- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz
janos1988 #24319 üzenetére
Szerintem maradnánk a Ph verziónál, ha elindul..
Amúgy jónak tűnik az a modpack, de mindenbe belekezdeni nem akarok.
Az E2E-t sem sikerült még végigvinni, rengeteg lehetőség van még benne...
Pld találtunk egy kazamatát, amiben egy nagy koponya szájában egy portál van...
Próbálunk egy rakétát építeni, és eljutni a holdra..
Az RF tools keretében más dimenziókba lehetne eljutni.... -
törölt tag
válasz
janos1988 #24297 üzenetére
Mert ez a tapasztalat az elmúlt 4 évből. És még úgy is fent van hagyva vagy egy hónapig a tök üres szerver, soha nem volt idő előtt törölve. Az Unleashed is üres volt már három hete mégis futott, még most is futna, ha nem lenne bugos, most érné el az egy hónapot vagy már többet is az üres szerver.
Biztos van Rodhinnak statisztika is naplózva mennyire volt látogatott a szerver, azon is kiderül. -
csoki
senior tag
válasz
janos1988 #24286 üzenetére
stoneblock2 kb ugyanaz mint az 1, az meg volt, túl könnyű, 2-3 hét alatt ki lett végezve
akkor már több értelme van sanyától az e2e normál mapot átvenni és játszhatnak tovább ott akik eddig még egy ideig (én mondjuk kihagyom, ahogy eddig is, elég volt dw20-t nézni abból a modpackból
)
(#24287) Fehér Farkas astroblockban benne lennék, de többség e2e-t szeretné folytatni szerintem, így többség dönt elven maradjon az
btw Glacial awakening-et elkezdtem singleben, már kijuttottam ott a felszínre 1-2 óra alatt
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988 #24280 üzenetére
Elírtam, bocsi. Enigmatica 2 Expert Skyblock 1.29e.
Dank/null mod letilva glitch miatt, whitelistes szerver. Hamarosan éles újra. GG.
4 slot egyelőre.
Sanyaaa26: Az 1.30 a legújabb. Azt, hogy lehet rátenni? Saját gépen akartam próbaképp egy szervert csinálni, de indításkor valami hülye java-s hibával leállt. Nem nekem való ez a komoly konfigolásos téma. Fel is adtam...
-
-
Amur
addikt
válasz
janos1988 #24266 üzenetére
Pedig de. A PH szerver bázisa kb. 10-12 ember. Ebből valóban egy idő után csak páran járnak fel aktívan.
Ez mindig is így volt, nincs ezzel semmi baj. Ennek ellenére azért volt jópár pack ami hónapokig fenn volt.
Nem szoktunk havonta hisztizni új packért, ha valami felkerül azért az 2 hónapig ott szokott maradni.
Csak akkor nem ha nagyon bugos, folyton összeomlik stb..vagyis játszhatatlan. -
-
apatyas
Korrektor
válasz
janos1988 #24150 üzenetére
Az ftb féle kistérképes chunkklikkelős védelem van, azt hiszem amellett védett vagy, a creeperekre biztos jó azt látjuk.
Egyben vagyunk nagyjából, a faluban egy-egy épületet foglaltunk eddig. Jó, ha hamar át tudunk nézni a többiekhez, segíteni egymásnak mit hogy kell csinálni. Két embernek ez a második modpakkja, és akkor képzeld el az expertet..
Persze terület van dögivel, ha másmerre szeretnél lenni.
A szerver addig megy amíg igény van rá, vagy letölthető a végén.
Sz: miért nem láttam Sanya válaszát, ha hsz írás előtt frissítettem? Ja mert új oldalon volt. -
Amur
addikt
válasz
janos1988 #23783 üzenetére
Pont erre gondoltam én is. Kérdés hogy 1.5.2 elég régi-e..
Konkrétan fel tudok belőle vagy 20 modot sorolni simán..Pedig tényleg nem ma volt.
FTB Ultimate van 1.4.7-es is.
Ennél régebbi pack csak nem kliensből letöltve lenne.
illetve van 1.2.5-ös retro pack, de azt úgy látom questes, fix mapos, és oda pont a régi modok ismerete kell. -
törölt tag
válasz
janos1988 #23779 üzenetére
Infinity volt már simában és skyblockban is. Volt Project ozone is kappa és titan módban. Volt Age of Engineers is. Volt Greg is, volt valami skyblock is ami nem szitálós volt. Még volt Farming valley is.
Felőlem mehet fel retro pakk is amiben annyira régi modok vannak, hogy nem tudjuk hogyan működnek.
-
-
haverkulum
aktív tag
válasz
janos1988 #23409 üzenetére
A classic pack konkrétan egy Tekkit remake, korábban az volt a neve, hogy "The New Tekkit Classic" csak jogi gondok miatt cserélniük kellett
Stoneblock modpack most lett cserélve a R.A.D. modpackre december közepén (prohardveres szerveren).
Ponylanden enyhén növelve lett a mobok spawnolási mennyisége + hard nehézségen van a szerver. A survival világban (két világ van) nincs semmi + segítség plugin terén csak terület levédés, de ez még egy régebbi generálású világ, nincsenek benne 1.13-as újdonságok.
-
haverkulum
aktív tag
válasz
janos1988 #23407 üzenetére
Ami 0-24 megy az a ph!-s R.A.D. modpack és a Ponyland-es Survival/Roleplay vanilla szerverek, az 1.13 vanilla és a TheClassicPack szerverek perpill nem mennek a korábban említett memória meghalás miatt (már beszerzés alatt a ram a gépbe).
Ha a teljes repertoár érdekel akkor azt az alábbi linken látod, jobb oldalt pedig ami online az 0-24 online szokott lenni:
https://www.hgn.hu/szervereink/ -
törölt tag
válasz
janos1988 #23300 üzenetére
Tucat fölös mod az szinte minden pakkban van, 250 modból a felét ha használjuk, még a core/api modokkal együtt is. Cserébe nem elég már a 8 Giga ram és percekig tölt a játék. És ez a következő verziókkal még rosszabb lesz, mert a vanilla gépigénye is nő. Az 1.14 megint egy rakat újítást tartalmaz, aminek örülünk csak ez rántja magával a túlterhelt modos pakkokat is. Ráadásul most jött ki az 1.13, de elvileg már az 1.14 is a végefele jár, ilyen ütemben optimalizálási időt se adnak a hobbi moddereknek.
Kíváncsi leszek rá az új sütők azon kívül, hogy 2x gyorsabbak vajon a hatékonyságuk is nőtt-e, mert az úgy lenne logikus. 8 helyett 16 itemet sütne ki a szén.
-
apatyas
Korrektor
válasz
janos1988 #23057 üzenetére
A tvics bezárható amikor látod a launchert, legalább is legutóbb még így volt.
Valszeg sérült a fileod. Ha akarsz molyolni, töltsd le újra azt a modot és ellenőrizd le. Ha nem, akkor húzd le újra a pakkot. A single mentést ne felejtsd menteni, ha már piszkálódsz...
Btw, tegnap éjfél óta itthon vagyok. -
törölt tag
válasz
janos1988 #23019 üzenetére
Volt már Infinity Evolved és a skyblock verziója is. Utoljára Modern skyblock volt fél éve.
Azért vannak ilyen sűrűn a mapok cserélve (mert bugos), mert kihalt az egész szerver, az újakra mennek csak fel az emberek mert az elejét szeretik. De utóbbi időben az a tapasztalat, hogy már arra se. Drasztikusat zuhant a népszerűsége a szervernek a 2-3 évvel ezelőtti állapothoz képest, nem lepne meg ha egy év múlva már el se lenne indítva vagy valami ezer éves map lenne rajta hagyva dísznek.
Meg lehet unni ezt a játékot is, utoljára a decemberi Direwolf pakkban játszottam rendesen én is és marhára nem kaparja az oldalamat most se, hogy felmenjek és játsszak. Meg lehet nézni a Leaderboardot, 40-50 napja léptek be az őstagok is utoljára és ez minden mapon így megy.
Szerintem a következő gépcserémnél már annyira ki fog esni a játék nekem is, hogy nem is építem rá a következő konfigot, valami kis NUC szerű cuccot összedobok és annyi. -
csoki
senior tag
válasz
janos1988 #22721 üzenetére
1. várjunk még vele amíg kiforrja magát
2. sevtech még 10 napja megy csak és nekem nagyon bejönAnti is most kezdte
3. ez is ugyanolyan ram igényes sztem mint bármelyik másik 1.12-es pakk, és ráadásul ahogy olvasom itt is egymásra épülős modos-questes nehezített pakk (bár azt írják nem kötelezők a questek, de nagyon ajánlottak hogy tudd mi-merre), ami nekem nem gond, de az utóbbi 2 is ilyen volt fent (MS3,ill Sevtech)Black: te nem jössz?
Tali: hétvégén lehetne kérni frissítést sevtechre?
(fyi hosszú hétvégén én nem leszek gépközelben)
-
válasz
janos1988 #22586 üzenetére
Itt van. A turbó miatt ne aggódj, kábé arról van szó, hogy addig engedi a processzort az 1.6 GHz fölé menni, amíg nem fő meg, akkor visszaveszi szépen lassan az órajelet. Néhány ultrabookban 2.1-2.5 GHz körül is tartja az órajelet, igaz, akkor nem 15W-os fogyasztása van, hanem 25, és rövid időkre felengedi a fogyasztást 35-40 wattig is, és akkor 3 GHz fölött megy a négy mag.
Az i3-4030U-nál viszont lényegesen erősebb a processzor, mind egy szálon, mind több szálon.
-
válasz
janos1988 #22584 üzenetére
Szerintem manapság már a 8GB RAM is kicsit kevés az MC alá, de YT-on van egy videó a Xiaomi Airről, ilyen procival, a vanilla 60-120 fps körül futott erős mikrolaggal, tehát egyéni vérmérséklet szerint játszható lesz, csak akarni és szenvedni kell. Én játszottam i5-7200U-val és integrált graffal, 20 fps körül hozott sok pakkban, gépek püfölésére használható volt, ennél viszont jelentősen erősebb lesz az a proci, főleg, hogyha tud turbózni, mint a vadállat és esetleg külső VGA-val használod.
Amúgy pedig a teljesítmény olyan, hogy i5-3470-ről (4 mag) átváltva R5 1600X-re hatalmasat ugrott a teljesítmény, pedig elvileg nincsen nagyon többszálúsítva.
Tl;dr: bármennyi erőforrást raksz alá, játszható, de minél több, annál játszhatóbb.Mivel maga a hűtés dönti el, hogy hány lovad van, így milyen laptopról van szó?
-
apatyas
Korrektor
válasz
janos1988 #22010 üzenetére
Szerintem az előtted levő hozzászólás pont ilyet ír le.
Más: CSoki, szerintem a lepkéid túlszaporodtak. Odamenni nem túl jó élmény, de ha szándékos vendégtávoltartó, akkor ok.
Mire betölt, a fáktól a fele sem látszik, de többszáz van belőlük. -
Mr Dini
addikt
válasz
janos1988 #21791 üzenetére
Elnézést, hogy nem reagáltam, de nem sűrűn látogatok a topikba, hiszen horribilis mennyiségű hsz születik itt. Mivel nincs mention-tag a fórumon, ilyenkor (ha nem jelentkezem huzamosabb ideig) nyugodtan lehet írni nekem egy 'Ping' tartalmú pü-t!
Nekem is rengeteg fejlesztési ötletem van, csak az a kérdés, hogy mikor tudom megvalósítani. Ettől függetlenül szívesen fogadom őket!
-
apatyas
Korrektor
válasz
janos1988 #21793 üzenetére
Két külön dologról beszéltek.. Egy darab az "mod", ad a játékhoz valami plusz funkciót, blokkokat, effekteket, kitudjamit. Sok mod együtt egy modpakk, amiben az összeválogatott modokat hangolják, beállítgatják, hogy jó élmény legyen vele játszani, ne adjon túl sok ércet valamelyik fajtából, ilyenek.
Amit Dini írt, az egy mod fejlesztése, amit Black írt, az egy komplett csokor/csomag = modpack. Valószínűleg csak a szóhasználattal van gond, és te is egy darab mod fejlesztésére gondoltál. -
csoki
senior tag
válasz
janos1988 #21569 üzenetére
természetesen
(#21568) Baltoafarkas tied lehet, farkasok miatt gondolom
van amúgy mekanism energiatárolásra, de aa is tud bár az nem az igazi, advanced generatorsnak is van ahogy nézem
eddig amúgy tetszik: van grass block ami mozog - blockling - nametagot dob
van őzike, bagoly, friesian cow, leghorn, szóval lehet farmerkodni
-
törölt tag
válasz
janos1988 #21503 üzenetére
Az ilyen packokban ez semmi
Némi kaja, bőr páncél meg egy stack dirt? Egy iron szettet ha valaki kb második ingame estére nem szed össze az jellemzően repül a szerverről egyébként is
Pár óra után a szerveren lakók jelentős részénél vanilla szinten értékelhetetlen hegyekben áll a gyémánt meg minden más is, tehát hogy most kezdésnek kap egy "házat" az ember az nem kunszt.
Főleg úgy, hogy a legtöbb ilyen packban főleg a kalandozósokban eleve sok kész, generált épület van, belátható területen belül ennél különb kuckóba is beleülhet bárki
-
törölt tag
válasz
janos1988 #20657 üzenetére
blood moon
configból állítható milyen gyakran jöhet elő, már sötétedéskor szól a chat hogy érkezik és onnantól alvás sincs -szintén conf függő- és akár 5 bokkra tőled is spawnolhatnak mobok, ahogy a példa mutatja nem kevés
-
törölt tag
válasz
janos1988 #19858 üzenetére
Sima szerveren elég sokáig eljutottam abban is, rohadtul szívás. Viszonylag early game át kell menni egy alomvilagba, semmit nem vihetsz. Nincs workaround nincs semmi, nulláról kell ott kezdened megint...
Úgy tudtam megkerulni, hogy addig kereszteztem növényeket amíg blaze powder nem lett, enderman után lett táska, úgy már ment. Pedig egész jó az a vonal is..
-
törölt tag
válasz
janos1988 #19844 üzenetére
De, csak nem volt kedvem még azt is csinálni.
Viszont eszméletlen bugosak ezek az Immersive drótok, ha ennyi van összekötve. Arra a pontra van kötve a két szélső vízimalom, a thermoelectric izék, a steam dynamok, a reaktor és csak a thermoelectricből jön ki az áram, a többiből nem. Ha kiütöm és lerakom újra akkor jó, de kilépek-belépek és megint nem jó.
Lehet lecserélem majd az egész vezetékezést. -
PeL
addikt
válasz
janos1988 #19706 üzenetére
Kukázva van az, mindhárom harvester tetején ott csücsül a liquid trash can
Amúgy szerintem az indák lassítják le rohadtul a szedést, mert előbb azt leszedi aztán kezdi el a fát szedni. Nem is értem miért nem tudja egyszerre a kettőtDe kipróbálom majd Dark Oakkal is
-
Geryson
addikt
-
törölt tag
válasz
janos1988 #18803 üzenetére
Nagyon alfa minden ott
Azért is mondtam hogy csak kísérletezőknek, mert ugye a nagyobb mondok még a kanyarban sincsenek sajnos, ezért funkcióban hasonló, de más, ismeretlen cuccokkal van feltöltve a pack. Tinkers "alternatíva" is van benne -már amennyire a fúziós erőműnek alternatívája a wv dízel motorja
- de na. Tesztelni, próbálgatni, vagy csak újra érezni a felfedezés örömét ahogy a legtöbben kezdtük amikor azt se tudtuk mi az a thermal exp, vagy bigreactors...
De pl kezdésnél a packban kapsz egy házat és az nagyon állat
egy blokk földre klikkeled, felhúzza a pecót csinál egy bánya lejáratot a föld alá dia szintre, szóval nagyon jóság na
-
csoki
senior tag
-
csoki
senior tag
-
törölt tag
válasz
janos1988 #18660 üzenetére
nekem nem mond sokat ez a hiba első blikkre, lehet valamelyik függősége vagy coremod hiányzik neki, de curse alól letöltve, indítva viszont tökéletesen üzemel nálam...
ezért szoktam egyenként betenni a modokat, indítani, megy, megvan a mod, jöhet a köv, mert akkor látszik mi merre miért, hogy itt mi történt azt kigubancolni necces.
-
-
csoki
senior tag
válasz
janos1988 #18492 üzenetére
meg is van akkor a probléma
"Dimensional Builder can only accept 50000 RF/tick from each side of the block, making it 300000 RF/tick total. If a dimension requires more power per tick to stay up, an identical Realized Dimension Tab should be made and then placed into another Dimensional Builder." -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest