Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Eleinte szerintem biztos lesz mind a 2 lehetőség. Aztán meg 1-2 év múlva már simán lehet mondani hogy a közérdek (de tényleg szigorúan csak azért
) miatt maradnak csak a csomagos lehetőségek.
Úgysem tudtok hova menekülni, kénytelenek lennétek elfogadniEzért (meg pár másik okból) nem mennék soha az Apple-hez mert ha kitalálnak valami olyan utat ami nekem nem tetszik akkor game over. Pl amikor a Samsung kitalálta az S6-nál hogy viszlát micro sd bővíthetőség, akkor meg én mondtam a Samsungnak hogy viszlát, de volt másik lehetőség androidon belül maradva. Na ez az ami Apple-nél nincs.
Ez nem savazós hsz én az előnyeit is el szoktam ismerni az i cuccoknak mert valljuk be az is akad bőven, főleg ha az ember minden tech cuccból azt tart otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó által kínált összes előfizetéshez kötött tartalom egy csomagba kerülve válik elérhetővé - immár hivatalosan is.
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest