Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22
üzenetére
" a porsche és az opel sem egy kategória te madár! És melyik a gyorsabb? "
ebben a mondatban benne van minden logikád őstermelő.
kb 2 éves gyerek szint.
pistike trabant vagy fiat a gyorsabb, fiat apppaaaaaa. akkor azt vegyük? aztat. de az 5 millióval több ! nem baaaaaaj, de gyorsaaaaaabb. -
g@bo
nagyúr
2 éve 60k felett vettem x2 3800+ procit ami mára 10 ropit ha ér, meghúzva, a mai napig elmenne rajta minden játék, ha nem is fullon... mégegyszer ennyit nem áldozok a hüjeség oltárán, arra ott van bundás.

de ö korlátolt, nem esik le neki hogy a 20 ropis 5000+ és a 40 ropis 8200-as nem egy kategória.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22
üzenetére
40k ért vettem lapot procit hűtöt, 8200-as proci önmagában 40k.
ezen a cuccon tökéletesen elmegy az, amire én használom, akkor miért kell nyugtatni magam? én nem a megaherzekre rángatom a rudit.
egyébként 8200-as procit is röhögve kifizetek, de nem vagyok sznob majom aki benyalja a legújabb baromságokat, hogy a tuningtopik sztárja lehessek.
gépemet munkára, netre használom, semmi szükségem 4 ghz-re, főleg dupla áron.
opel és porsche között van egy hangyányi árdifi, és nem 20 vs 40k.... teljesen más dimenzió mint egy 40k gépberuházás, tehát kissé buta megközelítés.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bundás22
üzenetére
vettem 5000+ black edition procit, eddig alapfeszen 3 ghz re húztam, cca 20k volt, wolfdale 8200 3.5 - 4.0 ghz, 40k.
lapot 20 bruttó alatt kaptam amd-hez, kis akarattal lehetett volna phenom is 40k bruttóért / a 8200-as intel is annyi.... /
semelyik játék nem szaggat 3 gigán amd-n. tuti lassabban kódolok filmet, de kit érdekel +10 perc? féláron volt a cucc.
sznob birkák, veszik a 8200-ast, húzzák disznó módon, "haszna" meg semmi.
de legalább napi 10 órában a topikban győzköd másokat, hogy a +10 mhz mindjá összejön neki, ez az életcél.hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vírusirtó topic
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de legalább napi 10 órában a topikban győzköd másokat, hogy a +10 mhz mindjá összejön neki, ez az életcél.