- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Ohh..valóban, eszembe sem jutott hogy megnézzem
KösziAzért nem olyan vészesen magas, ha itt megnézed, a 25 éves grafikont, látható hogy 2008-ban milyen magason volt és milyen nagyot zuhant ugye a recesszió miatt,utána még közelébe sem került annak a feléhez sem. A mostani index az normálisnak mondható.
Bár lehet én értelmezem félre a dolgot, ha jól tudom, ha BDI ha "alacsonyan" van akkor nincs leterheltség.
Ha jól tudom a BDI az a tengeri szállítmányozás, az áruszállító hajók kihasználtsági fokát, és költségét mutatja.Update:
De azt milyen szépen mutatja, hogy február - május között megállt az élet kb a tengeri szállítmányozásban is. Rosszabb volt a helyzet, mint 2008-ban -
Marhaság a cikk, tele van önellentmondásokkal. Gondolom átvéve, és már a forrás is logikai bukfences.
Röviden és tömören: ugyanaz a kártya többet ér munkaeszközként, amikor pénzt termel. Tegyük fel: Ha egy kártya termel 1m forintot, akkor megéri megvenni 300ezerért, 400-ért, 600-ért, de 900ezerért is. A többit oszd be. Csak azt érdemes a csóró, fillérb..zó, csak 400ezret fizetni hajlandó játékosoknak eladni, amit máshol nem tudunk. Ha kell kártya, lehet virítani a zsetont.
A többi logisztikai bullshit Bullshit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest