- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálnamama
csendes tag
válasz
szaszapi #104 üzenetére
Nem, mert egy működő xp alatt indítottam el a telepítőt. Vagyis nem bootolt be gép a pendriveről! Bekapcsoltam, elindult az xp, majd csatlakoztattam a pendrive-ot,megnyitottam, és elindítottam a win 7 telepítő setup-ot! Próba cseresznye alapon. Mire bootolt a gép addigra már ugye felmásolta az új win7 fájlokat és a telepítés közbeni újraindításnál már kivettem a pendrive-ot, hiszen már tudott bootolni hdd-ről. Őszintén szólva nem hittem volna hogy sikerül, mert a neten mindenhol azt írták, hogy formázni kell a pendrive-ot meg különféle trükkök kellenek az xp-ről win7-re való átállásra. Hát nem bonyolult csak működő xp alatt kell elindítani a telepítést. Minden megy, egyedül a cyberlink you cam nevezetű progi nem akarja a felbontást elfogadni, ez inkább csak bosszantó.
-
Bálnamama
csendes tag
közben megy a webcam is, igaz nem a cyberlinkes programmal, hanem egy másikkal, de működik
-
Bálnamama
csendes tag
válasz
szaszapi #101 üzenetére
műkszik a win7. pendrive-ről pofon egyszerű volt. Egyetlen dolog nem klappol a webcamera nem akar menni. Neked megy?
Egyébként úgy tettem fel, hogy egy pendrive-ra ki volt másolva kibontva a wint7 (nem iso fáljba!) és a működő xp alatt elindítottam a telepítést. Semmi gond nem volt, amikor meg újraindult kivettem a pendrive-ot, hogy saját vinyóról bootoljon, mert addigra ugye felmásolja már magát. Azt választottam, hogy a meglévő partícióra tegye magá fel, de végül mégis hagyott egy windows.old könyvtárat, amibe az xp-s oprendszer windowsa, dokumentumai programjai vannak, ez nem kell a későbbiekben. Szóval ahhoz képest, hogy a neten halál bonyolultan írták a pendrive-os telepítést, hihetetlenül egyszerű volt. (igaz be is voltam parázva, hogy most szúrom el az egészet és nincs külső optikai meghajtóm....szívás) Az fn funkció is működik, egyedül a webcam nem akar -még. Neked az megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest