- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
#52931072 #98 üzenetére
Pont ez a lényeg! Nem tudom megmondani, hol téved, vagy miben van igaza, hiszen nincs semmiről konkrét hiteles információm, sem nekem, sem másnak. És egy szakami oldalon, ahol többször le lett írva, hogy nem készül cikk pletykákból, a sokadik pletyka alapú cikk jelenik meg. Persze mindig olyan témákban, ami tökéletesen alkalmas a tűz szítására.
A 2070-80-s kártyák jó észrevétel, és valószínű helytálló. Simán szólhattak a partnerek, hogy hé cimbik, ki a franc fogja megvenni a sok drága 2080Ti, meg super kártyáinkat a raktárról méregdrágán, ha most tele toljátok a piacot féláron ugyan azzal a teljesítménnyel?
Szerk:
Neked mondom, hogy ne hidd el a hülyeséget, az APU-k nem csak OEM-ek részére jelentek meg. A 3 pro 4350G / 5 pro 4650G/ 7 pro 4750G dobozosan, hűtővel adták ki.
A nem pro, nem 50-es végű procik mint a ryzen 3 4300G pl. ami csak az OEM-eknek volt elérhető.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Malibutomi #90 üzenetére
Nem maradtam le.
Konkrétan mennyi az a lo**x mennyiség az Egyesült Államokban és az ázsiai országokban?
Ha legyártanak 100.000.000. darabot, de 200.000.000.-t vennének az nagyon rossz helyzet. Persze ezeket most csak beírtam, miután a hasamra ütöttem, semmi valós alapjuk nincs. Pont úgy nincs, mint az itt megjelent cikkek javarészében, ahol egy mondaton belül két-három feltételes mód is szerepel, némi találgatással nyakon öntve.
Az egy probléma, ráadásul valós, hogy nincs elég 3000-s kártya, senki nem vitathatja, hisz nincs mit vitatni ezen, ez sajnos tény.
Az meg egy másik probléma, hogy ezekből a cikkekből pont az objektív tájékoztatás hiányzik, ami a lényeg lenne egy ilyen oldalon.
És még rám mondják, hogy túl cinikus vagyok!
-
antikomcsi
veterán
Elég unalmas már, persze hangulatkeltésnek jó, meg a kattintás szám növelésére, hogy ezzel kapcsolatban a sokadik spekulatív, találgatós pletyka jelenik meg. Ha AMD terméket nem lehet kapni, arra mindig az a magyarázat, hogy sokat gyártanak, de annyira sikeres, hogy elkapkodják. Apropó, miért nem lehet hónapok óta az olcsó 520/550 lapokba egy nyomorult APU-t kapni? Elkapkodják? Hagyjuk már! Nincs abban semmi meglepő, hogy egy olyan gyártó, akinek a termékeit a felvevő piac több, mint 80%-a veszi, amikor kiad végre egy új kártyát, ami ráadásul jóra is sikerült pillanatok alatt elfogy. Konkrétan mi az a nagyom kevés legyártott darab? Van róla hivatalos infó? 100-ból 80 vevő NV kártyát vesz 20 meg AMD-t. Ha az NV legyárt 60 kártyát, míg az AMD 30-at, akkor pont 2x annyit termel, mégis ők a szarok, mert nem tudják kielégíteni az igényeket, míg a jó fej amd 50%-al túl is termelt.
Én sem örülök a kialakult helyzetnek, sőt éppen ellenkezőleg, de azért hagyjuk már a boszorkányégetést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest