Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SylverR

senior tag

válasz janos666 #43 üzenetére

"Annak idején is ugyanilyen szinten újitott az ATi évente,"

Olvasni? Megpróbálsz? Az ATi-ról beszéltem, nem az AMD-ről. Tudom, nehéz felfogni. De jelenleg az ATi mérnökeinek egy része, és az AMD mérnökeinek egy része dolgozik a kártyákon, már jó sok éve. Én még az az előtti időkről beszélek. Igazság szerint azok a dolgok, jóformán játékba sose kerültek be. Épp azért, mert mindenki csak azt tudta, hogy a "dzsiforsz" a jó, és kész. Hogy esetleg van más megoldás is, arról gőzük nem volt. Pedig ha nagyobb vásárlóereje lett volna az ATi-nak, talán bekerültek volna a kiterjesztések egyes játékokba...
    Természetesen az AMD-nek is vannak jó meglátásai, és igy, hogy összekerültek még jobb. És mivel sikerült benyelniük a konzol-piacot, igy gyakorlatilag egyre több dolgot vezethetnek be a piacra.
    Monopol-helyzetet nem várok, de ráférne már az nv-re, meg intelre egy adag pofon.

Ezen kivül meg:
    emlékeim szerint a HD4000 rendelkezett tesselatorral igen. De az nem a DX11-re beépitett tesselator volt. Ezért ki se lehetett használni. A HD5000-res tesselatora meg úgy emlékszem jó volt azért. Ha jól emlékszem Crysis 2-be volt az, hogy elhasalt tesselációban, de az is azért volt, mert kiszámoltatta a játék az óceánt többször is, a talaj alatt. Ez ismételten nem AMD-hype volt, hanem szándékos aláásás, amolyan nvidia-módra.

• SylverR

senior tag

Ajjajj.. Fáj a pici nv-fanboyoknak, hogy most nem az nvidiáról van szó nap mint nap? ;]
    Annak idején is ugyanilyen szinten újitott az ATi évente, csak a piac lesz.rta a grafikai minőség javitására való törekvéseit. :U

Új hozzászólás Aktív témák