- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
1. Nem én találtam ki hogy Ultrabook - de még találhatsz párszáz linket/tesztet, ahol Ultrabooknak hívják (visszakérdezek: mitől nem Ultrabook?).
2. A magyar árakat vettem figyelembe (vagyok olyan igényes, hogy magyar billentyűzet jöhet csak szóba egy ilyen terméknél). -
Egon
nagyúr
A notidban vinyó vagy ssd van? Előbbi esetben már meg is van a különbség oka: flashmemóriás háttértárról nyilván gyorsabban dolgozik a tablet...
A T100-on Starcraft 2-t is futtattak, van videó a YT-on (nem mondom, hogy 60 fps-sel futott, meg hogy ilyen perverzióra vetemednék, de mindenesetre érdekes, és demonstrálja valamelyest a cucc képességeit), no meg arról is, ahogy egyszerre futtat 3 db 1080p-s filmet...
Nagyon kíváncsi leszek a véleményedre, mivel a közeljövőben erősen tervezem, hogy beruházok egy T100-ra (már oda is adtam az asszonynak a Lenovo B590-es laptopomat, melyet munkára és kis játékra egyaránt használtam...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatón a NINJA GAIDEN: Ragebound
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest