.
-
aelod
veterán
Vendégfiókot be lehet állítani?
Valahol olvastam, hogy a Lollipop már tudja. Illetve mennyire bánik jól az akkuval a telefon és maga a rendszer. -
enginev3.0
félisten
Nagyon szép telefon
-
pit450
aktív tag
Lehet a kijelzore ceruzával vagy tollal jegyzetelni? Valahol ezt olvastam....
-
Tidzsimon
őstag
Hatalmas, kéne egy compact változat max 5 collal.
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #25 üzenetére
Nexusokhoz képest átlagos. Egyik sem egy üzemidőbajnok, sosem voltak azok.
-
Ebben volna hely dual microsd + dual sim-nek is.
-
Cyberpunk
félisten
Ez szerintem már túl nagy ahhoz, hogy tömegeket vonzzon, bár lehet így is kelendő, de átestek a ló túloldalára szerintem. A Droid Turbo jobb azt venném, hiába nem Nexus.
-
csabika0060
csendes tag
válasz
Annyira nem gáz.....
Habár egy 4000s aksi azért már illett volna, egy 6 kijelzőhöz. -
vacs
veterán
Rejtett Nexus 6 funkciók, mint pl a dupla koppintásos ébresztés.
Kár, hogy nincsenek gyárilag engedélyezve. -
Orionhilles
senior tag
válasz
agressor12 #18 üzenetére
Jó, rosszul írtam.
Kitkat alatti ART különbözik a Lollipop alattival, nem?
Ha a dev. Preview-re gondolsz "egy évvel ezelőtt ' alatt, akkor bocsánat, kimaradt, nem volt/nincs nexus 5-öm. -
-
Blyan
félisten
válasz
Átlagos, a tepsik között meg alatta kicsivel.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
csabika0060 #22 üzenetére
lehet tudni az üzemidejét. nem túl jó.
-
csabika0060
csendes tag
Note 4, Vibe Z 2 Pro , Mate 7, Vagy Nexus 6 ?
174e. 160e. 155e. 210e.Egyedül a nexus 6-tól az tántorít el hogy az üzemidejét még nem nagyon lehet tudni, habár a Motorola-k egész jól bírják.
-
balazs321
újonc
ÜDV!
Magyarországon lehet majd kapni hivatalosan, esetleg szolgáltatónál? Köszi. -
Thaaleum
aktív tag
Nem semmi, kimaxolták a rendelkezésre álló helyet, az biztos.
-
agressor12
senior tag
válasz
Orionhilles #9 üzenetére
Most is úgyan az a rendszer van mind a kettőn.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #14 üzenetére
Mégis milyen választ vársz? Tele van a youtube comparsion videókkal, ott szerintem jobban látszik, mintha azt mondják kicsit nagyobb
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Oppenheimer #8 üzenetére
Szia!
A titkosítás kikapcsolása mélyebb belenyúlást igényelne, mi pedig olyan formában mutatjuk be a készülékeket, ahogy a boltok polcaira kerülnek, azaz a Nexus 6-ot is az elérhető legfrissebb, érintetlen rendszerrel teszteljük (Android 5.0.1).
-
Ricardo
titán
válasz
Fapuma77624 #14 üzenetére
-
Fapuma77624
tag
Note 4-hez képest mekkora az N6?
-
plejik
addikt
Erre kíváncsi leszek, még talán vennék is ilyen telót, de a kijelzőméret nagyon nagy már... Meg az ára sem éppen a megszokott Google referencia modellek közé tartozik..
-
fornettisuti
veterán
Telefonálási hangminőség?
-
Thaaleum
aktív tag
Végre!
Honnan szereztétek? Csak nem egy kedves olvasó? Vagy az XXL? -
Nigér
őstag
Ejha, na ezt várom nagyon!
-
Orionhilles
senior tag
válasz
agressor12 #7 üzenetére
Az akkori és mostani eléggé különbözik, sok módosítás történt, ha jól tudom.
-
Oppenheimer
nagyúr
rendszersebességen nagyon észrevehető.
-
agressor12
senior tag
válasz
Orionhilles #5 üzenetére
ART-ot már N5-be is ki tudtad próbálni 1 éve....
-
catroot
veterán
Kép, hang ok!Kíváncsi leszek rá. Sajna nem fogom tudni megnézni.
-
Orionhilles
senior tag
ART-ről
Milyen???
Érezhetően gyorsabb-e?
Akku?
Kompatibilitás?
Alkalmazások mérete? Mennyivel változtak?
Köszönöm!Én LG L70-en CM12-vel kipróbáltam a Lollit, nem estem hanyatt, nem rossz, de 1,5 GB-s data partícó az öngyilkosság
(szerencsére van rá trükk, hogy ez sokkal nagyobb legyen
)
-
Elég komoly kinézete van.
-
jacis
nagyúr
Az üzemidő az számomra nagyon érdekes.
-
M5Norbi
őstag
De jóóóó
Ezt már nagyon vártam.
-
callmeakos
veterán
Végremár....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google Nexus 6 lesz mai adásunk főszereplője, amely a Motorola műhelyéből, abszolút csúcskategóriás hardverrel és óriás kijelzővel látogatott el szerkesztőségünkbe.
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Last Epoch
- YouTube
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest