- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Nekem a 3 GHz volt a cél, több nem kell, így valamennyire ki van hajtva a 3850-em. Igazából csak 1-2 próbát csináltam, emeltem feszt, lejjebb vettem a ramot, a HT-t, de nem volt stabil. Mindegy.
Valóban ostoba dolog kijelenteni egyetlen tesztprogram alapján, hogy ez vagy az a hardver akkor innentől kezdve általánosan X-szeresen gyorsabb egy másiknál. Van egy mondás:
Csak az ostoba ember húz meg mindössze egyetlen pont ismeretében egy egyenest.
És ez vonatkozik az élet minden területére (pl. hallgasd meg mindkét felet, mielőtt véleményt mondanál).
-
Yutani
nagyúr
Én örülök, hogy a G2 4400+ X2-őm viszi hibátlanul a 3 GHz-et, de 3,2 már sok neki. Lehet, hogy válogatott procival megvan a 3,6 GHz, de ez bizosan nem általános.
Másfelől ha Bundás22 csak és kizárólag arra volt kíváncsi, hogy ha egy 2,6 GHz-es X2-ről váltana egy agyonhúzott C2D-re, mennyit nyerne sebességben, akkor az elmúlt napok flémje egyszeriben okafogyottá válik, feleslegessé. A választ megkapta, ennyi, nem kell itt savazni egymást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest