- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
Jogos... és a kollégák továbbra is adósak olyan tesztoldalakkal, amelyekkel a viszonylag friss (!) sebezhetőségek elleni immunitást a gyakorlatban is tesztelni lehet... illetve adatokkal, hogy a nagyobb forgalmú oldalakon ezek milyen statisztikai gyakorisággal fordulnak elő.
Mert addig csak hitrendszerek csapnak össze... -
turbulencia8
őstag
Minden olyan ismerősömnek, aki enyhén szólva is inkompetens informatikában, én is Linuxot telepítek, előtte fél évente telepítgettem újra gépüket. Azóta úgy torrenteznek ahogy akarnak, csak frissítem néha a progikat. Tapasztalataim alapján a Linux Mint a legnépszerűbb, abból is direkt LTS-t rakok föl, és gyorsan megszokták. Amúgy honnan tudod, hogy az adott linuxos progi biztonságosnak hitt forráshelye nem fertőzött? A többi user jelez, ha kiszúrják?
Amúgy csak én látom úgy, hogy - a Snowden-ügytől függetlenül - az IT Café érdekesebb cikkeket közöl mostanság? Egész sok a linuxos téma, én mondjuk tökre várnék egy LibreOffice cikket is!
-
arnyekxxx
veterán
"Anno Windows-ról váltottunk, mert vagy fél évente kellett újrarakni a gépeket vagy annyira be lett korlátozva a felhasználó, hogy már a használhatóság rovására ment"
Win98?
(#39)
tehát akkor ott is egy sima plugintelepítéssel megfertözhette bárki a mndennélnagyobbiztonságbanlévő gépét.
-
törölt tag
Ki ellenőrzi ezeket a repókat és mivel?
A Windows-os történeted meg érthetetlen. Nekem az egyik gépemen egy Windows Vista fut amit kb akkor telepítettem amikor a Vista kijött. Köszöni jól van.
Teljes mértékbe USER hiba ha egy Windows fél év alatt megcsuklik.
(Cégnél és Windowst használok azt se kell újratelepíteni sose.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest