- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
#56573440 #13491 üzenetére
Ha nem tart sokból leírni hogy csinálsz aranyat?
Persze csak ha kezdő szinte összejön
nbarnabas: Kösz a részletes választ. A ház példa volt csak, a lényeg hogy két messze levő hely közötti gyors utazás.
Egyelőre egy jókora természetes üregem van a földben, aminek teteje (föld) nem mindenhol volt, beraktam üveggel, és így látom bentről hogy éjszaka van-e vagy nappalRáállva fent a tetejére lenézve az üvegen át... meg szédítően szép látvány
Egyelőre nem tudom mi az alvilág, hacsak nem az, ami a föld alatt van. A 128-ra figyelek, mondjuk lehetne valami mod ami jelezhetné azt hogy mitől milyen messze vagyok (mondjuk lerakott jelzőtől, nem lenne bonyolult, és kicsit komfortosabb lenne.
Ez egy ilyen játék, az első pár hónapban a wikipedia mindig nyitva van a böngészőben, sőt játék közben mobilon is
Na igen, nulla a játék súgója, mivel nincs neki. Nem hiába az első között volt ez a mod amit feltettem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged