Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunscripter
csendes tag
A régi gépemen
Q9550 + P43R1600Twins + 8 GB DDR2 + GTX 750 + SSD
a program által ajánlott beállításokon,mindenféle tuning, modolás nélkül ~ 30-40 FPSúj gépemen
FX-8370E + Asrock 970 Performance + 8 GB DDR3 + GTX 750 + SSD
a program által ajánlott beállításokon,mindenféle tuning, modolás nélkül ~ 60-80 FPS1680x1050
-
gxcman
tag
Találtam 1 ( talán hasznos) videót ami elvileg segít abban , hogy több FPS-t kapjunk a WoT-ban...esetleg van köztetek aki már használta a programot, és tényleg segíthet?
-
nincskanál
tag
válasz
Ladislawus
üzenetére
Szerintem érdemes, kicsit szebb lesz a látvány, ennek a gépnek meg vinnie kell. Pár gigával tuti nagyobb lesz.
-
Ladislawus
csendes tag
Sziasztok!
Végre a gyengus laptopomról váltottam, i5 6500 gigabyte 950gtx oc stb.
Érdemes a hd klienst letölteni?
Mennyivel nagyobb?
Full hdben játszanék.
Köszi -
BoogeyM@n
tag
DirectX 9+-os a játék jobb már nem lesz szépnek szép de újítás az nem lesz ne hülyítsétek a népet

A szart is lehet fényezni meg szépíteni az attól még egy szar marad.Régen bőven elég volt egy 3GHz-es CPU+ 9600GT most max egy dual core 3GHz + gtx 460 v 560ti bőven elég neki még sok is mert dx9-ről beszélünk amihez inkább vmi gtx 280 körüli vga illik.
A másik meg nem kell minden gagyi effektet bekapcsolni mert ezen a képen is látszik pl: post processtől ilyen homályos grafikája van.

+Kicsit újdonság hogy van végre élsimítása a játéknak aminek már 4év után itt volt az ideje mert addig ismeretlen fogalom volt nekik.
Szerintem ajánlott beállítások:

-
DonCosta
tag
válasz
Inhuman01
üzenetére
Pályázok a minimum konfigra:

AMD Llano A8-3850-es proci IGP-vel, 4GB 1866-os rammal, alap grafikán 1280*1024-ben átlag 40-50 fps-el fut XVM-el. (Jactor féle modpackkel)
Már nincs minden minimumon. Néhány dolgot feljebb toltam, így látszanak a robbanások és a füst is! (eleinte csak kapkodtam a fejem a különbségen amikor ezt a hatalmasat megléptem)
-
Luskan
tag
Hadd legyen már egy kezdő kérdésem. Nem tudok kiigazodni rajta, hogy mi a különbség az 1920 min [közepes] és 1920x1080 [közepes] között az FPS grafikonokon. Mit jelent az 1920 min?
-
Inhuman01
tag
Hm, nem rossz ötlet:
Akkor én is írom :
i7 2600,2x4gb ram, gtx 650ti Oc, H61-s alaplap.
1920*1080 minden low és kikapcsolva, kivéve a látótávolság az max .
Nincs mod föltéve, kivéve a napi stat összesítő.
fps: 100-127 , általában 115 körül, ritkán ha sok roncs van vagy nagy mozgás, akkor lemegy 90-re.inhuman82 [-ONE]
-
04ahgy
nagyúr
válasz
nincskanál
üzenetére
Dehogy gond! Mivel mindent mi sem tudtunk letesztelni, biztosan lesz, aki számára hasznosnak bizonyul ez az információ.

HGyu
-
nincskanál
tag
Ha nem gond, beírok 3 konfigot, amin szoktam játszani, google kereső hátha kidobja azoknak, akik ilyen infókat keresnek.
A játékot a linkelt videóban elhangzó tanácsok szerint állítottam be. Tapasztalatom szerint az XVM mod erősen visszaveti az fpst, nem mindenütt használom, az itt leírt konfigoknál az első kettőnél konkrétan megfelezi...
Mindenütt használok TSSAA LQ élsimítást.http://www.wotinfo.hu/index.php/item/3046-grafikai-es-jatekbeallitasok-bejelentes-by-mrscheff-cc
1. öreg asztali gép: AMD Athlon 64 X2 5200+, 2,6 GHz, 3 GB DDR2 800MHz, Gygabyte GTX460 1 GB DDR5, 1600x900 : 30-60 fps, átlag kb. 45 fps, nincs XVM
2. 1,5 éves HP Probook 455 G1 laptop: AMD A8 4500M(HD7640G) 1,9GHz, 8 GB DDR3 1600MHz, HD8750M 2GB DDR3, 1366x768, 1600x900: 30-60 fps, átlag kb. 45 fps, nincs XVM, nem nagyon befolyásolja a felbontásváltás
3. 1 éve összerakott tecsó gazdaságos gamer gép
: AMD Athlon X4 860K, 3,7GHz, 8 GB DDR3 2100Mhz, dual channel, Gygabyte GTX660 2 GB DDR5, 2560x1440: 45-75 fps, átlag kb. 55 fps, XVM is működik
Nem tudom, befolyásolja-e a teljesítményt, egy ASUS A88X-Gamer alaplapra építettem a gépet. -
Inhuman01
tag
Jó kis cikk.
Szívesen megnéztem volna egy olyan tesztet, ahol szerepelnek a következők is :
Core i7-5557U Iris pro 5200
Core i7 5775c Iris pro 6200
Esetleg Gigabyte Brix Pro 4770R , 4570R -változatokat. -
Doom89
csendes tag
Most kezdtem el vele játszani először Ps4 konzolról eddig nagyon tetszik a játék.
-
ivarg
tag
válasz
üzenetére
Dell latitude 6400 valami intel q45 grafika t9400 talán 9600? proci 4GB és jelentősebb szaggatás nélkül tudta sd-ben a 18-30fps-t átlag (20-22fps) minimumon 32 bites winnel a 64-essel meg kb. 9-20fps között.
Most egy a10-7800-on játszom ha épp rám jön néha 64-es win 8GB 2133 ram alatt, ajánlott beállításokkal sem megy 30fps fölé a HD verzió viszont max beálítással lemegy 5-9 közé is sőt 1600mhz-es rammal el sem indult.
Asztali Q45 chipsetes integrált grafikás C2D e8500 is tudott minimumon 24-28FPS-t
Nem lehet, hogy a Windowsod van túl moddolva és/vagy okosítva?
A vicc hogy alapbeállításokkal i5 6600K gtx970ti? volt talán 16gb rammal és az sem ment 1980x1200-ban 60fps fölé igaz el sem mozdult onnan olyan volt mintha korlátozva lenne lehet, hogy öreg volt a monitor és DP keresztül ment a kép.A fentiek friss telepítések voltak és csak teszt jelleggel kerültek fel javított gépekre, de több alkalommal is voltak hasonló tapasztalataim.
Annyira nem vészes ez a gépigény szerintem inkább a háttérben vannak problémák többnyire.
Legutóbb épp tegnap előtt egy dell vostro v131 celeron 867-el volt a tesztalany sima intel HD és 2db 1,3ghz-es mag SD-ben is elég lomha volt, de 32-es win 10-el 2x2gb rammal simán használható volt igaz csak 20-22 fp volt de az stabil.Az a tapasztalatom, hogy sokan hajlamosak leirni alkalmazásokat a saját agyon foltozott windowsuk gyatra teljesítménye miatt pedig csak néha újra kellene húzni és, lehetőleg eredetit és nem valami ingyenes ccleaner, turboboost, avg szentháromsággal "turbózni" a gépet mert azok lényegében szart nem érnek és egy gyengébb masina erőforrásainak a felét simén megzabálják a reklám kilenseik..
-
Milgram1
aktív tag
-
jacint78
addikt
Júj de elvérzik egy szálon a záemdé.

-
jani04
aktív tag
Szerintem ugyanaz a fos mindegyik.Annyi a különbség,hogy némelyiknél adnak valamit a látványra.
Írom ezt úgy,hogy volt szerencsém még választani anno a wotban első ajándék prémtankot.A pz4/5 volt a választottam ha jól emlékszem. -
Shifty01
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Cryengine my friend.
Bár sokkal többet tud mint amit kihoztak belőle. -
-
Guargumi
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hajózom, de még nagyon az elején vagyok.
Emlékszem erre, csak sajnos arra nem, aki írta, köszönöm. -
-
Guargumi
tag
Érdekes dolog ez a "feeling", mármint a WoT vs AW kérdésben, nekem az AW egy dög unalmas, szinte sterilizált valami, majdnem elaludtam az utóbbi időkben, csak néha emelkedett meg a vérnyomásom, mikor feltünt valami terepjáró automata gépágyúval......hanyagolom is.
Ellenben a WoT még mindig képes reakciókat kiváltani, legyen az pozitív vagy negatív.
Röviden az egyik lekött, s nyújt játékélményt, a másik nem.
S miután nem vagyunk egyformák, én maradtam a WoT -nál. -
04ahgy
nagyúr
válasz
üzenetére
Éppenséggel pont kitér erre is a cikk, három ponton is.
1 - Pentium G3258, IGP-vel. Az a proci minden, csak nem drága i7 erőművész, a teljesítménye pedig egy az egyben megegyezik egy Pentium G3240-nel. Az IGP-je sem izmos.
2 - A Gigabyte BRIX is egy szem i3-at és HD graphicsot kapott, azon futtattuk.
3 - Volt notebookos teszt is, és éppenséggel megemlítésre került, hogy out-of-box nem fut a notebookon. Korlátozni kell a CPU órajelet, így kisebb feszültséget kap és nem fűt annyira.Nálad is lehet, hogy ez segít, hiszen közös TDP keretből gazdálkodik a CPU és az IGP. Azt ugye nem is kell említenem, hogy csatlakoztatott hálózati adapter és a teljesítménycentrikus energiagazdálkodási séma a windowsban alap, ha notebookon akarunk játszani?
HGyu
-
törölt tag
az tény és való hogy a wargaming fejlesztői nagyon nem foglakoznak a szegényebb user réteggel, pl. az olyanokkal akik a méregdrága i7-es konfigokat nem tudják megvenni, de viszont játszani szeretnének a World of-al....nekem a Tanks full minimumban szaggat egy asus x553m laptopon SD klienssel, a Warships viszont full minimumban 1-35fps-sel megy most már, hála istennek sokat javítottak rajta, régebbi verziónál 1-7fps volt csak...simán megoldható lenne hogy SD kliensen egy mai átlag olcsóbb kategóriás laptopon közepes beállytásokkal 30fps-sel menjen, csak épp a fejlesztők nagy ívben b#sznak az egészre és ezzel a hozzáállással mások malmára hajtva a vizet, kötelezően rákényszerítik a játékosokat hogy költsenek...költsenek...költsenek...ha továbbra is játszani szeretnének... nos anno egy HD3650-en egy athlon x2-őn közepesen futott 30fps-sel a WoT, most meg egy 3dik generációs Intel HD-n szaggat...azért ez elég gyanús...
-
Exodius
őstag
Inkább a War Thunder.

-
Hát nem tudom, nekem rendesen hánynom kellet olyan jól nézett ki az AW.
Azért elég felháborító, hogy mennyire megalázták a cryengine-t.http://armoredtalk.com/wp-content/uploads/2015/07/m48_patton_0006_02.jpg
A BF2 szintjén mozgó effektekről (bár a füst az elég szép mondjuk), a wot-tól 90%-ban ellopott játékmechanikán, UI-ról, és a Jimbo célkeresztről nem is beszélve.
Mondjuk szeretem a jimbo célkeresztet
-
vhw
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A mozgás animáció talán jobb, kevésbbé vannak a tankok odaragasztva a talajhoz (azért nem WT szint). Viszont ami a modelleket illeti, valahogy a WoT HD modellek nekem szebbnek tűnnek.
A mapok nagyobbak, illetve a sok olajfinomító (mennyi map témája...
) látványa "lenyűgözőbb" mint a sima lakóépületeké, vályog- és szalmaházaké... Ettől függetlenül tény, hogy a két motor nem egy szinten van látványvilágban...A kevesebb idióta meg... anno wot bétára is így emlékszik vissza az ember... pedig lehet csak a sok újdonság, a "wow, tank! megy, lő!" érzés elvette a figyelmet arról, hogy akkor sem volt mindenki szakértő és tudta a helyét elsőre (beleértve önmagát is).
-
MongolZ
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szvsz nem fog előkerülni, mint ahogy WT-ban sincs és kb. máshol sincs. WoT az egyedüli játék, amelyik ilyen sok információt közzéteszt. (Ebben a kategóriában)
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A játékos közönség az AW-ban ugyan az aki a WOT-ban is tolta. Még most nincsenek mérőszámok , mint a wotban , hogy ki lehessen értékelni egy játékost ,de hidd el hamar eljön az is és akkor előkerülnek a rossz játékosok !
-
-
04ahgy
nagyúr
Mindig úgy határoztuk meg a grafikai szintet, hogy lehetőleg játszható FPS-ek maradjanak, és a közepes, magas, maximum a kliensben beállítható grafikai szintek. SD kliens a fejlesztett ---> normál átállítással tölthető be, vagy alapból le sem kell tölteni a HD kliens fájljait (mert egymásra épül).
HGyu
-
vhw
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hogy érted azt, hogy "civilizáltabb"?
Mindkét játékban vannak olyan jellemzők amik - szerintem - előnyösebbek a másik megoldásánál. De mitől látszik egy külső szemlélőnek "civilizáltabbnak" az AW?
-
aDamker
aktív tag
Itt van rola egy video, amiben hasonlo procis tablettel toljak:
https://www.youtube.com/watch?v=Odv70I395tMRanezesre jatszhato lehet.
-
bozont
veterán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
A WoT is így indult, aztán mi lett belőle. Nekem is van 10k+ csatám benne (szinte csak public, ritkán századoztam) és játszogattam az AW-vel is, de nem látok akkora különbséget. Ami viszont teljesen ugyan olyan, az az MM és a játékosok nagy hányadának tudatlansága/nemtörődömsége.
Igazából a WoT-tal is ez a kettő a legnagyobb baj. Én mondjuk már töröltem mindkettőt. Akkor már inkább a WT, bár azzal sem játszottam egy ideje már. -
Sebestyen01
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Sok csatam volt anno a wotba.... tul sok 20k +, van alapom hogy viszonyitsak! Persze ezt is majd nerfelgetik meg minden mas, de akkor is a szinvonal mar most grand kanyonnyi
Persze aki abba olt bele x orat az nem fogja abbahagyni kettot egyutt meg normalis ember nem csinal akinek van csaladja is 
-
M@no
tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Ne is mond. Van hellcatem nekem is, amikor kifejlesztettem még tök jó kis tank volt, bár már akkor sem volt OP-nak mondható, de mára annyira lebutították szerencsétlent, hogy tényleg 3 körrel előtte meg kell tervezzem merre menjek, hogy legyen esélyem vele kellő mennyiséget sebezni.
-
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Én ugyan nem játszom egyikkel sem, de gameplayt szoktam nézni belőlük kaja mellé, és az AW kb ég - föld különbség szintjén civilizáltabb játéknak tűnik a WoT-nál. Egyiket sem áll szándékomban elkezdeni, egy életrabló MMO elég (WoWs), de videók, elemzések alapján már akkor ütötte agyon a WoT-ot, mikor megjelent.
Kíváncsi lennék valakinek a véleményére, aki mindkettővel játszik, de nem fan, hogy elfogult legyen.. -
Sebestyen01
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nincs akkora a jatekosbazid MEG mint a wotban hogy lenne, viszont mar most nagyon betakent is masabb, es jobb a feeling mint a wotban

-
Elég cinkes már , hogy egy Wot-os posztban , folyamatosan az " inkább AW-t mint ezt próbáld , mondatokat olvasom ! Srácok nincs elég játékos az AW-ban ? Igaz elég frusztrált lennék én is ha látnám , hogy a WOT szereverek a túlterheltség miatt is laggolnak , és közben az AW-ben szólni kell a szomszédnak is , hogy lépjen már be , mert magasabb tierben várni kell
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ballington
addikt
Múltkor teszteltem a cpu és vga terheltséget (i5+660gtx). HD felbontás, medium grafon. A 60 fps-t az esetek 80%-ánál tarjta, de olykor leugrik 30-40-re, főleg sniper módban, vagy ha sok a füst.
Így vga kb. 70-80%-on pörgött, a cpu viszont globál 30 %. Ebből az egyik mag 80%, a többi meg ilyen 10-20 körül.
Mindezek tudatában kijelenthető-e az, hogy inkább vga limites nálam, mint cpu? Tehát egy erősebb vga-val stabilabb fps-t tudok kiszedni belőle, vagy ugyanezen fps-t magasabb graf beállításával is tudná hozni? -
Freddy TNT
őstag
A világon majdnem minden hobbi kidobott pénz. Attól függ, hogy kinek mi a fontos.Van aki több mint fél millióért vesz biciglit mert imád kerekezni. A cangás a drága videókártyára mutogat, hogy hülyeség,az meg vissza. Na és ? van aki elissza, van aki elk****za.
És pont ez a lényeg: szórakozásra költött pénz.
-
Jó lett a cikk, örülök, hogy ilyen irányba is nyittok - felütésnek pedig ideális a WoT, tanulságosak az eredmények. Legközelebb Project Cars?

Egy dologban lenne érdemes fejleszteni - gyors átolvasás közben egy kicsit nehéz volt követni, hogy mikor melyik kliens / grafikai szint megy, ennek esetleg érdemes lenne valami határozottabb ívet adni. -
Barret001
addikt
Kimaradtak a tesztből a múzeális gépek!
Nekem 7 éves az alaplapom, C2d 7200@3300 4 giga ram,HD 7770. 1920@180 nagyjából közepes beállításokkal gyönyörűen fut,semmi akadás.Alkalmanként élsímítást is bekapcsolom
SSD felére csökkenti a betöltési időt,pedig csak Sata2 az alaplap... -
MedusaHu
csendes tag
Lehet tesztelgetni a kliens erőforrás igényét, de amíg ilyen kritikán aluli az eu szerverek teljesítménye addig mindegy milyen felbontásban és fps-sel vagy képtelen eltalálni bármit is...
-
Daywalker
addikt
-
MaxTorque
tag
Mindenre van megoldás

Én XVM-ben pl lelőttem a zászlókat, mert csak zavaró, ugyanígy a győzelmi esély is kikapcsolva. Így csak akkor látom, hogy éppen milyen nemzetiségű a pampogó ha jön egy szép íves anyázás az anyanyelvén.
OI-nak pedig az oldala puha, valami 70mm csak, ha mellé kerülsz, nyertél.A cikkhez pedig: nálam egy Intel i5 2500K és egy GTX760 van a gépben, FullHD, csak a víz részletessége van lehúzva egy jelölést, valamint FXAA van bekapcsolva (az Nvidiás élsimításnál olyan furcsán elmosódottan dőltek ki a fák, nem tetszett), és 40-90 fps között ugrál.
Bár én inkább casual játékos vagyok, meg is ragadtam 6-7 szinten majdnem teljesen, annyira bejött a KV2 és a T29.
KupakCorp a nevem a játékban, ha számít valamit

-
mekker
őstag
Szerintem az MMO-k sok szempont miatt ilyen kukák. Egyrészt el kell futnia minden vason ~5 évre visszamenőleg (bár ez nem mindig sikerül). Aztán van egy csomó stúdió, aki saját motorral dolgozik, vagy licenszeli istentudja, és akkor azt polírozgatják évekig. Perfect Worldnél szerintem évente kiadnak 1,5 játékot ugyanazzal a technológiával hogy behozza az árát a fejlesztés.
Plusz amíg ideér mondjuk Koreából (vagy akár NA-ból), és sikerül üzemeltetőt találni, egy szervert bepöccenteni meg patchelni, addigra már jó esetben is 1-2 év csúszásban vannak.Most azért jobb a helyzet, hogy mindenki rendes Unreal / Cry Engine-t rak a játékok alá, bár most sem tökéletes a helyzet (illetve a szerver-oldali dolgok is hagynak némi kívánnivalót maguk után).
-
JONAS77
aktív tag
Más bajotok se legyen! Ez az élet értelme?
-
wwenigma
Jómunkásember
Es kb. semmi masban. Attol még nem kellene piedesztálra emelni az intelt mert egy xar engine csak egy szalat kezel es egy szalon jobb...ar-ertekben meg lenyeli keresztbe az AMD.
Ahogy fentebb irtak, ilyenekbol levonni hogy jobb az intel...amugy ez a proc amit mondtal mar keves ahhoz a grafikai beallitashoz amivel az AMD-t mérték....
Masreszt minimum grafon nezzetek meg, ne csak mondjatok hogy ugy is szep. Ugy kifejezetten hulladek.

-
mynames
senior tag
Köszönjük ezt a szuper összefoglalást!!!

Úgyis változtatni akarok a gépem, majd megbeszéljük

-
Gercsa
senior tag
Vicces olvasni, milyen sok ember tudja jobban a dolgokat, mint egy több száz embert foglalkoztató (és nyereséges) vállalat.
Magam részéről örülök neki, hogy a hétvégi elutazások alkalmával egy 50 ezres laptopon vagy egy szimpla irodai munkára való gépen is tudok 1-2 csatát menni.
A saját konfigomon meg játszhatok szebb grafikával és nem érzem azt, hogy ez egy mennyire idejétmúlt játék és a grafika elmaradottsága játszhatatlanná teszi.
Sőt, a matchmaking vagy a ghost shell hibák, vagy az egyes tankok kiegyensúlyozatlansága mellett a grafikára azt hiszem sosem gondoltam úgy mint ami engem a játékélményben és a szórakozásban akadályozna.Hogy kicsit ontopikabb is legyek, szüleimnél egy G1820 Celeronon játszok vele 1152x864 felbontásban (csak mert a CRT 1280X1024-en már csak 60Hz-et tud és nagyon zavar) és az integrált grafika 40-50FPS-el viszi minimumon, csak a látótávolságot és a környezet modell kidolgozottságát veszem olyan magasra amennyire csak lehet.
-
GIJoe
addikt
Srácok a Atom X5-Z8500-vel mennyire játszható? XiaoMi Mi Pad 2-ot néztem ki magamnak...
-
KisDre
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Churchill VII-ben ülök, lassú de viszonylag páncálos heavy t6 szinten. T7 már rossz t8 csata már szenvedés, de mikor végre toptier vagyok és jön szembe OI, ne használjak aranyat ellene mikor az röhögve belő akár sidescrap, vagy akárhogy mert troll gun? Kérem...
De mikor nem a troll gunnal jön, akkor vicces tud lenni a több perces egymásról pattogás, jó pár ezres pattanókat csak általa szedtem már fel
-
Raysen623
veterán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Megnéztem és valóban, te nyertél. De lehet valami frissebb build, mert ugyanazon a hw-n jobban fut és szebb a grafika is....nemtom.
(#118) Sinesol: megint féligazságokat írsz le. Ha veszed a fáradtságot és megnézed, akkor egyértelműen láthatod milyen hw van összehasonlítva. Ha nálad mondjuk a 980Ti párhuzamba rakható a 290X-el, akkor ahhoz gratulálni tudok. Aki pedig 980Ti vesz a WoT-hoz, az meg is érdemli...
-
MongolZ
addikt
Őszintén szólva, amelyik szovjet barom eldöntötte, hogy ez maradjon 1 szálas, azt elásnám nyakig (a mellé a társa mellé, aki a szovjet tankokat op-ra állíttatta be) és minden reggel leköpném. Évek óta!!! fejlesztik ezt a motort, kb. 5 éve beszélnek a multicore supportról, és sehol semmi. Szánalmas.
Aztán pont egy ilyen játékból vonják le a következményt az emberek: az intel proci 100x jobb, mint az AMD. Röhej.De azért az is biztos, hogy nem fogok váltani xone-ra vagy ps4-re, hogy skálázódjon a motor. YT videókat nézve azért a konzolos verzióra nem mondanám kapásból, hogy szebb... A kontrollerről nem is beszélve. Hogy lehet kontrollerrel + autoaimmel játszani ezt a játékot???
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az, hogy a task manager mutatja, hogy valami használja a szálakat, még nem a program teszi, hanem a mellette futtatott kernel feladatok, mint a grafikus kernel driver. Pont azt mondják egy ideje a fejlesztők, hogy ez a modell teljesen rossz, mert ahhoz, hogy több szálra dolgozzanak nem szabad, hogy az erőforrást elvegye egy kontrollálhatatlan tényező. Ez a tényező például nem létezik a konzolon, és még a WoT is hat szálig skálázódik.
A GPU parancsmotorjának kihasználása is lehet 99%, főleg egy olyan technológiailag abszolút az előző évtizedben ragadt programnál, mint a WoT. Valószínűleg túl sok rajzolási paranccsal nem dolgozhat, ha a köddel kell trükközni a PC-s portban, ami 2016-ban a szánalom legmagasabb foka. -
SchumiBácsi
őstag
WoT?

Ugyan már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sinesol
veterán
-
kovászos
tag
A mikrotranzakciós játékok célja nem elsősorban a legjobb grafikai élmény és emiatt csak néhány kiválasztott akinek olyan vasa van amin elfut. Sokkal inkább az hogy a kvarcóránkon ( aki még tudja mi az) is elfusson és addikciót okozzon. Ennek a cikknek is elsősorban a reklám lehet a célja.
Én wot-oztam, armoredet is próbáltam: egykutya. -
Duri77
csendes tag
Nekem fx- em van egy 290x -el de simán ki bírja hajtani.Full HD-ban max grafon max élsimítás mellett 60 fps az alja nem szaggat nincs lag. Igaz nekem négy magot használ max 50 %-ban de a vga 99-100%-ban van kihasználva. Azért mert valaki nem tudja belőni a gépét még nem kell lehúzni az AMD-t.

-
gainwardgs
veterán
Simán fut fullhdban hd kliensel 120 fps végig csak a havas pályákon esik be néha 120 alá.
Inkább a sok goldos hülyét utálom már elcseszik az egész meccset. .
Vissza kéne állítani aranyra a prémium lőszert sokkal jobb volt. -
heavygrip
senior tag
Sziasztok.
Tesztelésnél pl. van az hogy 1920 min (közepes) ezt hogy kell értelmezni? Milyen beállításra utal? Az ok, hogy 1920 a felbontás,de a többi mit is jelent. Előre is köszikee.
-
Franklin
addikt
Szuper cikk, köszönjük!

Jöhetne még ilyen, a népszerűbb multis játékokkal, pl. CSGO, BF4, COD, DOTA, LOL, Minecraft, Hearthstone, D3, SC2, stb.
-
szinesz.bob
senior tag
Jó cikk!

Az 1920x1080 as fulladt hd-t kellett volna preferálni szerintem. -
Sinesol
veterán
Na igen, végre egy érdekes teszt, ahol látszanak az igazi erőviszonyok.
Mert hát gyönyörűek a benchek a legujabb játékcsodákkal, de a játékok 95%-a esetében ez a helyzet, amit itt látunk, vagyis az Intel CPU fényévekkel veri a másik oldalt és a Radeon is el van maradva a zöldektől.
Az évi 2-3 nagyobb cimet pár hét alatt kijátssza az ember, utána pedig azokkal a játékokkal játszik, amelyek több játékidőt és élményt tartogatnak mint napjaink COD-jai.
Mint pl. Dota, Lol, Starcraft, Wot és társaik...A dota az, amivel játszani szoktam, de még i5 mellett is nagy fightoknál folyamatos az fps drop 100-30fps közt, ami eléggé nagy laggokat okoz.
Sajnos vagy sem, de a játékok nagyrészét azokra a hardverekre fejlesztik, amelyek a piac 90%-át lefedik.
-
Macka
veterán
Egy kis 4K tapasztalat: 4790K@4 Gzh, 980Ti. Ha mindent maxra tettem 4K felbontáson, egy 1500 Mhz környékére húzott 980Ti-vel 45-70 fps között szaladgált.
-
Motyi
senior tag
Egy cég, aki a kezdetek óta egyeduralkodó a piacon és szó szerint dől hozzá a lóvé máshogy nézi. Amíg nem lesz igazi konkurencia (mert ugye a WT nem volt és soha nem is lesz az, az AW sem sok vizet zavar), addig nem is lesz változás csak lassan. Biztos vagyok benne hogy egyszer lesz majd multicore support,rombolható HD környezet meg DX11 support. Hogy egy év vagy 5 év az a fentieken múlik.
-
KisDre
senior tag
válasz
Raysen623
üzenetére
Itt egy link ahol a tankokat összelehet vetni 0.7.5 verzióig visszamenően. Azért mikor azt látom hogy a Kacsát (AMX 40-et) nerfelik akkor végképp nem értem a helyzetet. De utólag megtudtam hogy elcseszték a kedvenc kis arty-mat is, a SU-26 -ot
Azzal volt meg az első 1 lövés 2 kill-em anno, így nem tudom hogy visszamerjem-e venni majd.Egyébként ha a technikai dolgokat nem is nézzük, másik nagy probléma a játéknak szerintem a kreativitás hiánya.
-
Raysen623
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem.
(#106) MongolZ : orosz tankok esetén a nerf általában buffot jelent. Ebben élik ki nemzeti öntudatukat az orosz fejlesztők, meg a statisztika gyártásban.

-
MongolZ
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Keress rá a nevemre

(#102) Daywalker: Én nerf után játszottam KV-85-tel és a KV-1S-sel, mindkettő brutál még most is, nem tudom elképzelni, hogy milyen lehetett előtte... de szégyen, hogy ennyire op tankot hogy hagyhattak benne évekig...
(#107) Raysen623: Szomorú, de igaz. Minden szentnek maga felé hajlik a keze...
-
Warships alatt is az az engine van, ami itt a tankosnál?
Hoppá a cikk elejét nem néztem, rögtön le van szögezve, hogy igen.
-
KisDre
senior tag
De ez így nagyon szűk látásmód a részükről. Mivel ha: Jobb optimalizáció > Jobb látvány > Jobban leköt (passzívan is) > Több játék, s tádám máris eljutottunk oda hogy több az esély a pénz költésre is. Mert ha egy rongyá hypolt Uborkasoft játékot nem optimalizálnak pc-re azon nem lepődik meg az ember hisz megveszed és a pénz már náluk, de egy MMO-nál pont hogy küzdeni kell a játékosért, még sem ezt látjuk. S ehhez még csak jó fej fejlesztőnek se kell lenni mint amilyen a CD Projekt Red, szimplán belátni hogy hogyan működik az ember, kicsit úgy mint amikor tudatosan helyezik el a szupermarketek polcain az árukat, hogy többet vásároljunk.
-
Motyi
senior tag
Talán azért halogatják, mert a játékosok 99% szimplán csak játszik a játékkal és nem fórumokon veri a nyálát. A WG elég pontosan meg tudja becsülni mennyit veszít emiatt az elpártolt játékosokon és mellé oda tudja tenni a becsült fejlesztési költségeket. Amíg ez utóbbi a nagyobb addig nem lesz változás. És őszintén jelenleg nincs is szükség rá, a tesztből is látszik hogy nudli a gépigény, akinek még ez sem jön össze az meg ne játékkal töltse az idejét.
-
Daywalker
addikt
válasz
stryker.hu
üzenetére
Igen, annak aki tudott velük játszani, de lehetett volna okosan is nerfelni, ehhez képest teljesen szétkúrták, el is adtam mindkettőt.
A medezés viszont jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) látványa "lenyűgözőbb" mint a sima lakóépületeké, vályog- és szalmaházaké... Ettől függetlenül tény, hogy a két motor nem egy szinten van látványvilágban...
Igazából a WoT-tal is ez a kettő a legnagyobb baj. Én mondjuk már töröltem mindkettőt. Akkor már inkább a WT, bár azzal sem játszottam egy ideje már.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)