Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Bármilyen furcsa, nekem semmi bajom nem volt a Windows Phone rendszerrel
1 évig használtam, majd édesapámnak átadtam a Lumiám, amit ő még 2 évig használt, majd akksi miatt csere lett.Se nekem, se apukámnak nem volt vele sem szoftveres, sem hardveres probléma, persze most itt inkább a szoftver a lényegesebb. Apukám nagyon hamar megtanulta kezelni, és nagyon stabil és gyors volt, hardvertől függetlenül. Akiknek nem voltak igényei különböző alkalmazásokra, én úgy gondolom azoknak tökéletesen kiszolgált mindent egy WP telefon. Nem tudok róla rosszat mondani. Igen, volt hátránya, de előnye is. Nem volt szép a rendszerfelület, de nem is ez volt a lényege. A kérdés az volt, hogy a hátránya ténylegesen kinek volt hátrány.
Persze a piac megmutatta, hogy ennyi nem volt elég. Ami volt, az elmúlt. Erről szólt a piac eddig is, és ezután is
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1 évig használtam, majd édesapámnak átadtam a Lumiám, amit ő még 2 évig használt, majd akksi miatt csere lett.