Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Igen, ezzel én is így vagyok, de inkább akkor ne nevezzük annyira HTPC-nek, mert ha hivatalosan nézzük ezek jóval többek annál. Úgyhogy totálisan igaza van. Nekem még a Brazos is elég volt anno, bár húztam sokszor a szám, hogy ajjj, de tetű az egész, de mint kis médiaközpont meg alkalmi kattintgatás ide oda megállta a helyét.
Szerk.: amúgy nagyon egyszerű, aki megszokott egy sebességet, az kisebb méretben is hasonlót vár el, hogy ne kelljen akár több eszközön szüttyögnie, csak ezért "ekkorák" az elvárásaink sokszor, közbe amire ki van találva teljesen elég lenne
-
Steve1207
veterán
Nekem is az van a Dellemen, már a kábelért is annyit rohangáltam, mert nem akartam 2x annyit kiadni rá, mint egy szimpla HDMI-re
Úgyhogy én se látom értelmét, nem is szeretem, de hát ez van most. Használhatóságra ugyanaz, de szerintem ismerősi körből mindenhol lenne HDMI kábel, ha viszem a notit és szükséges, DP meg hírből se, inkább ilyen szempontból nyűgös.
-
Steve1207
veterán
mSATA nekem is tetszene, de kb a 45e+os lapokon van, annyit meg nekem nem érne. Viszont a DP-ról lemaradtam, azt is alkalmazzák már a halandóknak készült lapokon? Valahogy nagyon újdonságként hat, mert nem emlékszem, hogy 1-2-nél többet láttam volna életemben is ITX szférában
-
Steve1207
veterán
Sokan upgradelnek (kis proci > később nagyobb) és elég széles körben jelen van már az elmúlt 4-5 évben a GamerITX mizéria. Én pl imádom, nem is kellene egy nagy monstrum, mert egy korrekt kis házba is bele lehet mindent rakni, ami fontos teljes hosszúságú VGA-tól kezdve pár vinyóig. És a hűtésen nem fog sokat számítani, nagyon ki van találva a kis házak egy része. SLI-t nyilván ne várjon az ember
Kockák körében manapság nagyobb kultusza van az ITX-nek, mint a hagyományos asztalinak, mert ugye egy HTPC mindenesnek is felfogható. Főleg manapság, amikor alapjáraton a béka segge alatt van az üresjárati fogyasztása a nagy masináknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest