- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Igen, ezzel én is így vagyok, de inkább akkor ne nevezzük annyira HTPC-nek, mert ha hivatalosan nézzük ezek jóval többek annál. Úgyhogy totálisan igaza van. Nekem még a Brazos is elég volt anno, bár húztam sokszor a szám, hogy ajjj, de tetű az egész, de mint kis médiaközpont meg alkalmi kattintgatás ide oda megállta a helyét.
Szerk.: amúgy nagyon egyszerű, aki megszokott egy sebességet, az kisebb méretben is hasonlót vár el, hogy ne kelljen akár több eszközön szüttyögnie, csak ezért "ekkorák" az elvárásaink sokszor, közbe amire ki van találva teljesen elég lenne
-
Steve1207
veterán
Nekem is az van a Dellemen, már a kábelért is annyit rohangáltam, mert nem akartam 2x annyit kiadni rá, mint egy szimpla HDMI-re
Úgyhogy én se látom értelmét, nem is szeretem, de hát ez van most. Használhatóságra ugyanaz, de szerintem ismerősi körből mindenhol lenne HDMI kábel, ha viszem a notit és szükséges, DP meg hírből se, inkább ilyen szempontból nyűgös.
-
Steve1207
veterán
mSATA nekem is tetszene, de kb a 45e+os lapokon van, annyit meg nekem nem érne. Viszont a DP-ról lemaradtam, azt is alkalmazzák már a halandóknak készült lapokon? Valahogy nagyon újdonságként hat, mert nem emlékszem, hogy 1-2-nél többet láttam volna életemben is ITX szférában
-
Steve1207
veterán
Sokan upgradelnek (kis proci > később nagyobb) és elég széles körben jelen van már az elmúlt 4-5 évben a GamerITX mizéria. Én pl imádom, nem is kellene egy nagy monstrum, mert egy korrekt kis házba is bele lehet mindent rakni, ami fontos teljes hosszúságú VGA-tól kezdve pár vinyóig. És a hűtésen nem fog sokat számítani, nagyon ki van találva a kis házak egy része. SLI-t nyilván ne várjon az ember
Kockák körében manapság nagyobb kultusza van az ITX-nek, mint a hagyományos asztalinak, mert ugye egy HTPC mindenesnek is felfogható. Főleg manapság, amikor alapjáraton a béka segge alatt van az üresjárati fogyasztása a nagy masináknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest