- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
relixo
tag
válasz
hahakocka #13 üzenetére
na fuss neki még egyszer annak amit írtam...és akkor láthatod,hogy pontosan ezt panaszolom,hogy annak ellenére nem megy a SAM jól.
A tesztekkel én is tisztában vagyok, éppen ezért frusztráló,hogy a SAM pont itt vérzett el és csak crash hegyek lettek belőle. Mint mondtam más játékot én nem próbáltam de ezek után nem is fogok SAM-l amíg egy stabil bios verziót és egy stabil drivert ki nem dobnak.
És itt nem a beta vagy nem beta dologra gondolok most, hanem a való életbe majd mikor többen is elégedettek lesznek a cuccal na az fogja jelenteni,hogy okés. Addig minden ami kijön csak szartapasz az egész úgy látszik.
Lényeg a lényeg,hogy még nem megy jól a dolog se amd se nv részen és -bár ez csak én meglátásom- szerintem azért mert ráerőszakolták szoftveresen a legtöbb alaplapra utólag ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest