Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Szövegértés egyes, bár a ködtől ami nálad jelen van megértem, csak write only módban vagy.
A híres ms tablet egy xp volt tollal, én is próbáltam de én nem szenvedtem vele 1,5 évig, azzal összehasonlítani ezt a platforom orbitális baromság, bár tőled az ilyen jellegű ferdítéseket megszokhattuk
Jelenleg van egy metro felületünk tabletre, amin - az amúgy laptopon elvégezhető gyors csekkek kényelmetlenek lennének - az alap funkciók elérése kényelmesek, majd mikor úgy gondolod hogy kéne valamit tenni, akkor hirtelen előtted egy laptop... Ezt nem felfogni több mint hülyeség, illetőleg te még nem használtál értelmes munkára laptopot nagyvállalati környezetben (én is megengedek veled kapcsolatban pár előítéletet, ha nem baj).
"Egy billentyűzet, aminek a billentyűi 1,5 mm-t járnak csak be, arról látatlanban bárki elmondja neked (aki valóban munkára használja ezt a perifériát), hogy nem éppen hosszabb szövegek gépelésére való." Senki nem akar regényeket írni, egy email-re egy fórumbejegyzésre, egy gyors script összedobására (esetemben pl). untig elég még egy képernyőbillentyűzet is. Ez meg egy plusz eszkör, ami javít a képernyőbillentyűzetes élményen. Ahhoz kéne viszonyítani, mivel alapesetben táblához csak az jár. Úgyhogy ezt is betudjuk részedről ferdítésnek.
"Egy telefonnál?? Ha figyeltél volna, akkor a Windows Phone-ról volt ott szó..."
- igen, telefonnál, wp8 képes lesz rá, de úgy látszik nem látsz megint a szartól, ajánlom a wp8 summit megtekintését.
"Ok, majd meséld el, miként lesz lefele kompatibilis a nem létező GPU-val és a nem támogatott natív kóddal."
- Wp7 appok egyaránt futnak mindkét platformon ezt lefelé kompatibilitásnak hívják (remélem segítettem), megint ferdítesz, vagy tájékozatlan vagy
Azért remélem tudsz aludni még, így, hogy az MS valami olyat tett le az asztalra amit a cupertino-iak nem. Fogadd el, most náluk a labda. Bár írogathatsz továbbra is faszságokat, max hülyének néznek... most is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyakorlatilag ÚJ Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest