- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Mondjuk nem is i7-et tennék bele. Jobban örülnék, egy ilyen 15W körüli BGA-s procinak, de hát (számomra) normális felszereltséggel meg nem találok, de egyszer majd csak lesz olyan is. (NAS-PC-nek nem is kell sokkal komolyabb, csak mostanában észrevettem, hogy kicsit mintha kínlódna. Jelenleg is csak két kábel megy bele fixen: táp+net. Csak amikor a nagyot szét kell szedjem bármi okból, akkor azért nem baj, ha azt is tudom PC-nek használni, mert a víz miatt még gyorscsatlakozókkal együtt is soká tart, ha a nagynak a lelkébe kell nyúlni...)
BTW az a Kozuti nem piskóta.
-
Zotya84
őstag
válasz
#65675776 #14 üzenetére
Hát ez az. Akkor meg pont oda nincs értelme, ahova igazán jó lenne...
Csak mert monitorcsere, meg egyéb okok miatt cserélni tervezem a nem túl távoli jövőben a D510MO-t, de passzív hűtéssel nem nagyon találtam még megfelelő utódot. A házat meg nem fogom kicserélni annak ellenére sem, hogy az adaptert eddig háromszor kellett felújítanom, mert egy-egy része meghalódott, mert a szekrény tetején állítva így pont elfér, és még csak nem is porosodik a belseje...
-
Zotya84
őstag
Jó nagy lesz. Épp emiatt megnézném, hogy egy mini-ITX házba, amibe épphogy csak befér a lap, és nem középen van rajta a cpu, hogy is fog beférni?
Ilyen ház pl, amit én is használok, a Feel 202, 302, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Jelszókezelők
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bitcoin topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest