Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Tényleg nem érted, de lehet, hogy én fogalmaztam érthetetlenül.
Vannak adataim, minden work-item-nek végig kell magát zongorázni rajtuk. Egyszerűen, csak annyit csinálok, hogy a globálisból a lokálisba másolom, és ott zongoráztatok, mivel belefér. Bekerülnek lokális tömbökbe. Tehát a teljes tömbön végig kell menni minden work-itemnek. Viszont ahhoz túl nagy, hogy minden work-itemnek odamásoljam a teljes tömböt, egy köztes megoldás az, hogy akkor a lokálisba másolom, bár közösködni kell, de onnan mégiscsak gyorsabb az elérés, mint a globálisból. A cpu kód meg természetesen nem akkor optimális mint a gpu, de senkit nem érdekel, mikor optimális az opencl kód cpu-n ha úgyis a gpu-n akarom futtatni. A feldolgozásnál ettől függetlenül nem befolyásolják egymást a work-itemek, így értem a függetlenséget, tehát nincs szükség szinkronizációra. Remélem így már világos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Könyvajánló
- Villanyszerelés
- Hollow Knight és Silksong
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest