- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rendon
tag
És amikor elfogy az datmennyiséged, akkor is hasítasz a 4G-én? Én nyár óta fizetem a upc mobilt, és csak most volt ilyen hiba hogy ledobált! Amióta megcsinálták, újra a régi! Ennél jobb ajánlatot egyik szolgáltató sem tud még adni! 60-70giga adatforgalmam van havonta, és ott van a 300 percem is havi 6000ft. A vodánál fizetek 5000ft és csak 500mb net, és 150 percet kapok!
-
horseface77
tag
Azért a panaszt megtettem. Azt értem, hogy a garantált sebesség 0, de megszakadt kapcsolat esetén nincs jelentősége, hogy ők mit garantálnak hiszen kapcsolat nélkül semmit nem tudnak szolgáltatni. Kértem kompenzációt és a hiba belátható időn belüli javítását. Hűségem nincsen, írtam nekik, hogy ha nem megy akkor búcsúzom.
-
gertitorpe
tag
Ízlések és pofonok. Én 6k-s csomagban vagyok. Ezressel kevesebbet fizetek mint a volt Vodás flottás csomagomban ahol havi 2gb volt nagyon kedvezményesen 2500 forint.
Én azt vettem észre hogy kb mindig ugyanott megye el a net (amerre megyek reggel munkába), szerintem érdemes nekik szólni. Ha látják hogy gond van majd verik az asztalt a Vodánál. Nekem eddig csak jó tapasztalatom volt a UPCs ügyfélszolgálattal.
Engem is zavar amikor néha néha elmegy a net de összességében jobban zavar ha állandóan azt kell számolgatnom hány gigabytot használtam el eddig, meg wifi után szaladgálni... Mindenkinek mások az igényei, van olyan helyzet amikor sokkal fontosabb a megbízhatóság. -
Pocok256
veterán
Én onnan indultam, hogy bementem az összes szolgáltatóhoz és megkérdeztem mennyiért adnak korlátlan mobilnetet. Mindegyik csak hápogott, hogy olyan nincs szóval erről van szó. Nincs egy konkurenciának sem korlátlan nete innen pedig teljesen fölös a további vita.
Abban egyet értek, hogyha sokáig ilyen r*tek marad akkor dobbantás lesz, de az hogy 1-2 hétig ilyen az még tűrhető ha valami hálózat fejlesztés van épp.
-
Pocok256
veterán
Mióta létezik ez a szolgáltatás azóta használom lassan 1 éve, ez az első eset, hogy ilyen probléma van eddig teljesen jól működik. A honnan tudom, hogy ennyit használok meg innen adott tudom mert látom, mennyi forgalmam van ebben a hónapban pl eddig 9 giga. Mond melyik szolgáltató ad 3k ért 9 giga adatforgalmat és ingyen beszélgetést ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Autós topik
- Futás, futópályák
- RAM topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged