- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
roik04
újonc
Memo Kártyát lehet bele rakni?
-
roik04
újonc
Lehet bele rakni memóriakártyát
??????????????????
-
IG55
senior tag
21-ért megéri? Ennyi most.
-
d@vee
őstag
Tényleg jó hogy mindenki szarozza, aztán meg nem is használtátok rendesen...azétt mert olcsó valami, nem feltétlenül szar
-
Fejvadi
nagyúr
Igazad van voltak olcsók és olyanok is mind. Ajtótámasznak jók. Épp elég ilyen olcsóval találkoztam már ami pár hónap után bekapcsolni sem lehetett. Azért engedd már meg, hogy a véleményem úgy fogalmazzam ahogy nekem tetszik. Semmi cenzúrázni valót nem írtam és ha neked más a véleményed az a te dolgod, ez meg az enyém. A 3 mondat pont elég volt a véleményem kifejtéséhez. Ott a videó és a bevezető, tesztet ne írjak mindjárt? Nem kell semmit kitalálnia az olvasónak mit is gondolok, leírtam és akinek ez nem kielégítő az rákérdez vagy nem is foglalkozik azzal amit írtam. Már most is 10x annyit írtam mint amennyit ez érdemelne.
-
mrlujoak
veterán
Eddig is voltak "irreálisan" olcsó táblagépek.
Azokat sem feltétlen menőzni vették a userek, vélhetően csak annyit szántak rá.Ha véleményed kivételt is tartalmaz, akkor illik beleírni. Három mondatos hozzászólásodból kettő lenéző volt a leendő vásárlót illetően, egy pedig a vasra vonatkozott (hardver, szoftver). Ebből hadd ne az olvasó találja ki, mit gondolsz még mellé.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem hordom én magasan, tévedés ne essék és odaírhattam volna, hogy tisztelet a kivételnek és azoknak akiknek nem telik jobbra. Én sem a legdrágábbat vettem Alcor Zest 38e, de ezt minden téren magasan veri és 2 év gari háztól házig futárral. Ez a tablet, pont annyira jó, hogy a kényelmes hozzá nem értő emberke meglássa és a kosárba tegye, aztán otthon azt se tudja mit kezdjen vele. A tapasztalat meg az, hogy igen hamar tönkremennek és a Tc ahogy a garanciát szokta kezelni az megér egy misét.
-
mrlujoak
veterán
Azért nem kell ám ilyen magasan hordani az orrát egyeseknek...
Képzeld - bármily hihetetlennek tűnik - sokan, én is nem azért veszünk olcsó kütyüt, mert zsugori vagyok, de nagyképű.
Nem. Egyszerűen csak azért mert a vaiom mellé célszerű venni. Ha felmegyek a galériára az ágyamba, ott is netezhessek, relatíve nagyobb kijelzőn, mint a mobilom.
Ezért a kényelemért nem fogok/akarok többet kifizetni, mint amennyiért ezeket vesztegetik.Jelenlegi WayteQ-em sem mutogatom, és nem azért vettem occsóért, hogy elmondhassam van.
-
joelke HU
őstag
Inkább ne is nyúltak volna a stock droidhoz. Ezek a zöld meg lila (a telefonon) ikonok nagyon gagyik, veszettül rondák. És még ráadásul a lezáró képernyőre is ráerőszakolták. Egyébként a telefon nekem is jobban tetszik, mint a tab pár perces nyomkodás után.
-
-
tybsen
addikt
válasz
kolosanyi #24 üzenetére
Jaj hagyjuk már ezt, nehogy elhidd.. "nem akad", persze..
Ezzel maximum sajat magat hitegetheti az ember, en megnyomkodtam hetvegen, fako pixeles kijelzo es akadozo felulet, ahogyan az osszes tobbi hasonlo kategorias cucc. Illetve a hasonlo aruaknal valoban jobb talan, de minden tiszteletem ellenere en nem tartom fair dolognak az ilyen megteveszto hsz-okat, amit peldaul a T. Forumtars irt. A helyen kell kezelni es akkor jo kis tablet ez, de ne irjunk mar olyat, ami nyilvanvaloan nem valos.
-
tonlajn
csendes tag
többre mentünk volna egy Hudl 2-vel
-
Szatyor95
senior tag
Nem néz ki rosszul, bár magamnak biztos nem ilyet vennék.
-
fornettisuti
veterán
Nem is, olyan rossz, szvsz vallalhato, de a gpadet nem valtom le erre. 😃
-
jFox
addikt
Melyik droid van rajta? KitKat?
MHL esetleg wifi display van? -
Gusztáv
addikt
Na igen, refurbished 6 hónap garanciával, plusz a szállítás is olyan 3-4e emlékeim szerint. Ha meg baja van, küldheted vissza saját költségre. Antutuban csak olyan 14e körül hoz, ha ez számít valamit, meg ugye csak 7". De különben jó kis masina, nekem is van, csak én itthon vettem 35e-ért. De néha csúnyán meg tud akadni, amit azért nem vártam (és jellemzően nem játék alatt).
-
MultiBDave
csendes tag
Képminőség az előlapi kamerán?
-
zseko
veterán
Ennek a képaránynak hová van értelme? Mert filmnézéshez nem az igazi, ahhoz sokkal jobb a 16:10.
-
MultiBDave
csendes tag
Képernyőidő, melegedés?
-
errorcode06
őstag
válasz
norbert1998 #49 üzenetére
killa sample?
-
norbert1998
nagyúr
videólejátszási képességek bemutatását is kérhetnénk?
-
match123
tag
A navigációs gombokat lehet állítani?
-
Tidzsimon
őstag
Nekem az adás akad, így marad visszanézés.
-
norbert1998
nagyúr
bencheredményeket kérhetünk?
-
Yasuo
aktív tag
Legendd!
Tudom, hogy nem jön ide ez, de szerinted LG F70-et, vagy Samsung Galaxy Ace 4-et vegyek? -
gerii
addikt
USB-s a töltő vagy "Nokiatöltős"?
-
MultiBDave
csendes tag
Kép hang oké
-
Yasuo
aktív tag
Kép, és a hang OK!
-
iff
senior tag
lehet lefagyott a tablet
Kép, hang oké
-
MultiBDave
csendes tag
Várunk
-
hue2000
tag
Az adást megnézem de az biztos hogy tescos cuccot nem veszek
-
Sarkadi
tag
A mosonmagyaróvári tesco munkatársai voltak olyan kedvesek, hogy a tabletet és a telefont is lekódolták, úgyhogy nagy tapogatásra nem került sor, épp ezért várom a tesztet, kíváncsi vagyok mit tud használat közben!
-
tonerz
aktív tag
-
Hunter2
addikt
a telefont is fogjátok tesztelni?
-
tonerz
aktív tag
A telefonról lesz teszt?
Engem az jobban izgat -
iff
senior tag
Nekem az első táblám egy aTab7 volt, először még úgy ahogy lehetett használni.(tescós vétel) Pont a gar. lejárta után 1 hónappal ment tönkre az akku, kezdett felpúposodni. A szerviz ígérte, hogy küld akku de azóta is küldik.
(1,5 éve) Inkább vettem egy asus memo pad hd7-est. Tökéletesen működik és nem kellett a hajamat típni. De azér megnézem.
-
bandi0000
nagyúr
A telefon nem rossz, szép a képe, viszont a tabletnak kicsit fakó, és nem is pörög annyira mint a teló, sőt hogy tovább menjek, 8 Giga belső memóriája van mindkettőnek papírforma szerint, ebből a telefon 2,6 giga a tabletnak meg 1,8 giga érhető el, holott a tabletnak teljes memória néven ír kb asszem 2,4?!? gigát
-
Csarli85
aktív tag
Pont pár napja nézegettem. Kíváncsi vagyok mit mondtok rá
-
boncser
aktív tag
válasz
#03372544 #22 üzenetére
1280x800
[Ez is 30 ezer körül kapható] -
wozzy
tag
Megnyomkodtam mult heten. Meglepoen gyors...
-
Fr0z3n
őstag
Én lassan 24 órája használom a tabot, szerintem nagyon jó. Nem akad, jól viszi a nekem kellő játékokat. Kijelzője tetszik.
Attól, hogy a tesó hozta be, nem kéne látatlanban f.kázni. Jó magyar hozzáállás.
-
BoC1ka
senior tag
Hát ez nem a Hudl2...azt jobban megnéztem volna
-
kolosanyi
veterán
Miért nem hoztak ki egy olcsó windowsos tabot? Ott is ingyen van a rendszer, Intel SoC abba is mehetne, máris sokkal jobban ki lehetne használni.
-
Csapoati
nagyúr
Tök jó, hogy mindenki leírja előre, hogy szar, meg minek. Oké, nem veszitek meg, ott van nektek ugyanez kétszer annyiért. Aztán vagy jobb, vagy nem (erre is van itthoni garancia).
#11: Adsz neki pénzt, hogy kápéra vegye?
-
Legendd
senior tag
válasz
Lionking01 #10 üzenetére
Igen, minden másban eléggé rosszul teljesít, vagyis a mai szinthez képest
persze engem pont nem érdekelnek a benchmarkok, csak mondom
Nem szabad ítélkezni, 30e Ft. Ennyiért azért ne várjunk még csodát.
-
Lionking01
tag
18 ezer pontot gyűjtött az Antutu teszten. Egészen meglepődtem. Nem tudom ki, hogy van vele, de egy gyereknek bőven megteszi, játszani, vagy tanulni. Nyilván nem kell csodákat várni tőle.
-
Márko88
aktív tag
nem kérek belőle
-
mrlujoak
veterán
Akár még be is próbálkozhatok egy ilyen modellel. 7X-em mellé/helyett...
-
Szerintem ennél sokkal jobb dolgokkal is lehetne foglalkozni, mint a tescos eldobható tablettel...
-
lajtika
aktív tag
Elsőre nem hangzik rosszul a ts gazdaságod tablet. Csak az a +1 GB ram ami minden olcsó gépből hiányzik. És kíváncsi lennék a garanciális ügyintézésre is. Ismerve a hozzáértő ts dolgozókat.
-
törölt tag
Hát ezt kihagyom.
-
babkukta
senior tag
Szerintem jobban meg kéne gondolni, h kiknek adnak mobil komponenseket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest