Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pengwin

addikt

válasz JhoniMitchel #161 üzenetére

Nem tudom miért kardoskodik mindenki a hülye android mellett, meg hogy milyen jó lett volna, ha a Nokia is beáll tucatgyártónak...
    Talán a Nokia volt az egyetlen olyan gyártó az Apple-ön kívül, aki be tudott volna vezetni egy saját okostelefon rendszert , mert megvolt hozzá a pénze, szakértelme és legfőképpen az imidzse.
    Meg is próbálták, jó is volt a rendszer, szerintem meg is előzte a korát, na annak a rendszernek az elkaszálása volt a Nokia öngyilkossága.
    Az MS talált volna a WP alá más gyártót, a Nokia meg lehet még létezne készülékgyártóként, és a MeeGo-t nem egy finn garázscégnek kellett volna tovább vinnie. :(
    Szerintem a 3 nagy rendszer jobb lett volna a piacnak, mint az Android-iOS jelenlegi dominanaciája: mindkettőnek vannak elég nyilvánvaló hibái, korlátai, nem egészséges, hogy nincs konkurenciájuk, hiába kaphatóak adott esetben nagyon frankó rendszerek, pl. BB OS10...

• Sweet Lou 6

addikt

és ezt arra alapozod, hogy pl. a Blackberrynek is mennyire bejött az Androidra váltás... oh wait :) vagy csak meg kell nézni az androidos gyártókat, a Samsungon kívül kinek termel még jelentős profitot? és most worldwide nézzük, hagyjuk Kínát.

• VirsLee

őstag

Tudom, hogy nem nekem akartad írni, de amúgy is válaszolnék rá :)
    Nem értek egyet vele, hogy WP a megjelenés óta halott lenne. A 8 majd a 8.1 nagyon jól sikerült. Én is 2 évig használtam a 920-t, ismeretségi körömben volt több 520, 830 és 640 is. Nagyobb cég, ahol lehúztam pár évet szintén átállt, talán 730-ra.

El kell fogadni, hogy vannak emberek, akiknek elég, ha megy rajta az e-mail, a böngészés, office, esetleg facebook, skype, stb. Nem véletlenül van a cikkben is megemlítve, hogy 8.6 millióról esett 2.3 millióra az értékesítés. Tudom, hogy nagyon sz@rul sikerült a W10 mobilra, de még csak nem is ez a gond. A gond az, hogy készülékértékesítésben nem lehet jól szerepelni készülékek nélkül. Én azért jöttem droidra, holott nem kedvelem igazán, mert a 920 után nem volt mit venni. Most se nagyon tudsz vásárolni, az a kategória, ahol én szoktam telefont venni, mondjuk úgy 100-150e között függetlenül, ott nincs készülék. Lehet, hogy a 950 ára már becsúszott ide, de itt legalább két termékkatgóriára nincs készülék. Korábban volt 830, 930 a 920 mellett és még sok más is. Most a 950 talán úgy 140e körül van, utána pedig a 650 jön 56e forintért. Kellene lennie újan 80-100-130-160 körül is készüléknek, amik megjelenéskor kerülnek ennyibe. MS vezetősége valamiért szerintem szabotálja ezt a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák