Mobilarena TV: hat ujját megnyalja

A Nexus 9-et pár hete már kielemeztük, most pedig a másik Android 5.0 Lollipopot demonstrálni hivatott készüléket rakjuk kameráink elé, hogy élő egyenes adásban mondjuk el róla véleményünket, mielőtt alapos tesztelésnek alávetnénk. A Nexus 6 lényegében egy szteroidkúrán átesett 2014-es Moto X a Motorola műhelyéből, ami nem feltétlenül gond, az ívek és a fém keret ugyanis stabil fogást eredményez, a hathüvelykes képátló viszont sokaknak már túl nagy.

Az este 6 órakor kezdődő adásban szó lesz a QHD-s AMOLED kijelzőről, a Snapdragon 805 által produkált rendszersebességről és a két ledes villanóval és optikai képstabilizátorral megtámogatott hátlapi kameráról is. Mint mindig, kérjük a készülékre vonatkozó kérdéseket kicsit lejjebb, a hozzászólások linkre kattintva elhelyezni!

Azóta történt

  • Google Nexus 6 - hatosfogat

    Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.

  • Január elején frissül 7.1.1-re a Motorola Nexus

    A Nexus 6 a legidősebb referenciatelefon, ami még támogatási körben van, viszont egy váratlan bug miatt jelenleg 7.0-n áll, januárig.

Előzmények