- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emtra
tag
Nem hiszem el hogy 40k- s telefonokba lévo s410 soc al fogjak kidobni 2-3x annyiert, micsoda biznisz lesz...
-
janeszgol
félisten
Ez igaz, de fent a kolléga a 600-as szériát írta. És a Snapdragon 600-ról terjedt el ez a pletyka, ami tovagyűrűzött a 615-re is. Egyik esetben sem igaz az állítás. Ezért írtam a sima 600-ról.
(Ha valamiket azonos kezdőszámozással látnak el, hajlamosak az emberek egy kalap alá venni. Lást Lumia 520/Lumia 530, vagy éppen Snapdragon 600/615, Windows 8/WP8.)
-
JayZ
tag
Tetszik a dolog, ha nem lesz valóságtól elrugaszkodott árazása, még sikeres is lehet. Valami ilyesminek kellene lenni a középkategóriának, 2 giga ram végre valahára..
Snapdragon 410 meg nem rossz szerintem, már a 400 is nagyon szépen meghajtotta a motoG-t például, itt még jobb élménynek kellene majd lenni.
Mindennapi usernek bőven elég ez, még 3D-s játékok is el fognak rajta menni szépen, a több ram meg enged egy kis multitaskot is.
Nagyon szimpatikus, csak a fránya knoxot felejtenék el. -
Wapmester
senior tag
a samsung azt hiszi ha lesz ez az új széria akkor nagyobb lesz az eladás?
-
pohár
félisten
ahogy látom, itt (még) nem jött ki hírként, de 2 napja már kiderült, hogy az A7-nél nem szaroznak, 5.5" 1080p SAMOLED kijelző és Exynos 5433 fogja mindezt hajtani (ez van a Note4-ben is)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
tothmaxy182 #13 üzenetére
Én nem úgy tudom.
-
A kisebbik az E5 azt kedvemre való lenne. de nem iszom a medve bőrére.
-
hue2000
tag
Szimpatikus mind a két telefon
-
Genesistibi
tag
Qualcomm Snapdragon 410-t használni "...nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem."
-
big-J
őstag
Nem egy hónapja mondták, hogy kevesebb ugyanolyan tepsit fognak kidobni?? Erre most a kínai A széria mellé jön az E is, és kb ugyanaz van bennük.
-
babkukta
senior tag
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
Van... a 600as széria
-
Gunz4Hire
csendes tag
Számomra is fura hogy mindenbe ezt dobnak közbe meg ott a Snapi 615... De mindegy 410 megy majd a 0-120 ezres telefonokba 615 megy a 121-140-esekbe majd 810 meg 140-..
-
Dilikutya
félisten
Olyan jó, hogy a középkategóriában már lassan csak ilyen tepsik vannak. 4 colos, nem 4,3 és nem 4,5 meg 4,7, hanem 4,00~ nincs.
-
Fr0z3n
őstag
Ez a Snapi 410 annyira jó? Lassan már mindenben ez van, szinte mindegy mit vesz az ember.
-
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Mennyit érne neked a kisebb?
-
Crafter32
őstag
Azt hittem először Sony-ról van szó. Bele lehet zavarodni a nevekbe lassan.
-
bollokcs80
Korrektor
A kisebbik kedvemre való lenne...jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest