- iPhone topik
- Yettel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
És ha te nem mész másik topikba akkor az azt jelenti hogy maradjak a seggemen és csak apple topikokba járjak? Hol van erre a szabály? Ha megmutatd akkor lelépek.
A másik meg mi az hogy térítek. Egy véleményt írtam le, amit nem tílt az oldal és ez már térítés? Utána írtam azt vesz amit akar. Max. drága tanuló pénz lesz neki.
A másik, hogy 3 éve is ezt csináltam...nem is vagy tag 3 éve. Honnan tudod? Figyeltetsz vagy mi?
Nem használtam a rendszert...és miért kell? Elég sok friss videó van fent a neten amik elég jól bemutatják a jó és a rossz oldalát is a rendszernek illetve a telefonnak is. Olvasom a wp híreket, fórumokat, wpcentral, wmpoweruser...tudom mit beszélek.
Amúgy meg egy szót sem említettem a renszer bajairól meg a telefon minőségéről, (pedig lehetne mit) pont hogy ne legyen feszkó.
Egyébként ha nem tetszik a véleményem tök egyszerű a megoldás: görgess tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest