- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#54625216 #24 üzenetére
+1
Én személy szerint a középméretet (5") szeretem. Nem túl nagy, de nem is túl kicsi.
Ezen mindent el tudok végezni bőven: böngészni, szerkeszteni, netán videót nézni, vagy játszani - erre bőven elég. Viszont ha ezeket egy nap több órán át a telefonomon csinálnám, akkor biztosan egy nagyobb méretű mobilt választanék. Viszont ott a táblagép, ott a laptop, ezért nincs szükségem tepsire, viszont túl pici mobilt sem szeretnék. Anno volt Samsung Galaxy Pocket Neom, az annyira aprócska volt, hogy mindig félregépeltem rajta... -
törölt tag
válasz
#54625216 #24 üzenetére
Én annyit mondok csak, hogy simán zsebre tudom tenni, ahogy a kisebbet is. Simán tudom egy kézzel használni, ahogy a kisebbet is. Tudom két kézzel is használni, ahogy a kisebbet nem nagyon, mert kitakarja a képernyő felét az ujjam. Tudom tartalomfogyasztásra is használni, amire a kicsi megint kevésbé alkalmas. Laptopot nem viszek magammal csak úgy, mert nem szeretek 10 kilós hátizsákkal mászkálni.
aelod: Ja, bocs, ha valaki nem teli szájjal fikáz mindent, ami újdonság és népszerű, akkor azt lenézzük?Köszi, most már ezt is tudom. Minden csak marketing, nincs rá szükségünk. Ja, és nincs kanál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Home server / házi szerver építése
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest